""
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:32.  

Επιστροφή   .::GreekTVsubS::. > GreekTVsubS > Τεχνικά Προβλήματα/Θέματα > Software

» Μενού Πλοήγησης
Γενικά
Αρχική Σελίδα
Forum
TV Reviews
Movie Reviews
Music Reviews
Πρόγραμμα Προβολών
Παιχνίδια

Μέλη
Εγγραφή Μέλους
Ο Λογαριασμός μου
Προσωπικά Μηνύματα
Λίστα Μελών
Ομάδες Διαχείρισης

Διάφορα
Οδηγοί & Συμβουλές

Contact zone
Επικοινωνήστε
Διαφημιστείτε
» Θέματα Σειρών
One Tree Hill 7x16 -...
0 Απαντήσεις, 16 Εμφανίσεις
Heroes 4x19 -...
0 Απαντήσεις, 38 Εμφανίσεις
House 6x13 - 5 to 9
0 Απαντήσεις, 74 Εμφανίσεις
Chuck 3x07 "Chuck...
0 Απαντήσεις, 75 Εμφανίσεις
Ο Michael Chiklis...
1 Απαντήσεις, 232 Εμφανίσεις
Πως θα ήταν το Lost πριν...
5 Απαντήσεις, 440 Εμφανίσεις
Smallville 9x12...
3 Απαντήσεις, 399 Εμφανίσεις
Caprica 1x03 "Reins...
10 Απαντήσεις, 686 Εμφανίσεις
Smallville 9x11...
12 Απαντήσεις, 945 Εμφανίσεις
Grey's Anatomy 6x13 -...
13 Απαντήσεις, 1.305 Εμφανίσεις
» Γενικά Θέματα
το πρόγραμμα VobSub 2.23...
0 Απαντήσεις, 15 Εμφανίσεις
Πρόβλημα με CMOS...
11 Απαντήσεις, 198 Εμφανίσεις
Χρυσά Βατόμουρα 2010!
24 Απαντήσεις, 1.320 Εμφανίσεις
Σκοτώθηκε ηθοποιός της...
2 Απαντήσεις, 862 Εμφανίσεις
Οι Άντρες της Χρονιάς...
5 Απαντήσεις, 536 Εμφανίσεις
Ερώτηση για Access
4 Απαντήσεις, 187 Εμφανίσεις
Caliber - First Canon of...
0 Απαντήσεις, 151 Εμφανίσεις
Οscars 2010 - Oι...
58 Απαντήσεις, 4.429 Εμφανίσεις
Ήρθε το Hotmail.gr!
4 Απαντήσεις, 708 Εμφανίσεις
Fatih Akin
2 Απαντήσεις, 250 Εμφανίσεις

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης

Παλιά 23-04-07, 17:30   #161
digekas
XMod

Thanked 3.829 Times in 1.447 Posts
Από ότι ξέρω τα 4GB είναι το φυσικό όριο των avi. Αυτό που αναφέρω παραπάνω είναι στο όριο, και όχι μόνο γιατί έκοψε ένα δεκάλεπτο από το τέλος της δεύτερης ταινίας. Το μόνο container που έχω ακούσει ότι περνάει το φράγμα των 4GB είναι το matroska (mkv) αλλά δεν ξέρω κάποιο dvd-player να το υποστηρίζει ούτε έχω κάνει δοκιμές στο pc, αλλά τώρα αφού τέθηκε το θέμα θα το ψάξω και θα σας πω.
tomoe (15-03-08)

Παλιά 23-04-07, 18:03   #162
dhmk
AVIAddXSub Developer

Το avatar του χρήστη dhmk

Με AVI 2.0 (openDML) δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος καθώς κατά κάποιο τρόπο αποτελούν συραφή standard avi το ένα μετά το άλλο.
dhmk is offline  

Παλιά 24-04-07, 00:55   #163
tzot
HouseTeam Member

Το avatar του χρήστη tzot

Περιοχή: Αθηνοχώρι Αττικής
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην tzot Send a message via Skype™ to tzot
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο dhmk
tzot, η απορία μου εχει να κάνει με το γεγονός ότι από το 1995 έχουν κυριαρχήσει τα 32bit λειτουργικά. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται το DWORD των Windows που είναι unsigned int 32 bit. Οτι και να συνέβαινε πριν 15 χρόνια πως μπορεί να επηρεάζει το σήμερα; Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.
Αν έχεις XP, πήγαινε στο Control Panel, άνοιξε τα Fonts, πάτα File -> Install New Font. Αν έχεις Vista (ξαναγραμμένα από την αρχή, παρακαλώ), θα πρέπει να κάνεις δεξί κλικ κάπου που δεν υπάρχει font, αν δεν κάνω λάθος, και από το μενού θα επιλέξεις Install New Font.

Το dialog σου θυμίζει κάτι; Έχεις δουλέψει Windows 3.1; Πώς είναι δυνατόν ένα dialog από το 1992, πραγματικά 15 χρόνια τώρα, να συνεχίζει να εμφανίζεται σε ένα σύγχρονο λειτουργικό (που μπορεί να τρέξει και σε 64 bit μηχανές) με απλά εκσυγχρονισμένα controls;

Όλες οι απαντήσεις μου απευθύνονταν στις κυριολεκτικές ερωτήσεις σου, θεωρώντας ότι τις εννοούσες. Πιθανώς να ήταν ρητορική η ερώτησή σου, και ουσιαστικά να εννοούσες "θεωρώ ανοησία την συμπεριφορά πολλών προγραμμάτων", οπότε πραγματικά δεν θα είχα λόγο να πω τίποτα, αφού συμφωνώ. Ίσως είναι θέμα ασυνεννοησίας. Ο digekas, ας πούμε, μου λέει πως υπάρχουν avi (προφανώς OpenDML) μέχρι 4 GiB που παίζουν, λες και εγώ υποστήριξα ότι δεν υπάρχουν και τέτοια αρχεία, όπως και εφαρμογές που να τις υποστηρίζουν.

Δεν ξέρω, βγάζω το ψωμί μου εδώ και 18 χρόνια προγραμματίζοντας υπολογιστές, και έχω δει βιβλιοθήκες που αναπτύσσονται επί χρόνια να κουβαλάνε κάποια κουσούρια μαζί τους έστω και σε νέα ή άλλα λειτουργικά και αρχιτεκτονικές, πάντα για διατήρηση «συμβατότητας», αφού οι αρχικές επιλογές σχεδίασης είχαν γίνει σε παλαιότερα λειτουργικά και αρχιτεκτονικές. Δε με εκπλήσσει η διαιώνιση τέτοιων φαινομένων.

Αν λοιπόν ήταν ρητορική η ερώτησή σου και εγώ κακώς απάντησα στο γράμμα της αντί στο πνεύμα της, ας προσθέσω κι εγώ μια αντίστοιχη: γιατί η IBM να διαλέξει Intel επεξεργαστή και όχι Motorola, ώστε να έχουμε 32-bit κώδικα από καταβολής των PC; Γιατί να φάμε τόσα χρόνια παλεύοντας στο DOS και στα Windows με segments των 64KiB; Εδώ εγώ έγραφα 32μπιτη assembly με τον 68008 του QL εν έτει 1984.

Αυτά με τις ρητορικές ερωτήσεις. (Σημειώστε ότι η απάντηση στη δική μου ερώτηση είναι: «εμπορικές συμφωνίες με καλύτερους οικονομικούς όρους»).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzot : 24-04-07 στις 01:05. Αιτία: διασαφήνιση υποπρότασης
tzot is offline  

Παλιά 24-04-07, 02:36   #164
FouManTsou
BeverlyHills Team Member

Το avatar του χρήστη FouManTsou

Περιοχή: Beverly Hills, 90210
Να ρωτήσω κάτι για να μην παιδεύομαι τσάμπα στις δοκιμές.Στο Philips MCD295 Micro hifi που δοκίμασα το προγραμματάκι παρόλο που έβλεπε τους υπότιτλους απο το χειριστίριο όταν πήγα να τους ενεργοποιήσω στην οθόνη δεν έδειχνε τίποτα.Έχει καμια σχέση αυτό ή του είναι αδιάφορο στο αν δουλεύει το πρόγραμμα.Με λίγα λόγια θέλω να πω έχω καμιά ελπίδα να δω υπότιτλους ή να μην το παιδεύω τσάμπα. Όχι τιποτα άλλο το μηχάνημα είναι της αδερφής τις κοπέλας μου και κάθε φορά που κάνω πειράματα τρώω ήττες. Έχουμε και μια υπόληψη

Υποσημείωση ότι έχω χρησιμοποιήση μόνο την version 3.3
FouManTsou is offline  

Παλιά 24-04-07, 07:33   #165
dhmk
AVIAddXSub Developer

Το avatar του χρήστη dhmk

tzot, καταλαβαίνω τις θέλεις να πεις. Αν διάβασες όλα τα προηγούμενα ποστ σε αυτό το θέμα θα είδες ότι σήμερα μπορείς να φιάξεις ένα standard avi 4GB (όχι OpenDML) και να δουλεύει θαυμάσια παντού. Π.χ. το AviDemux αυτό κάνει. Η ερώτησή μου ήταν προφανώς ρητορική αλλά από ότι φαίνεται ακόμη και έτσι άδικα "ανησυχούσα".

FouManTsou, Από την στιγμή που εμφανίζονται οι υπότιτλοι ως επιλογή, επιλέγονται και παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται, αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να ερευνήσω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις και να με βοηθήσεις είναι να δοκιμάσεις και με την v2.0 του AVIAddXSubs, που λίγα ποστ πιο πριν δίνω το link για download, και να μου πεις αν με αυτήν (που χρησιμοποιεί το επίσημο utility DivXMux) δουλεύει. Υπάρχει γενικά αυτή η ερώτηση, άσχετα από το AVIAddXSubs έχεις δει ποτέ ενσωματωμένους υπότιτλους να δουλεύουν σε αυτόν τον player και με την χρήση ποιού προγράμματος; Ξέρεις ποια έκδοση του DivX υποστηρίζει; Είναι από την v5 και πάνω;
dhmk is offline  

Παλιά 24-04-07, 09:45   #166
FouManTsou
BeverlyHills Team Member

Το avatar του χρήστη FouManTsou

Περιοχή: Beverly Hills, 90210
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο dhmk Εμφάνιση μηνυμάτων
FouManTsou, Από την στιγμή που εμφανίζονται οι υπότιτλοι ως επιλογή, επιλέγονται και παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται, αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να ερευνήσω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις και να με βοηθήσεις είναι να δοκιμάσεις και με την v2.0 του AVIAddXSubs, που λίγα ποστ πιο πριν δίνω το link για download, και να μου πεις αν με αυτήν (που χρησιμοποιεί το επίσημο utility DivXMux) δουλεύει. Υπάρχει γενικά αυτή η ερώτηση, άσχετα από το AVIAddXSubs έχεις δει ποτέ ενσωματωμένους υπότιτλους να δουλεύουν σε αυτόν τον player και με την χρήση ποιού προγράμματος; Ξέρεις ποια έκδοση του DivX υποστηρίζει; Είναι από την v5 και πάνω;

Φυσικά θα δοκιμάσω με την έκδοση 2.0. Όσον αφορά τους υπότιτλους έχω δει και εξωτερικούς (srt) στο μηχάνημα αλλα δεν υποστηριζει τα ελληνικά και έβγαιναν αλλαμπουρνεζικα.Ενσωματωμενους δεν εχω δει ποτέ αφου σε όλες τις ταινιες μου τους έχω εξωτερικούς.Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.Θα πάω να δοκιμάσω μάλλον το βράδυ και βλέπουμε
FouManTsou is offline  

Παλιά 24-04-07, 13:56   #167
digekas
XMod

Thanked 3.829 Times in 1.447 Posts
Λοιπές Πληροφορίες

Μην έχοντας σχέση με το θέμα, το παραπάνω μακροσούρτι, για να μην το διαγράψω το απόκρυψα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη digekas : 24-04-07 στις 18:19.
digekas is offline  

Παλιά 24-04-07, 21:10   #168
bonombo
Newbie

dimitrisk το προγραμμα πεταει!!!!Εισαι κορυφη.
Το dvd player που εχω το ρημαδιασμενο δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους απο τα λιγα στην Ελλαδα ενα Philips με firmware απο το Zoran το οποιο δεν αναβαθμιζεται.
Οποτε αναγκαζομουν να μετατρεπω τα avi αρχεια σε Dvd διαδικασια που παιρνει περιπου 2 ωρες για ταινια 90 λεπτων σε υπολογιστη με νορμαλ ταχυτητα η να κανω ενσωματωση υποτιτλων με το Autogordianknot πραγμα ακομη ποιο χρονοβορο.
ουτε ο Zavlakas που ειναι κορυφη στo firmware update δεν ειχε βρει την λυση και την βρηκες εσυ.
Μπραβο φιλε μου μας εσωσες ολους εμας με το PHILIPS 3040 που εχουμε μετα την 1Α εκδοση.
Οσο για εσας παιδια που νομιζετε οτι δεν δουλευει για ψαξτε το καλυτερα δουλευει και για οσους δεν βρισκουν ακρη χρησημοποιηστε τον παλιο καλο τροπο Subvob.
Το προγραμμα εξυπηρετει κυριως ατομα που θελουν πολυ γρηγορη μετατροπη για επιτραπεζιο DivX player που δεν καλυπτει Ελληνικους υποτιτλους.
και παλι καλα που με ειδοποιησε ο κολλητος μου που ειδε το post σου....
oso anafora to phili[s 3040 gia na doulepsei swsta apla epilekste sto programma 16:9 kai sto player episis 16:9 lai tha doulepsei tzami
bonombo is offline  

Παλιά 24-04-07, 21:11   #169
mtsag
Newbie

Παιδιά, όσοι έχετε πρόβλημε με τους υπότιτλους να είναι επιλέξιμο αλλά μη-εμφανίσιμοι σε standalone players κάνετε και μια δοκιμή αλλάζοντας το ύψος των υπότιτλων. Στο δικό μου Sony NS-32 στο 450 τους εμφάνισε, στο 545 δε φαινόταν τίποτα.
mtsag is offline  

Παλιά 24-04-07, 23:52   #170
spalas
XMod

Το avatar του χρήστη spalas

Περιοχή: Αθήνα
Να πω πρώτα ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα, είναι απλά εξαιρετικό.

Το δοκίμασα με το ίσως πιο φτηνό divx player της αγοράς: Audioline DVD 024 από το Media Markt με 29,90€ και δούλεψε άψογα!!!

Βέβαια το player δούλεψε εξ' ίσου καλά και στην εγγενή υποστήριξη των ελληνικών, χωρίς δηλαδή ενσωμάτωση. Απλά μου φάνηκε λίγο μικρό το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Πολλά μπράβο πάντως
spalas is offline  

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία