Αφου εψαξα και τις 9 σελιδες (καθως και στον οδηγο του f) και δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου, ειπα να μην ανοιξω καινουργιο topic και να ξεθαψω αυτο

.
Λοιπον, βαζω στο ConvertXtoDVD 3.2.1.55 καποια videos. Στις επιλογες που βαζω για τα μενου φροντιζω
να μην ειναι τικαρισμένες οι επιλογες:
- "Παιξε το video αυτοματα (περνα το μενου)",
- "Συνεχης αναπαραγωγη" και
- "Παιξε τα video το ενα μετα το αλλο", οπως απεικονιζεται και στο παρακατω screen:
Αφου εχει περασει το διωρο και εγινε η μετατροπη, παω να το δοκιμασω στο Cyberlink PowerDVD 6 και το αποτελεσμα ειναι το εξης: ξεκιναει το DVD αλλα το μενου δεν ειναι
καθολου διαδραστικο, δηλαδη δεν μπορω με το ποντικι να επιλεξω ποια ενοτητα θελω να δω. Αντ' αυτού, μου δειχνει το μενου του DVD για 29'' και μετα αναπαραγει το πρωτο video. Και οταν τελειωσει και αυτο συνεχιζει να παιζει τα υπολοιπα videos/ενοτητες (χωρις να μου ξανα-εμφανιζει το αρχικο μενου).
Δοκιμασα δεξι-κλικ -> Go to menu, αλλα ηταν disabled. Δηλαδη μου αντιμετωπιζει ολοκληρο το DVD σαν ενα και μοναδικο video

.
Τεσπα, ειπα να το δοκιμασω και σ' αλλους players (BS και PowerDVD 8
.) αλλα προκοπη δεν ειδα.
Ειμαι πρωτάρης με το CxTD και ισως η λυση να ειναι ενα τικάρισμα σε μια επιλογη, αλλα οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να βρω ακρη.