Επιστροφή στο Forum : Τί φάγατε σήμερα; Τι φαγητό μαγειρέψατε;
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
birginioss
22-09-07, 14:22
Εμπμευσμένος από τα θέματα "Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα" και "Ποιά ταινία είδατε σήμερα" αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα για να λέει ο καθένας τι έφαγε,τί θα φάει ή τί θα μαγειρέψει σήμερα (ή την εκάστοτε ημέρα) έτσι ώστε να παίρνουμε ιδέες για το τί θα μαγειρέψουμε (ή τουλάχιστον οι μανάδες μας και οι κοπελιές μας)Ελπίζω να εχει την ίδια θερμή ανταπόκριση με τα προαναφερθέντα θέματα!!!Καλή όρεξη λοιπόν!
Κάνω την αρχή λοιπόν και λέω:
Τηγανητά χωριάτικα λουκάνικα με τηγανητές πατάτες και ρετσινούλα...
μαριδάκι τηγανιτό με σαλάτα και ζαμπονοτυρόπιτα!!
σουτζουκακια..νομιζω μεχρι στιγμης εφαγα το καλυτερο φαγητο...
κλαρκ κεντ
22-09-07, 14:41
μακαρονια με ροκφορ και κεφαλοτυρι... !!! απλο αλλα αξιοπιστο!
Πίστα, την οποία την έφτιαξα εγώ!:p
2 τοστ. Το πολυ-πολυ να κανω και κανα αυγο το βραδυ.
ρε πηγες τριπολη και θα αδυνατισεις?
smallville
22-09-07, 14:48
koutsou μπορείς να μου πείς πως φτιάχνεις μια πίστα?
Εγώ έφαγα γεμιστά και βαρελίσια φέτα.
Thanasis159
22-09-07, 14:50
Eγώ έφαγα το καλύτερο!!! Σουφλέ και μπιφτέκια!!! Δεν ταιριάζουν σαν συνδυασμός αλλά έφτιαξε η μάνα μου σουφλέ και έψησε και κάτι μπιφτέκια γιατί της είχε μείνει κιμάς από χθες και έγινε πανικός!!!
ρε πηγες τριπολη και θα αδυνατισεις?
Οποιος θελει να αδυνατισει, Tripoli city is the place for you.:lol: Βασικα, θα παμε και για 5χ5 σε κανα 2 ωρες και δε λεει να μην μπορω να τρεξω!
Ο Άλξ κρατάει την σιλουέτα του. Έχει φωτογράφηση την επόμενη βδομάδα για το MEN'S HEALTH!!!
Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι θα φαω...θα ενημερώσω σε λίγο.
smallville
22-09-07, 14:54
Eγώ έφαγα το καλύτερο!!! Σουφλέ και μπιφτέκια!!! Δεν ταιριάζουν σαν συνδυασμός αλλά έφτιαξε η μάνα μου σουφλέ και έψησε και κάτι μπιφτέκια γιατί της είχε μείνει κιμάς από χθες και έγινε πανικός!!!
πωπω νυστικός έμεινες πάλι............
Aλεξ μισός θα μείνεις αγόρι μου με αυτά που τρώς!!
Thanasis159
22-09-07, 14:57
Toυ έδωσα και κατάλαβε λέμε!
Πωπω μου ξανανοίγετε την όρεξη μ'αυτά που γράφεται και μόλις έφαγα, δυστυχώς φασολάκια...
Aλεξ μισός θα μείνεις αγόρι μου με αυτά που τρώς!!
Οταν φτιαξω πατατες με αυγα και φετα, θα το βγαλω φωτο ρε !!:twisted: :grin:
lol!
Άλεξ γιατί σου την λένε έτσι?:p
Εγώ πάλι τίμησα ένα σουφλέ μακαρόνια-κοχύλια με κρέμα γάλακτος μπέικο και μανιτάρια!:D
kskenteris
22-09-07, 15:06
Spaghetti με κοκκινη καυτερη σαλτσα (δικης μου εμπνευσης!!!)
Εγώ πάλι τίμησα ένα σουφλέ μακαρόνια-κοχύλια με κρέμα γάλακτος μπέικο και μανιτάρια!:D
Tigran, ενα infraction στον κυριο Μadarb. Δεν τα λεμε ετσι αυτα ρε!:whip:
smallville
22-09-07, 15:07
original from Madard
Άλεξ γιατί σου την λένε έτσι? Όντως γιατί?
Ανανά τυλιγμένο με προσούτο, με σως δυόσμου και φραγκοστάφυλου!
δεν του τη λέμε!Απλά ανησυχούμε γι'αυτόν! :P
Έφαγα για επιδόρπιο ένα μιλφέιγ άλλο πράγμα!!!
Όντως γιατί?
Απλα ζηλευουν..:yes:
:shock: :closed-to :closed-to :closed-to Lock το θεμα ρεεεεεεε!!!
smallville
22-09-07, 15:11
:???::???::???:
Τσ,τσ,τσ δεν είστε γευσιγνώστες! :P
smallville
22-09-07, 15:14
μεγάλε πρώτη φορά άκουσα τέτοια συνταγή.........και έμεινα κόκκαλο.
mamra_best
22-09-07, 15:18
Πιτογυρο, κοτοπουλο παντα, απο το 157.
μεγάλε πρώτη φορά άκουσα τέτοια συνταγή.........και έμεινα κόκκαλο.
Μη νομίζεις και εγώ το ίδιο, σιγά μη τρώγεται κάτι τέτοιο! :lipsseale:grin:
Θα χτυπήσω λιγο πιο μετά ενα κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρονάδα και μπόλικο τυράκι!:yes:
Κοφτό μακαρονάκι για πρωινό, στη συνέχεια ένα μπολ δημητριακά με γάλα και για μεσημεριανό μάλλον τοστάκια...Μάλλον τα έφαγα λίγο ανάποδα ε;
Εγώ έφαγα ενα submarine κοτόπουλου με πατάτες τηγανιτές!!! :P
hot dog.
:)
Και μετα λετε για μενα..
Μόλις παράγγειλα μια χοιρινή!
Εγώ εφτιαξα Πάπια Πεκίνου.
Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, και τούρτα-παγωτό φυστίκι/σοκολάτα. Και τώρα δεν θα ξαναφάω τίποτα για ένα μήνα :lol:
kassandra1410
22-09-07, 15:56
αχ.. 2 πιτα γυρο χοιρινο και επιτελους γεμισα αυτο το κενο που ενοιωθα μεσα μου απο το πρωι:) !
κολιούς τηγανιτούς... πρέπεινα ξεπεράσω τα 60 κιλά ομως γι αυτό θα φαω και ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥς~~~~~!!!!
ifigeneiavip
22-09-07, 16:02
Παστίτσιο απο τα χεράκια μου...Ωραιότατο! :lol:
Παστίτσιο απο τα χεράκια μου...Ωραιότατο! :lol:
Ξερεις ονομα, πολη, οδο. ifi, στειλε φαϊ !!:grin:
ifigeneiavip
22-09-07, 16:09
Ξερεις ονομα, πολη, οδο. ifi, στειλε φαϊ !!:grin:what's in it for me? :innocent:
spyros13 gwf
22-09-07, 16:12
Μολις εφαγα και εγω.
Σνιτσελ και πατατες τηγανιτες.
Εκανα ενα πολυ δυσκολο φαι! Πιτσα! Κατεψυγμενη εννοειται! :lol:
Αλλα τα καταφερα κ εκαψα τα δαχτυλα μου κ ετρεχα να βρω φαρμακειο γιατι ετσουζε πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Υ.Γ.: το μνμ το εγραψα με το ενα χερι!! πολυ σπασιμο! :mad: :mad:
Ξερεις ονομα, πολη, οδο. ifi, στειλε φαϊ !!:grin:
Alex μεχρι να φτάσει το παστίτσιο απο Θεσσαλονίκη στην Τρίπολη η μπεσαμέλ θα έχει γίνει ροκφόρ!
Masta Killah
22-09-07, 16:28
Εγώ έφαγα έξω, ένα γιαουρτλού... άλλο πράμα...
Alex μεχρι να φτάσει το παστίτσιο απο Θεσσαλονίκη στην Τρίπολη η μπεσαμέλ θα έχει γίνει ροκφόρ!
Με τετοια πεινα που εχω δε πα να ειναι και ληγμενα ενος χρονου..
Πλάκα πλάκα είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα τέτοιο θέμα... :lipsseale
Εγώ τσίμπησα σαρδελίτσες ψητές στη σχάρα με πατάτες τηγανητές. Όνειρο... :yes:
smallville
22-09-07, 16:44
Εγώ εφτιαξα Πάπια Πεκίνου.
Ξέρεις σίγουρα ότι ήταν Πεκίνου?Σου μίλησε κινέζικα?
smallville
22-09-07, 16:47
αν φορούσε μαύρη ζώνη λογικά θα ήξερε...............
Για μεσημεριανό... ότι περίσεψε από το χτεσινό κοτοσουβλάκι και το χτεσινό ρύζι... αλλά για βράδυ θα φτάξουμε κρέπες αλμυρές (τυρί, ζαμπόν, κρέμα γάλακτος) και γλυκές με μήλο, καρύδια, σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο... κοπιάστε
Eγω σημερα ειπα να μην αξιοποιήσω τις μαγειρικες μου ικανοτητες!!!
Εφαγα 6 σουβλακια και πατατες και πιτα απο Ντερλικατεσεν!!!!Θεσσαλονικη rulessss!!
Edit:Λεω να ποσταρουμε και φωτογραφιες απο αυτο που μαγειρεψαμε!!!Κριμα που τα σουβλακια μου δεν υπαρχουν πια πανω στο τραπεζι...
2 τοστ. Το πολυ-πολυ να κανω και κανα αυγο το βραδυ.
ego efaga 2 souvlakia xoris kremudi.. na se do alexdeli an 8a zeis mexri to vradu.. apo tin alli me simferei gt 8a sernesai simera sto 5x5 opote ntaksi:haha:
ego efaga 2 souvlakia xoris kremudi.. na se do alexdeli an 8a zeis mexri to vradu.. apo tin alli me simferei gt 8a sernesai simera sto 5x5 opote ntaksi:haha:
Σουβλακια απο Κατι Αλλο?!:P Εγω ειμαι παιχτουρα ρε συ, κανω οικονομια δυναμεων!:grin:
Οι αλλοι οι αχορταγοι τρωνε 2 και 3 φορες τη μερα, εμεις εδω στη Τριπολη το πολυ μια.:(
Σουβλακια απο Κατι Αλλο?!:P Εγω ειμαι παιχτουρα ρε συ, κανω οικονομια δυναμεων!:grin:
Οι αλλοι οι αχορταγοι τρωνε 2 και 3 φορες τη μερα, εμεις εδω στη Τριπολη το πολυ μια.:(
kaligeusto.. rules.. etsi 8a ginume misoi emeis edo pera
8a se do sto gipedo.. pados kalou kakou fere kana tostaki extra mipos pinaseis!lol ade kai me tin htta:innocent:
smallville
22-09-07, 17:23
απο theoker
αλλά για βράδυ θα φτάξουμε κρέπες αλμυρές (τυρί, ζαμπόν, κρέμα γάλακτος) και γλυκές με μήλο, καρύδια, σοκολάτα και σιρόπι βύσσινο... κοπιάστε
Αμάν ρε μεγάλε αυτά τα λένε με τρόπο(με έπιασε και μια μικρή λιγούρα.
Απο alexdeli
Οι αλλοι οι αχορταγοι τρωνε 2 και 3 φορες τη μερα, εμεις εδω στη Τριπολη το πολυ μια.
Είσαι οικονομικός τελικά.
Αέρα κοπανιστό, δεν τρώω μεσημέρι...
stis 6.30 mpougatsa krema 2pli kai ena kakao
stis 13.00 4 auga matia 1 piperoni brasto 2 fetes merenta kai 0.5 gala leuko
stis 17.00 fasolada (mauromatika ) salata ntomata tirokauteri ena potiri kokkino krasi
tiri feta kai epidorpio meilfei (apo mama...den iparxi kalitero pragma apo to na se prosexoun :P )
smallville
22-09-07, 17:25
γιατί;;;;;;;
:shock::shock::shock::shock:
Έλα;
Πάντως το thread έχει ξεφύγει και πέφτει πολύ γέλιο.
Αυτό με την Πάπια Πεκίνου ποιανού ήτανε?:lol::lol:
υγ.Σίκελε αγόρι μου δώσε και κανα κιλό στον Άλεξ μπας και βάλει και κάνα γκολ σήμερα!:P
:shock::shock::shock::shock:
Έλα;
Πάντως το thread έχει ξεφύγει και πέφτει πολύ γέλιο.
Αυτό με την Πάπια Πεκίνου ποιανού ήτανε?:lol::lol:
υγ.Σίκελε αγόρι μου δώσε και κανα κιλό στον Άλεξ μπας και βάλει και κάνα γκολ σήμερα!:P
LOL ama doso kai alla den 8a mou mini kai tipota exasa 20 kila sxedon se 1 mina den leei na xaso kai alla
Ps: i mpaka apo mpires omos den leei na pesi me tipota :(
smallville
22-09-07, 17:53
η μπάκα μπορεί να θεωρηθεί και ως γοητεία(στο λέω γιατί έχω και εγώ).
Ύστερα από μία "περιπέτεια" με το στομάχι μου έχω πάθει κάτι σαν ελαφρά αναισθητοποίηση. Δεν αισθάνομαι συχνά ότι πεινάω, μπορεί να περάσουν και 15-20 ώρες νηστικός για να νιώσω ένα κενό. Οπότε επειδή πρέπει να φάω, και επειδή δεν μου αρέσει να τρώω χωρίς να πεινάω, μαζεύω "όρεξη" για το βράδυ και τρώω τότε, 1 φορά την ημέρα.
Ψητά μπιφτέκια με ρύζι για απόψε, btw.
mitsos.. μια απο τα ιδια φιλε.. η φοιτητικη ζωη στη λαμια μου αφησε ενα ιδιο δωρο..
όσο για την μπυρο κοιλια φυσικά και είναι γοητεία και όποιος δεν έχει το καλο που σας θέλω αποκτήστε!
Μπραβο σικελε, και εγω μαζί σου! αλλα -20 σε 1 μηνα;; πως και γιατι ρε θηρίο;;
εγω πλεον ειμαι 57 κιλΑ και το μπυρο κοιλι....
υπάρχει,
και οσο υπάρχω θα υπάρχει,
σκλάβα την κοιλιά μου θά χει..
promotion στην amstel και τα λοιπα..
tonypapadovic
22-09-07, 18:21
Ρε axlkbs 57 κιλά; Φάε αγόρι μου να πάρεις κανα κιλό! :p
Ρε axlkbs 57 κιλά; Φάε αγόρι μου να πάρεις κανα κιλό! :p
εχω ταραξει τις μπυρες και τους ηλιοσπορους... αλλά τιποτα!!!!:cry3: :haha:
περαν τις πλάκας ότι λέει ο mitsos ισχυει και για μένα!
κουνελι κοκκινιστο με τηγανητες πατατες.
Να γλυψεις και τα δαχτηλια σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
makaronia με σαλτσα(που εφτιαξα μονη μου...και τα δυο)λιτοδιαιτη σημερα,αφου χτες πλακωσα κατι σουβλακια... :-)
tripokaridos2005
22-09-07, 19:24
mitsos.. μια απο τα ιδια φιλε.. η φοιτητικη ζωη στη λαμια μου αφησε ενα ιδιο δωρο..
όσο για την μπυρο κοιλια φυσικά και είναι γοητεία και όποιος δεν έχει το καλο που σας θέλω αποκτήστε!
υπάρχει,
θέλεις να κάψεις και άλλους για να μειωθεί ο ανταγωνισμός?
όσο για το:''η κοιλιά είναι γοητεία'' κάποιος άντρας με κοιλιά θα το έβγαλε!
ευτυχώς μια φίλη μου έκανε παστίτσιο και έφαγα και εγώ.μιάμ!
Εμπμευσμένος από τα θέματα "Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα" και "Ποιά ταινία είδατε σήμερα" αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα για να λέει ο καθένας τι έφαγε,τί θα φάει ή τί θα μαγειρέψει σήμερα (ή την εκάστοτε ημέρα) έτσι ώστε να παίρνουμε ιδέες για το τί θα μαγειρέψουμε (ή τουλάχιστον οι μανάδες μας και οι κοπελιές μας)Ελπίζω να εχει την ίδια θερμή ανταπόκριση με τα προαναφερθέντα θέματα!!!Καλή όρεξη λοιπόν!
Κάνω την αρχή λοιπόν και λέω:
Τηγανητά χωριάτικα λουκάνικα με τηγανητές πατάτες και ρετσινούλα...
Έφαγες τέτοιο φαϊ ρε σκυλί και δεν είπες να φέρεις και σε μας λίγο και κατέληξα να τρώω μελιτζάνες στον φούρνο. Δεν λέω καλές είναι αλλά όχι όσο τα τηγανητά λουκάνικα (χωριάτικα μάλιστα) και οι τηγανιτές πατάτες, με ρετσίνα κιόλας!!! Ψάρι θα έτρωγα κανονικά, αλλά ξύπνησα αργά οπότε θα τα είχαν ρίξει πάλι στην θάλασσα, εμένα θα περίμεναν; :lol: :lol:
θέλεις να κάψεις και άλλους για να μειωθεί ο ανταγωνισμός?
όσο για το:''η κοιλιά είναι γοητεία'' κάποιος άντρας με κοιλιά θα το έβγαλε!
ευτυχώς μια φίλη μου έκανε παστίτσιο και έφαγα και εγώ.μιάμ!
xχα χα χα χα !!!!!
εγω δεν καηκα πάντως... ακόμα!!!!
τωρα αν μεγαλώσει η μπυροκοιλια και καω στην πορεια θα δείξει!!!
Είναι οι γνωστοι πρόσθιοι και πλάγιοι μπυριακοί.
Kokora krasato me makaronia...:P (Vasika itan i proti fora mes tin evdomada pou efaga kaniko fagito kathos tin vgazo me tostakia kai salates - i troo ekso...:oops: ).Na nai kala i mama;) !!
Σίκελε αγόρι μου δώσε και κανα κιλό στον Άλεξ μπας και βάλει και κάνα γκολ σήμερα!:P
:lol: :lol: Θαυματουργα τα τοστ μαγκες! Πεταγε η ομαδα σημερα!!8)
:lol: :lol: Θαυματουργα τα τοστ μαγκες! Πεταγε η ομαδα σημερα!!8)
kamia ntopa 8a eixes valei mesa.. ego pados 2 evala.. osa kai ta souvlakia!:lol:
Ψάρι σαρδέλα με πατάτες τηγανιτές!!Παραδοσιακά κάθε Σάββατο δεν τα αποχωρίζομαι.
ρυζι με κοτοπουλο ειχε η μαμα!!!
ενα μπραβο της το κατασπαραξα!!:D
πωπω μολις βγηκε η σπιτικη σπανακοπιτα με τυρι φετα μεσα...παω να φαω μερικα κομματια
math_2005gr
22-09-07, 20:41
Γιουβαρλακια....!! Χαχαχαχα!
(ωραιοτατα ηταν παντως!)
υπάρχει,
Kita otan spoudaza sto Niss 98-00 eimouna 75 kila (1,90 ipsos) kai kapniza
to 2002-3 mpika EPOP ekopsa to tsigaro kai mesa se 2-3 mines eftasa 125 :P
persi apostrateutika, epiase 2 doulies ton augousto (10-19 wres tin imera ) e kai den 8elei poli na ta xasis.
Oso gia ton skempe emena prosopika mou tin psilo spai, alles lene oti einai oraio kai alles oxi gousta einai auta.
Molis teliosa kai miso kotopoulo soublas :)
Φιλε σικελε...
ειμαστε στην ακριβώς ιδια φαση.. οταν ημουν 15 αρχισα να ασχολουμε με αυτο που περιγραφειη υπογραφη σου.. και μεσα στο σπιτι με ατελειωτες ωρες παιχνιδιου φαγητου και μπυρασ.. γιατι τραβιετε παιζοντας.. ετσι δεν ειναι;; και με ενα πλεον παρελθοντικο προβλημα με τον θυρεωειδη εφτασα τα 124 κιλα στα 18 μου..
στα 21 εφτασα εκει μου ειμαι και καμποσο παραπανω... τώρα ειμαι 57, αλλα υψος 1,75!
οσο για τον σκεμπε.. ουτε εμενα μ' άρεσει, εννοειτε, σε κανεναν δεν αρεσει, αλλά και η μπυρα μου αρεσει.. που σχεδον σε ολους αρεσει.. οποτε απο το να μπερδευτω στο τι να διαλεξω το αφηνω και ερχετε μονο του!!!
Αλλά το μονο κακό που εμεινε ειναι οτι εκοψα το adnd... [ επειδη περασε ο καιρος οχι επειδη το βαρεθηκα.. ]
εσυ τελειωσες το κοτοπουλο, εγω θα την κανω σε λιγο για μπυρες!!!
Thanasis159
22-09-07, 21:55
Εγώ τώρα τρώω ένα μπολ πράσινο μήλο με ζάχαρη και κανέλλα!!! Πόρωση!
ωραίο ειναι και μήλο με φέτα χωρίς πλάκα η φέτα πάει με αρκετά φρούτα!
Ακομα ακομα με τα 2 τοστ ειμαι.:( Μαλλον θα την πεσω νωρις για να μην πειναω αλλο.
Thanasis159
22-09-07, 22:07
Tώρα που το είπες τα έφαγα... Αύριο...
ωραίο ειναι και μήλο με φέτα χωρίς πλάκα η φέτα πάει με αρκετά φρούτα!
Εχεις απόλυτο δίκιο! Πριν λίγο έφτιαξα κρέπα με γέμιση φέτα, αχλάδια και σάλτσα από κομπόστα δαμάσκηνο. Φοβερή ιδέα, ήταν πολύ καλή!!
Μετά την πάπια πεκίνου που έφτιαξα σήμερα σχεδιάζω να μαγειρέψω Κολοκυθοκεφτέδες!
smallville
23-09-07, 02:35
εγώ το βράδυ σαβούρωσα 2 σουβλάκια με γύρο κοτόπουλο και γύρο χοιρινό και μετά ενα μίλκσεικ φυστίκι(όχι αράπικο).
ta ximeromata xtipisa mia krepa sokolata -mpiskoto-mpanana.
prin kana 15 efaga klasika tin mpougatsoula mou me to galataki tis
kai tora brouuuu gia nani
afou faw kai ligo meme ;)
Thanasis159
23-09-07, 12:24
Kυριακάτικα;; Γιουβέτσι εδώ!!!
Mαγειρεψα... 2 τοστ!! Αλλα μαλλον θα φαω και το απογεμα γιατι δεν θα την παλεψω σημερα παλι χωρις φαγητο.:yes:
Ε, ναι το ρίξαμε λίγο έξω χτες, οπότε από σήμερα πιο προσεκτικά...
tonypapadovic
23-09-07, 12:31
alex αγόρι μου γιατί δεν τρως;
Χτες δεν πολυπρολαβα, ειχαμε και τη μπαλα, καταλαβαινεις. Σημερα μην ανησυχεις, θα το κανω το χρεος μου!:)
tonypapadovic
23-09-07, 12:35
Έτσι έτσι!
μοσχαρι με διαφορα λαχανικα δυστυχως!!!:(
Σημερα εχω αρνακι στο φουρνο με πατατες και μονο για μενα(επειδη δεν τρωω τις πατατες του φουρνου) τηγανιτες πατατες και ρυζι!!!!
Πάλι κολοκυθάκια. Και αύριο και μεθαύριο.
Πάλι κολοκυθάκια. Και αύριο και μεθαύριο.
Σε δίαιτα, ε;;)
smallville
23-09-07, 12:57
GFani χορτοφάγος είσαι ή κάνεις δίαιτα?
Εγώ ετοιμάζομαι να τσακίσω παιδάκια στον φούρνο με πατάτες τηγανιτές και ρύζι με καλαμπόκι,πιπεριά,αρακά.Για επιδόρπιο μάλλον κέικ σοκολάτας.
Όχι απλά ήρθα η μαμά μου και μου έκανε μια κατσορόλα. Άμα θέλει κάποιος να τον φιλέψω καλοδεχούμενος.
smallville
23-09-07, 13:20
καλά και σου έκανε ολόκληρη κατσαρόλα?Πολύ λαχανικό βρε παιδί μου.
τι ειναι το μεμε ρε παιδια;;;; το ελεγε ο sikelos! μολις ξυνπησα και παω να φτιαξω εναν αυτοσχεδιο υποτιθεμενο freddo! Φαγητό αργότερα!
Άσε smallville,4 μέρες κολοκυθάκια. Την είπα κανένα λαχανικό αλλά εννοούσα για 1-2 μέρες.Από Τετάρτη πάλι γύρους και πίτσες.
Μακαρόνια με κιμά!!!Τώρα πάω να φάω!!!! :P
Masta Killah
23-09-07, 13:40
Έχω κάτι τορτελίνια που έκανα προχθές... με λίγο ρολό κοτόπουλο θα είναι μούρλια...
masta και στο σπιτι ρολο κοτοπουλο γεμιστο εχουμε!..
Masta Killah
23-09-07, 13:53
Αυτό είναι φαί :thumbsup1
κοτοπουλο με πατατουλες...
spyros13 gwf
23-09-07, 14:08
Ψαρονεφρι.
ifigeneiavip
23-09-07, 14:36
Το μενού σήμερα έχει γεμιστά με κόκκινες ,πράσινες και πορτοκαλί πιπεριές.Ειδικά οι πορτοκαλί γλυκίζουν κιόλας.Απο τα νοστιμότερα φαγητά.
nikosdimos
23-09-07, 15:25
Φακές σήμερα, αύριο μάλλον ψαράκι στο φούρνο.
birginioss
23-09-07, 15:58
πιτογυρα με τυροκαυτερη
Σήμερα ένα απ'τα αγαπημένα μου.Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο!!Τίποτα δεν άφησα.μόνο το πιάτο:grin::P
papoutsakia ,salata marouli me fresko kremidaki :P
kai ena potiraki opos pada kokkino krasi :)
smallville
23-09-07, 17:17
τα παπουτσάκια τι νούμερο ήταν?
Σήμερα σνίτσελ και κιοφτέδες με πατάτες τηγανιτές! :respect:
tripokaridos2005
23-09-07, 18:13
Εκανα ενα πολυ δυσκολο φαι! Πιτσα! Κατεψυγμενη εννοειται! :lol:
Αλλα τα καταφερα κ εκαψα τα δαχτυλα μου κ ετρεχα να βρω φαρμακειο γιατι ετσουζε πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Υ.Γ.: το μνμ το εγραψα με το ενα χερι!! πολυ σπασιμο! :mad: :mad:
σε καταλαβαίνω!
έχω καεί και εγώ ζεσταίνοντας φαγητό..της μαμάς
και όχι μόνο δεν έχει φύγει το σημάδι αλλά άκουσα και το απίστευτο δούλεμα
κουράγιο και να ξέρεις, δεν είσαι ο μόνος
smallville
23-09-07, 18:35
Original from Sikelos
smallville 45
Και πως το έφαγες όλο βρε θηρίο?
birginioss
24-09-07, 13:20
Σούπα Γιουβαρλάκια!!!
YummmmmmmyyyyyY!!!!!!!!!!!11
Σούπα Γιουβαρλάκια!!!
YummmmmmmyyyyyY!!!!!!!!!!!11
Πρέπει να ναι και μαμώ τις γατοτροφές ε; Θα το συστήσω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους μου που έχουν γάτες. :haha:
Φασολάκια χλωρά(εκείνα τα πράσινα).
σπανακορυζο!!
λατρεμενο απο τα χερακια της μαμας!! :D
Παω να κανω πατατες με αυγα γιατι δε παει αλλο τετοια πεινα.8)
smallville
24-09-07, 14:38
Χωριάτικα λουκάνικα ομελέτα και βαρελίσια φέτα.
πάλι μακαρόνια με κιμά έφαγα
smallville
24-09-07, 15:59
καλά είναι και αυτά.......
To χθεσινο αρνακι με τηγανητες πατατες και μετα γαλατοπιτα που την εφτιαξα με τα χερακια μου χτες και σημερα εχουν μεινει 4 κομματια!!!Αυριο μαλλον θα φτιαξω η ξανα γαλατοπιτα ή κεικ σοκολατα!
Πω πω, φουσκωσα..Αντε του χρονου παλι!:grin:
σημερα πηγαμε σε μια μεγαλη πολυεθνικη ηλεκτρολογικη αυτοματισμών και εκει τρώνε με catering!!! καθε μερα! ελεος! τορτελινια με τυρι μεσα εξω και μπιφτεκια πικαντικα και σαλτσα και...
Masta Killah
24-09-07, 19:54
Έφαγα έναν γερό ... στα Κυκλώματα 1. Έχω χορτάσει πλέον...
μια τυρόπιτα το πρωί, φασόλια μαυρομάτικα πριν λίγο.
birginioss
24-09-07, 21:44
Mολιες τωρα μακαρονια με σαλτσα και μια πλακα κατσικισιο τυρι!!!!!!!!!!!
μια πλακα κατσικισιο τυρι!!!!!!!!!!!
μια πλάκα;;:shock:
birginioss
24-09-07, 21:58
μια πλάκα;; αχα!
το λατρευω το τυρι!ασε που στο ψυγειο εχουμε ενα τενεκε ολοκληρο!!
Για βραδινό ωραιότατο ντάκο με ροκφόρ και ντομάτα!
δυο σαντουιτσάκια με γαλοπούλα τυρι τυροσαλάτα και κέτσαπ και πατατακια
τοστ και ηλιοσπορους με μπυρα!
τοστ και ηλιοσπορους με μπυρα!
τι μανία έιναι αυτή με τους ηλιόσπορους ρε συ?ατο γήπεδο είσαι και τρως συνέχεια?:P
oxi αλλά απο χομπυ το κανω!
smallville
24-09-07, 23:41
εγώ για βράδι τσάκισα 2 τοστάκια και για επιδόρπιο σταφύλι και 1 πάκο απο αυτά τα πατατάκια με γεύση μπουγάτσα και μαύρης ζάχαρης,τίποτα δηλαή.
επειδή έχω λίγο υπογλυκαιμία αυτή την στιγμή πάω να φάω με το κουταλάκι λίγη μερεντα :lol:
Eγω μια ατομικη πιτσα χωριατικη και μετα το τελευταιο κομματι γαλατοπιτα.....αυριο καινουργια.
Το πρωί κλασσικά δεν αποχωρίζομαι τα κορν φλέιξ.Μεσημέρι ωραιότατες φακές!:grin:και πριν από λίγο εψήσα ένα τοστ συνοδευόμενο με γιαούρτι!
Μεσημέρι ωραιότατες φακές!:grin:
Mπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:shock::shock:
Αηδια......δεν εχω φαει φακες ποτε στη ζωη μου και εχω ορκιστει να μη φαω ΠΟΤΕ.
Χάνεις!!!Πολύ νόστιμες είναι δοκίμασε.
:oops::oops:
Λιγο δυσκολα....
Αφού δεν έχεις φάει ποτέ, πώς ξέρεις ότι είναι αηδία;
Απλα τις βλεπω και τις μυριζω καθε φορα που τρωνε οι γυρω μου.....και μπορω να πω απομακρυνομαι απο το τραπεζι μεχρι να φυγουν τα πιατα με τις φακες.!! :p
Edit:As kanoun oi mods ta minimata se 1 giati prin edeixne prota to minima tou lan-di.
birginioss
25-09-07, 00:44
χαχα!!φιλε κι εγω τις βλεπω και εξαφανιζομαι!
smallville
25-09-07, 01:04
εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χάλια οι φακές.
Εγώ πάλι παίδες μόλις γύρισα από μια ψησταριά στη Πεντέλη, όπου με την παρέα τσακίσαμε κάτι μερίδες γύρο, με πατάτες, ντομάτες, τζατζίκια και τα σχετικά. Και πολλές μπύυυρες... :dance:
Ζήτω η Greek night....:grin:
Kαι όσο για τις φακές που λέτε, νταξει, τρώγονται. Τα ρεβίθια είναι ΤΟ αίσχος.
Ναι ρε παιδια οι φακές μια χαρά είναι. Τα ρεβύθια....μπλιαχ. Τι μου τα θυμίσατε τώρα; Μου ήρθε και η μυρωδιά τους και η γεύση τους. Μπλιαχ!
εμενα τα ρεβυθια μου αρεσουν περισσοτερο :p αλλα τωρα επειδη ειναι πρωι παω να παρω απο το τυροπιταδικο ης γειτονιας κανα πεινιρλι να στανιαρω, με εχει θερισει η πεινα πρωινιατικα
Μόλις πήρα μια τυρόπιτα από το φούρνο.
molis teliosa mia 2pli mpougatsa krema kai mia moni tiri :)
kai tora nani :)
Α εγώ έφαγα Kellogg's K με γάλα.
smallville
25-09-07, 13:33
Φάβα με τηγανιτό κολοκύθι και κρεμμυδάκι.
Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο...
2 τοστ και μετα βλεπουμε.
Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο...
billy ta mpiftekia einai aristera 'h deksia? :P
egw shmera exw mamakisio faghto,mprizoles me poure alla de m'aresei o poures opote mrpizoles sketes.
billy ta mpiftekia einai aristera 'h deksia? :P
Πατάτες και μπιφτέκια ήταν διάσπαρτα και πλακωμένα μάλιστα. :lol:
egw shmera exw mamakisio faghto,mprizoles me poure alla de m'aresei o poures opote mrpizoles sketes.
Δε σου αρέσει ο πουρές; Να υποθέσω ότι η σκορδαλιά πάει κατευθείαν στα σκουπίδια όταν τη βλέπεις;
Masta Killah
25-09-07, 14:18
@Alex, ξανα στην ρουτίνα, έτσι;
Εγώ κοτόπουλο με μπάμιες...
4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
2 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
1 κούπα λάδι
200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)@billy den exei patates mesa h skordalia,to tsekara,gi ayto thn trww :P oi patates leiwmenes se poure einai ahdia
4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
2 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
1 κούπα λάδι
200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)@billy den exei patates mesa h skordalia,to tsekara,gi ayto thn trww :P oi patates leiwmenes se poure einai ahdia
Υπάρχει και αυτό όμως:
Σκορδαλιά με πατάτες
Υλικά
300 γραμμάρια βρασμένες και λιωμένες πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο (http://www.hungry.gr/bahar/skordo.asp) λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
2 κουταλιές ξύδι
1/2 λεμόνι
1 κούπα λάδι
200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)Πηγή: http://www.hungry.gr/get.asp?table=salates&id=3
(προφανώς η ίδια πηγή με της Uma :P)
Ρώτησα και τη μάνα μου επίσης και μου πε ότι με πατάτες το κάνει.
Τώρα έχω την εξής απορία. Ρωτάς τη μαμά σου πως κάνει τη σκορδαλιά και σου λέει με πατάτες:
Τι κάνεις;
(εκτός και αν το έχεις κάνει ήδη :grin:)
Υ.Γ. Καρύδια στη σκορδαλιά; Μπλιαχ. Ευτυχώς που δεν βάζει η μάνα μου.
xaxaxaaxxaaaxxaxaaxax eleos billy!!ki afou exoume thn idia phgh giati den to eida?tha tan aristera mallon :P tespa,gamata einai ta karydia re sy xtyhmena me kanan mpalta na leiwsoun,exei allh geysh mesa.Den th rwtaw,oxi,alla tha to kanw apo dw kai pera :*(
Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχει και σκορδαλιά χωρίς πατάτες. Αν googlaρεις "σκορδαλιά" σου βγάζει στην πρώτη επιλογή το site αυτό με τίτλο αποτελέσματος
Σκορδαλιά με πατάτες
και από κάτω με ένα tab πιο μέσα
Σκορδαλιά με ψωμί
Γενικά τα καρύδια δε μου αρέσουν σε φαγητά αλλά εκεί που δε μου αρέσουν
καθόλου είναι στο γλυκό σαλάμι (aka μωσαικό , aka κορμός αν και είναι άλλο
πράγμα αυτό). Αλλά θα πω της μάνας μου να βάλει από περιέργεια όταν
φτιάξει σκορδαλιά...
Υ.Γ. Άλλο που έμαθα πρόσφατα είναι ότι μερικοί βγάζουν και αυγό στο μπιφτέκι
όταν φτιάχνουν το κιμά. Ευτυχώς που δε το κάνει ούτε αυτό η μάνα μου.
Αυγό στο μπιφτέκι;
smallville
25-09-07, 15:02
γούστα είναι αυτά billy.
Δεν είπα το αντίθετο. Αρκεί να μην είναι στο δικό μου μπιφτέκι. :lol:
Υπάρχει και σκορδαλιά με καρύδια!
Εγώ σήμερα έφαγα ρεβύθια!
Κοκκινιστό με ταλιατέλες. Και για επιδόρπιο παγωτό. Τέλος τα κολοκυθάκια.:yahoo:
δύο σουβλάκια και για την ακρίβεια ένα πίτα γύρο κοτόπουλο και ένα πίτα γύρο χοιρινό μόνο σως και πατάτες.Κάνω διατροφή!!
tipota...πονααααει η κοιλια μου,..
smallville
25-09-07, 16:41
axklbs τότε φάε λαπά η φιδέ.
me leiwmenoys hliosporoys :P
οποιος θυμαται την καταληξη της παλιας ιστοριας που ειχα πει με τις κατσαρίδες...
θα καταλάβει τι εννοω ποναει η κοιλια μου...
thanks για τις συμβουλες αλλά οσο και να ποναει η κοιλια.. ηλιοσπορους θα φαω!
Ζεστανα τας-κεμπαπ,τηγανισα και λιγα fish sticks και ως επιδορπιο λιγο γλυκο συκο.
Ανετα θα εγλυφα εεε δαγκωνα και το παγωτο της Τζεσικα!!:oops: :grin:
kakashi_hatake
25-09-07, 18:16
Μακαρόνια με κιμά...αλλά λόγω αγχους μου έχουν κάτσει στο λαιμό...δεν μπορώ να ρευτώ κιόλας γαμώτη...
spyros13 gwf
25-09-07, 18:20
Ζεστανα τας-κεμπαπ,τηγανισα και λιγα fish sticks και ως επιδορπιο λιγο γλυκο συκο.
Mεγαλεια. ;)
Δεν την εβγαζες αλλο με τοστ, ετσι;
ψαρι τσιπουρα...παω να φαω maltesers τωρα...
Κεφτεδακια με πατατες!!!!Μουρλια!!!Στη συνεχεια 2 donuts με σοκολατα και τωρα παω να παρω υλικα για να ξαναφτιαξω γαλατοπιτα!!!
...τωρα παω να παρω υλικα για να ξαναφτιαξω γαλατοπιτα!!!
Γαλατόπιτα;;;;; μμμμμμμμμμ......τι μου θύμισες τώρα.
"Μαμααααααά..............."(μια στιγμή να της το πω :lol:)
Γαλατόπιτα;;;;; μμμμμμμμμμ......τι μου θύμισες τώρα.
"Μαμααααααά..............."(μια στιγμή να της το πω :lol:)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Moλις γινει θα σου στειλω 5 κομματια με το courier στην Πατρα...
Ελπιζω να ειναι φαγωσιμα οταν φτασουν...:lol::lol:
birginioss
25-09-07, 19:19
Γεμιστά στο φουρνο!!!!
(Γεμιστες πρασινες πιπεριες με ρυζι!)
club pizza kai mia koka fouskosaaaaaa
Ρε Σικελε αγορι μου ποσα τρως την ημερα???? 3 πρωινα 2 μεσημεριανα και 2 βραδινα????Που τα βαζεις ολα αυτα???
smallville
25-09-07, 19:43
Original from Sikelos
koka fouskosaaaaaa
Καινούργιο αναψυκτικό είναι αυτό?
Ρε Σικελε αγορι μου ποσα τρως την ημερα???? 3 πρωινα 2 μεσημεριανα και 2 βραδινα????Που τα βαζεις ολα αυτα???
:haha: Sikele, αν θες σε παω μια κοντρα. Να δουμε τι θα γινει αν φας εσυ οπως εγω,δηλαδη 2 τοστ, κι εγω οπως εσυ, δηλαδη ολα αυτα που λες καθε μερα!!:lol:
Καινούργιο αναψυκτικό είναι αυτό?
Αμέ. υπάρχει και σε σόδα κάτι αντίστοιχο...
Soda ksefouskosaaaaaa :haha:
sini8os troo ana 3-4 wres
kano 2 doulies :()
kai kimame 6 wres
opote prepei na troo giro stis ??000 8ermides mias kai exw ligo periergo metabolismo
mono ston strato pou eimastan poio .....eixa gini san gourouni :(
(120-125 kila eno pelon koda sta 90)
:haha: Sikele, αν θες σε παω μια κοντρα. Να δουμε τι θα γινει αν φας εσυ οπως εγω,δηλαδη 2 τοστ, κι εγω οπως εσυ, δηλαδη ολα αυτα που λες καθε μερα!!:lol:
Mexri kai ta 2 xronia prin mpo monimos eimouna san kai esena etroga para poli ligo kai kapniza san fougaro(den xerw ama kapnizis)
meta pou ekopsa to tsigaro kai mpika monimos kai etroga zan zoo ola alaxan :)
Ola einai 8ema metabolismou kai tropou zois :(
ps:as ta sinxonepsi kapoios mod ta 2 post mou pls :)
smallville
25-09-07, 23:25
τώρα το βράδυ έφαγα πίτσα καρμπονάρα και για γλυκό παγωτό με γεύσεις Kinder,στρατσιατέλα και πεπόνι.
Κοτόσουπα το μεσημέρι και πριν από λίγο κρέπα με μερέντα!
Γιαουρτάκι στραγγιστό με ψωμάκι
Γιαουρτάκι με 2% λιπαρά.:(
smallville
26-09-07, 00:52
μάλλον και οι 2 πρέπει να είστε...
smallville, η διατροφη σου απλα δεν υπαρχει.
smallville
26-09-07, 00:54
γιατί βρε παιδιά?
τώρα το βράδυ έφαγα πίτσα καρμπονάρα και για γλυκό παγωτό με γεύσεις Kinder,στρατσιατέλα και πεπόνι.
γιατί βρε παιδιά?
Γιατι δεν υπαρχει, πως να το κανουμε δηλαδη!
Masta Killah
26-09-07, 01:08
Παγωτό με γεύση Kinder με τέτοιο κρύο! Ήμαρτον δηλαδή που λέει και το avatar του panoslost:lol:
Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω καμιά Ceasar's κ μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα...
Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω καμιά Ceasar's κ μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα...
Να παραγγειλεις δηλαδη να στα φερουν σπιτι, τετοια ωρα?:???:
Ρε παιδιά που κυκλοφορεί αυτό το παγωτό Kinder; Έχω φάει μέχρι και ferrero rocher(έτσι γράφεται; οεο; ) αλλά Kinder..
@GFani: Ας το πω ισορροπημένη διατροφή γιατί έχω μερικά παραπανίσια κιλά.:) Αλλά φυσικά αν είμαι με κάποια παρέα έξω, μια πιτούλα με τα τζατζίκια της θα τη χτυπήσω...
Masta Killah
26-09-07, 01:39
Να παραγγειλεις δηλαδη να στα φερουν σπιτι, τετοια ωρα?:???:
Γιατί να μην παραγγείλω; Τι το κακό έχει η ώρα; Πριν λίγο γύρισα από την μπάλα. Να μην είσαι κάνας ντελιβεράς κ υπερασπίζεσε τα δικαιώματα των συναδέλφων σου! :P:P:P
Πέρα από την πλάκα, έχω κάνει κάτι παραγγελείς 3 κ 4 το πρωί...
Γιατί να μην παραγγείλω; Τι το κακό έχει η ώρα; Πριν λίγο γύρισα από την μπάλα. Να μην είσαι κάνας ντελιβεράς κ υπερασπίζεσε τα δικαιώματα των συναδέλφων σου! :P:P:P
Πέρα από την πλάκα, έχω κάνει κάτι παραγγελείς 3 κ 4 το πρωί...
Ε τοτε εισαι αρχοντας ρε συ..Εμας κλεινουν πριν τις 2 παντα.:cry3: Τελως παντων, χαιρετω, τα λεμε αυριο.
Masta Killah
26-09-07, 01:45
Ε τοτε εισαι αρχοντας ρε συ..Εμας κλεινουν πριν τις 2 παντα.:cry3: Τελως παντων, χαιρετω, τα λεμε αυριο.
24hour delivery ;). Χρυσό είναι αυτό...
mamra_best
26-09-07, 02:05
Πιτσα Σακης, και μετα μπουγατσα συνοδευομενη απο ενα τοπινο. :respect:
smallville
26-09-07, 02:25
original from billys20
Ρε παιδιά που κυκλοφορεί αυτό το παγωτό Kinder; Έχω φάει μέχρι και ferrero rocher(έτσι γράφεται; οεο; ) αλλά Kinder..
έχει ενα ζαχαροπλαστείο εδώ άλλο πράγμα,απο γεύση ρυζόγαλο μέχρι τσιχλόφουσκα και φυστίκι αράπικο....για τρελά γούστα.
birginioss
26-09-07, 10:05
Καλημερα!
Τσουρεκάκι (μαλλον τσουρεκάρα) απο τον Τερκενλή,γαλατακι και ψωμι με becel για πρωινο και εφυγα για να περασω κανα μαθημα!!!!!!!!!!!!
Α εγώ έφαγα Kellogg's K με γάλα.
Μένω σταθερός στις αξίες μου και για σήμερα.
@billy exei kai kana dwraki mesa?thymamai palia etrwga kati kellogsoeidh kai eixan kati teratakia,san ayta apo to southpark htan.Egw tha mageirepsw shmera papoutsakia kolokythakia/melitzanes/piperies (<-- oi piperies den paizoun genika sta papoutsakia alla me ligh fantasia ola ginontai :P )
Μπαααααα... Το χουν κόψει τώρα το άθλημα με τα δώρα.
Ψωμί με μαρμελάδα.Για μεσημέρι δεν αποφάσισα.
τίποτα ακόμα μονο καφε γιατι ειμαι ακόμα στη δουλεια γμτ!
smallville
26-09-07, 13:03
Σε λίγο θα φάω κοτόσουπα και ρώσικη σαλάτα....για επιδόρπιο ακόμα άγνωστο αν και το κόβω προς σταφύλι.
φασολακια και δεν μου αρεσουν καθολου...
Μακαρόνια φούρνου + τυροπιτάκια + μαρούλι
billy σε ζηλευω, θα μου κανεις το τραπεζι?
Γιατί ρε συ; Και τα φασολάκια ωραία είναι. Μου αρέσουν πολύ και ειδικά να βουτάω ψωμί στο λάδι.
Τώρα πάω να μαγειρέψω σνιτσελ με ρύζι. Για επιδόρπιο παγωτό ή κορμός ή και τα δύο.
Να έρθω και γω στο επιδόρπιο;
Έλα-έλα. Προλαβαίνεις για το βραδυνό. Το επιδόρπιο παραμένει το ίδιο.
Δεν ξαναμπαινω σ' αυτο το θρεντ, παει και τελειωσε.
Δυστυχώς δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα ο διακτινισμός. Φάε ένα κομμάτι κορμό και για μένα...:P
Γιατί τι έγινε;
Με τοσα φαγητα και επιδορπια ρε Fani, τι θες να κανω?! Αντε καλη σας ορεξη.:)
Γιατί ρε Alex; Επειδή εσύ την ώρα που τρως δυο τοστάκια , άλλοι μπορεί να τρώνε μακαρόνια φούρνου, κόκκορα με μακαρόνια, σνίτσελ γεμιστό, κοτόπουλο ...;;;;; :grin:
mamra_best
26-09-07, 13:27
Θα συμφωνησω για τα φασολακια :*( :*( :*( . Μια φορα εφαγα, αναγκαστηκα δηλαδη. :lol:
Εγω μαλλον για παστιτσιο σημερα. :grin:
Υ.Γ. Billy ξεχασες τα παϊδακια στα καρβουνα. :yes:
:offtopic: Περιοχή: Πάτρα (billys20), Περιοχή: Θεσσαλονίκη (GFani). Ποσο σιγουρη εισαι; :P
Γιατί ρε Alex; Επειδή εσύ την ώρα που τρως δυο τοστάκια , άλλοι μπορεί να τρώνε μακαρόνια φούρνου, κόκκορα με μακαρόνια, σνίτσελ γεμιστό, κοτόπουλο ...;;;;; :grin:
Α καλα, εσυ δε τι γλιτωνεις με τιποτα. Κατσε να ρθει και ο Φλεβαρης που θα στα χω μαζεμενα. Ελπιζω να με καταλαβες..:P
Υ.Γ. Billy ξεχασες τα παϊδακια στα καρβουνα. :yes:
:lol::lol::lol::lol: Εντάξει, τέρμα το βασανιστήριο. Alex, είσαι ελεύθερος.
:offtopic: Περιοχή: Πάτρα (billys20), Περιοχή: Θεσσαλονίκη (GFani). Ποσο σιγουρη εισαι; :P
Ήδη είμαστε Off topic. :lol::lol::lol:
Και συ? Και πιο πάνω άλλος ένας το ανέφερε σήμερα.
Εγώ γεμιστά. Καλή φάση. :)
Eγω ψητο κοτοπουλο με ρυζι και τηγανιτες πατατες!!Και μετα ενα κομματι καυτης γαλατοπιτας!!(ξερω, ξερω....εχω μανια με γαλατοπιτα...)
smallville
26-09-07, 16:46
μπα δεν φαίνεται καθόλου αυτό.
Masta Killah
26-09-07, 17:03
Γεμιστά με κιμά...
Aλήθεια η γαλατόπιτα τι είναι?
Aλήθεια η γαλατόπιτα τι είναι?
Συνταγή για γαλατόπιτα. (http://www.gourmed.gr/greek/greek-recipes/1/17/899/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%C F%84%CE%B1.htm)
smallville
26-09-07, 18:41
η γαλατόπιτα είναι απο τα αγαπημένα μου γλυkά,άσχετα αν δεν την κάνει συχνά η μητέρα μου(τώρα που το λέω κάτσε να της το πώ)......
η γαλατοπιτα ποτε δεν μου αρεσε...
GrigD:whip::whip::whip::whip:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
η χωριατικη κολοκυθοπιτα αλλο πραγμα παντος
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....... ....
Γενικά ότι είναι σε πίτα είναι καλό.
η χωριατικη κολοκυθοπιτα αλλο πραγμα παντος
Εγώ προτιμώ την χορτόπιτα πάντως.
εχω σπανακοπιτα με τυρι στο ψυγειο, χθεσινη βεβαια αλλα νοστιμοτατη...θες?
εχω σπανακοπιτα με τυρι στο ψυγειο, χθεσινη βεβαια αλλα νοστιμοτατη...θες?
Στείλε μου ένα κομματάκι με pm.:lol:
birginioss
26-09-07, 19:20
Κιοφτεδες στο φουρνο!!!!!!!!!!!!!1
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.