""
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58.  

Επιστροφή   .::GreekTVsubS::. > GreekTVsubS > Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις Οτιδήποτε ενδιαφέρει το Forum θα αναγράφεται εδώ από τους διαχειριστές του.

» Μενού Πλοήγησης
Γενικά
Αρχική Σελίδα
Forum
TV Reviews
Movie Reviews
Music Reviews
Πρόγραμμα Προβολών
Παιχνίδια

Μέλη
Εγγραφή Μέλους
Ο Λογαριασμός μου
Προσωπικά Μηνύματα
Λίστα Μελών
Ομάδες Διαχείρισης

Διάφορα
Οδηγοί & Συμβουλές

Contact zone
Επικοινωνήστε
Διαφημιστείτε
» Θέματα Σειρών
How I Met Your Mother...
1 Απαντήσεις, 130 Εμφανίσεις
Τι λετε;
3 Απαντήσεις, 156 Εμφανίσεις
V Season 2 -...
1 Απαντήσεις, 179 Εμφανίσεις
Complete Buffyverse...
0 Απαντήσεις, 193 Εμφανίσεις
True Blood 3x11 - Fresh...
51 Απαντήσεις, 3.681 Εμφανίσεις
"No, you...
8 Απαντήσεις, 682 Εμφανίσεις
lost δημοπρασια!!!
12 Απαντήσεις, 1.382 Εμφανίσεις
Καλύτερη ερμηνεία στη...
6 Απαντήσεις, 546 Εμφανίσεις
True Blood 3x10 - I...
22 Απαντήσεις, 2.442 Εμφανίσεις
Το σημείωμα της Μπάφυ...
0 Απαντήσεις, 472 Εμφανίσεις
» Γενικά Θέματα
Samsung 3D TV Without...
0 Απαντήσεις, 54 Εμφανίσεις
Συναυλία αφιέρωμα στον...
0 Απαντήσεις, 154 Εμφανίσεις
Ερώτηση για msn plus
13 Απαντήσεις, 471 Εμφανίσεις
Απορια για subResync
5 Απαντήσεις, 200 Εμφανίσεις
Επαναφορά φωτογραφίων...
7 Απαντήσεις, 267 Εμφανίσεις
Ένα απ'τα πρώτα...
1 Απαντήσεις, 294 Εμφανίσεις
Ερώτηση για τις Seasons...
2 Απαντήσεις, 370 Εμφανίσεις
62η Απονομή Emmy Awards...
42 Απαντήσεις, 3.207 Εμφανίσεις
Προσθήκη υπότιτλου σε...
7 Απαντήσεις, 337 Εμφανίσεις
Πρόβλημα με τον...
3 Απαντήσεις, 225 Εμφανίσεις

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης

Παλιά 30-08-08, 21:41   #31
grhousetrip
NipTuckTeam Member

Το οτι η εφημεριδα ασχοληθηκε με το φορουμ μας, αποδεικνυει οτι δεν εχει σημασια τοσο τί κανεις, οσο αυτο που κανεις να το κανεις καλα...
Και εδω οσο μπορουμε ο,τι κανουμε, το κανουμε καλα και του δινουμε επιπλεον αξια...
καλα να 'μαστε!
grhousetrip is offline  
The Following User Says Thank You to grhousetrip For This Useful Post:
JHRZ (03-09-08)

Παλιά 31-08-08, 03:06   #32
dreaming123
Newbie

Χίλια μπράβο!!!
dreaming123 is offline  

Παλιά 03-09-08, 21:43   #33
stregas
Newbie

Το avatar του χρήστη stregas

Περιοχή: Ηράκλειο
Επιτέλους αρχίζει να αναγνωρίζετε ευρύτερα το τεράστιο έργο που προσφέρετε από αυτό το μοναδικό Forum.
stregas is offline  

Παλιά 10-09-08, 03:42   #34
tzot
HouseTeam Member

Το avatar του χρήστη tzot

Περιοχή: Αθηνοχώρι Αττικής
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην tzot Send a message via Skype™ to tzot
Cool Το μυστικό της επιτυχίας μου

Ήταν μια σκοτεινή και βροχερή νύχτα του Αυγούστου. Έχοντας στείλει τη γυναίκα και τα παιδιά μου διακοπές, ήμουν μόνος στην Αθήνα και ετοιμαζόμουν για έξοδο. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και έβγαλα τη βέρα.

Τριγύρισα με το αυτοκίνητο στους έρημους δρόμους, μέχρι να με βγάλει ο δρόμος σε γνωστό μαγαζί της κοσμικής ζωής.

Ο παρκαδόρος έπιασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με τσιμπιδάκι, και φόρεσε στολή ακτινοβολίας πριν κάτσει στη θέση του οδηγού. Η περιφρόνησή του μου έφερε ένα χαμόγελο στα χείλη. Ένας απλός κομπάρσος στο θέατρο της ζωής. Στο βεστιάριο, άφησα επιδεικτικά τη μπανάνα που φοράω πάντα στη μέση. Ήταν η δεύτερη φορά που το έκανα αυτό. Νομίζω την είχα ξαναβγάλει στο γάμο μου.

Κάθισα στη μπάρα αγνοώντας τα αηδιασμένα βλέμματα των άλλων, και παράγγειλα ένα ποτό στον μπάρμαν που προσποιείτο τον κουφό. Τέσσερις φορές του παρήγγειλα μέχρι να με ακούσει. Φυσικά, μου έβαλε μπόμπα. Όχι πως είχε σημασία.

Η ματιά μου μέτρησε το χώρο για το υποψήφιο θύμα μου. Την εντόπισα. Ένα θεσπέσιο πλάσμα, φορώντας στο λαιμό κάτι που θα μπορούσε να ήταν κάποτε γάτα. Συνοδευόταν, αλλα ούτε αυτό είχε σημασία. Αποφάσισα πως την θέλω και θα την έχω. Συνέχισα να την κοιτώ.

Κάποια στιγμή, με κοίταξε κι αυτή, και κατάλαβε ότι δεν ήμουν κάποιος τυχαίος, παρά την άξεστη εμφάνισή μου και τους ιλαρούς προκοιλιακούς που πρόβαλλαν κάτω από το μπλουζάκι μου. Με σιγουριά, αποφεύγοντας τις τρικλοποδιές που πήγε να μου βάλει ο αρχισερβιτόρος, την πλησίασα, και μπροστά στον εμβρόντητο συνοδό της, έσκυψα και της ψιθύρισα τη μαγική φράση στο αυτί. Το βλέμμα της θόλωσε, και τα χείλη της μισάνοιξαν. Άφησε την τέως γάτα και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο τραπέζι, μάζεψε την τσάντα της και σηκώθηκε.

Ο εντυπωσιακά καλοντυμένος συνοδός της ίσα που σηκώθηκε από το τραπέζι, όσο χρειαζόταν για να της πιάσει το χέρι.
«Πού πας, Λάουρα;!»
«Φεύγω. Μαζί του.»
«Μαζί του; Με ποιον; Με αυτό;»
«Ναι.»
«Πας καλά; Ξέρεις τι λες;»
«Ναι. Πάω καλά, και για πρώτη φορά στη ζωή μου ξέρω πραγματικά τι κάνω.»
«Μα γιατί; Τι παραπάνω έχει αυτός από 'μένα;»

Τα μάτια της έμειναν στα δικά μου, και όταν μίλησε, το στόμα της ευωδίαζε μέλι και αγριοφράουλες:
«Είναι μεταφραστής στο Greek TV Subs.»
tzot is offline  
The Following 38 Users Say Thank You to tzot For This Useful Post:
Acro (12-09-08), AgiOsAll (10-09-08), anthony_88 (11-09-08), Asxetius (21-10-08), c@mel (18-10-08), Chrisb (10-09-08), civil78 (10-09-08), dalas9 (10-09-08), DamnFineCherryPie (10-09-08), dimath (10-09-08), eirinaki (10-09-08), FouManTsou (11-09-08), FOUND?NO...LOST! (10-09-08), gate13 (10-09-08), georgeadams (13-09-08), GFani (10-09-08), GrigD (10-09-08), gtrig (16-10-08), iarm (16-10-08), JHRZ (10-12-08), kossstasss (10-09-08), kostasm13 (10-09-08), kouzios (11-09-08), letaki (10-09-08), panosaek89 (15-10-08), panoslost (10-09-08), qbrain (15-10-08), sarig (22-09-08), ScottAndJean (10-09-08), sheppard (10-09-08), smile88 (11-09-08), stregas (10-09-08), subuteo (11-09-08), taleporos2006 (28-10-08), tarantino4ever (10-09-08), Tigran (10-09-08), tonypapadovic (10-09-08), v@nd@lo$ (16-10-08)

Παλιά 10-09-08, 04:01   #35
kossstasss
SarahConnorTeam Member

Το avatar του χρήστη kossstasss

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzot Εμφάνιση μηνυμάτων
Spoiler

ελπίζω να μην είναι και η γυναίκα σου μεταφράστρια, γιατί αν το δει αυτό δεν σε βλέπω καλά...
kossstasss is offline  

Παλιά 10-09-08, 09:37   #36
tarantino4ever
TV Master

Το avatar του χρήστη tarantino4ever

Περιοχή: Αθήνα και Σαντορίνη
τυχαία το διάβασα κι εγώ εκείνη τη μέρα και κάτι αλλα φιλαράκια που ήμουν μαζί και έσπευσαν να γραφτούν κι αυτοί στο σάιτ συνεχίστε τη δουλειά και καλό κουράγιο,οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται

tarantino4ever is offline  

Παλιά 10-09-08, 10:42   #37
antreas9
TV Master

Το avatar του χρήστη antreas9

Περιοχή: Παραλία...Ζωγράφου
νομίζω ότι έρχεται εκείνη η στιγμή...που θα σας καλέσει και ο λάρρυ !!!
Πάντα τετοια!
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...Σε γνώρισα από παιδί μικρό,ΠΑΝΑΘΑ μου μου πήρες το μυαλό,Μεγάλωσα,δε γίνομαι καλά, Μαζί σου έπαθα εγώ ζημιά, Στα πέταλα ολόκληρης της γης, η 13 θα'ναι όπου βρεθείς,Να κρατάει πάντα δυνατά, την πράσινη σημαία μας ψηλά,
Μα ένα τελευταίο θα σας πω, και βάλτε το καλά μες στο μυαλό, Ετσι όπως μας θέλετε εσείς, Ποτέ μας δε θα γίνουμε εμείς...
antreas9 is offline  

Παλιά 10-09-08, 12:22   #38
AgiOsAll
Site Admin

Το avatar του χρήστη AgiOsAll

Περιοχή: Greece
Thanked 1.128 Times in 401 Posts
Παράθεση:
Ήταν μια σκοτεινή και βροχερή νύχτα του Αυγούστου. Έχοντας στείλει τη γυναίκα και τα παιδιά μου διακοπές, ήμουν μόνος στην Αθήνα και ετοιμαζόμουν για έξοδο. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και έβγαλα τη βέρα.

Τριγύρισα με το αυτοκίνητο στους έρημους δρόμους, μέχρι να με βγάλει ο δρόμος σε γνωστό μαγαζί της κοσμικής ζωής.

Ο παρκαδόρος έπιασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με τσιμπιδάκι, και φόρεσε στολή ακτινοβολίας πριν κάτσει στη θέση του οδηγού. Η περιφρόνησή του μου έφερε ένα χαμόγελο στα χείλη. Ένας απλός κομπάρσος στο θέατρο της ζωής. Στο βεστιάριο, άφησα επιδεικτικά τη μπανάνα που φοράω πάντα στη μέση. Ήταν η δεύτερη φορά που το έκανα αυτό. Νομίζω την είχα ξαναβγάλει στο γάμο μου.

Κάθισα στη μπάρα αγνοώντας τα αηδιασμένα βλέμματα των άλλων, και παράγγειλα ένα ποτό στον μπάρμαν που προσποιείτο τον κουφό. Τέσσερις φορές του παρήγγειλα μέχρι να με ακούσει. Φυσικά, μου έβαλε μπόμπα. Όχι πως είχε σημασία.

Η ματιά μου μέτρησε το χώρο για το υποψήφιο θύμα μου. Την εντόπισα. Ένα θεσπέσιο πλάσμα, φορώντας στο λαιμό κάτι που θα μπορούσε να ήταν κάποτε γάτα. Συνοδευόταν, αλλα ούτε αυτό είχε σημασία. Αποφάσισα πως την θέλω και θα την έχω. Συνέχισα να την κοιτώ.

Κάποια στιγμή, με κοίταξε κι αυτή, και κατάλαβε ότι δεν ήμουν κάποιος τυχαίος, παρά την άξεστη εμφάνισή μου και τους ιλαρούς προκοιλιακούς που πρόβαλλαν κάτω από το μπλουζάκι μου. Με σιγουριά, αποφεύγοντας τις τρικλοποδιές που πήγε να μου βάλει ο αρχισερβιτόρος, την πλησίασα, και μπροστά στον εμβρόντητο συνοδό της, έσκυψα και της ψιθύρισα τη μαγική φράση στο αυτί. Το βλέμμα της θόλωσε, και τα χείλη της μισάνοιξαν. Άφησε την τέως γάτα και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο τραπέζι, μάζεψε την τσάντα της και σηκώθηκε.

Ο εντυπωσιακά καλοντυμένος συνοδός της ίσα που σηκώθηκε από το τραπέζι, όσο χρειαζόταν για να της πιάσει το χέρι.
«Πού πας, Λάουρα;!»
«Φεύγω. Μαζί του.»
«Ναι.»

Τα μάτια της έμειναν στα δικά μου, και όταν μίλησε, το στόμα της ευωδίαζε μέλι και αγριοφράουλες:

The right to be heard does not automatically include the right to be taken seriously.
Hubert H. Humphrey
AgiOsAll is offline  

Παλιά 10-09-08, 13:18   #39
letaki
GossipGirlTeam Member

Το avatar του χρήστη letaki

Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην letaki Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην letaki Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην letaki Send a message via Skype™ to letaki
Spoiler

letaki is offline  

Παλιά 11-09-08, 02:26   #40
Nik_sgr
SupernaturalTeam Member

Το avatar του χρήστη Nik_sgr

Περιοχή: kuala lumpur
Thanked 1.002 Times in 244 Posts
Παράθεση:

«Πού πας, Λάουρα;!»
«Φεύγω. Μαζί του.»
«Ναι.»

Και τότε μπαίνει ξάφνου μια ώριμη κυρία με γυαλιά ντυμένη στα μαύρα σπέρνοντας στο χώρο το ''διακριτικό άρωμα της ναφθαλίνης'', κοιτάει άγρια και με έντονο ύφος λες και της πάτησαν τον κάλο, λέει:
- Ουστ six-six-six, όχι πια σεξ, μόνο φίλοι! Κερατά Τζοτ, ναι, σε σένα το λέω! Ποιος νομίζεις πως είσαι και πλανεύεις τα κορίτσα;! Έχεις το σατανά μέσα σου! Ναι εσυ κι ο διάολος ο Δρ Χάουζ! Ουστ, σιξ-σιξ-σιξ! Να σε φάνε οι Σάιλον!

Και τότε ο Τζοτ με ύφος χιλίων καρδιναλίων, γυρνά προς το μέρος της ωριμης μαυροφορούσης μετά των διόπτρων κυρίας και απαντάει:

- Come on baby, light my fire...
Όντας σαστισμένη η μαυροφορούσα κυρία εκτοξεύοντας ύβρεις και βλαστημώντας τον κόσμο, τον πλανήτη γη και τους Σάιλον, μη μπορώντας να αποτρέψει το αναπόφευκτο ειδύλλιο με τον επικείμενο Λατίνο εραστή και μεταφραστή, στρέφεται προς τον κουφό μπάρμαν και του λέει:
- This is not a Jeam Beam!

Τότε ξάφνου ακούγεται σαν όντας από μακριά ο ψυχρός και εκνευριστικός ήχος από το msn. O tzot συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά ήταν ένα όνειρο και ότι πρέπει πια να πάψει να κοιμάται πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή κάνοντας υπότιτλους. Βλέποντας εκείνη τη στιγμή την οθόνη του Η/Υ σκέφτεται και σιγομιλά προς τον εαυτό του:
''Άλλη μια καταπληκτική δουλειά ολοκληρώθηκε, καιρός να ετοιμαστώ να πάω στην δουλειά...''

Σημ.: Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα ενός φίλου και καταπληκτικού μεταφραστή, τον tzot.

Tο δικαίωμά σου να ομιλείς δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά...

Nik_sgr is offline  
The Following 10 Users Say Thank You to Nik_sgr For This Useful Post:
Asxetius (21-10-08), FOUND?NO...LOST! (11-09-08), gate13 (11-09-08), GFani (11-09-08), iarm (16-10-08), kostasm13 (11-09-08), lostS4 (11-09-08), m0rpheas (11-09-08), sheppard (11-09-08), tzot (05-10-08)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας