Επιστροφή στο Forum : Supernatural - 1η σαιζόν στο STAR!
smallville
28-08-07, 14:19
Απο την φετινή σαιζόν το Star θα προβάλει την 1η σαιζόν του Supernatural οι ώρες καθώς και οι μέρες προβολής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα,τελικά το STAR είναι το μόνο ελληνικό κανάλι που ξέρει απο ξένες σειρές!
Προφανως η προβολη της σειράς είναι μέρος της χρόνιας συνεργασίας του Star με το CW (πρωην WB), μιας και οι περισσότερες σειρες του Star ειναι του καναλιου (Veronica Mars, Smallville, charmed, Gilmore Girls, one tree hill Κλπ). Ωραια νεα, thanx smallville.
spyros13 gwf
28-08-07, 14:29
Αλλη μια καλη κινηση απο πλευρας Σταρ.Την σειρα δεν την εχω δει ακομα, αλλα θα την παρακολουθησω οταν αρχισει στο Σταρ.
exei deixei katholou diafimisi oti tha deixei supernatural?
ενα μεγαλο bravo στο σταρ για τις επιλογες του στις σειρες...αλλα εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι ωρα θα το βαλουν, αν μπει μεσημερι το μονο σιγουρο ειναι οτι το καθε επεισοδιο απο 40 λεπτα θα μεινει 30 απο το κοψιμο ραψιμο αφου δεν ειναι και λιγες οι σκηνες που ειναι ακαταλληλες για παιδια...
tonypapadovic
28-08-07, 14:32
Σωστός ο GrigD. Αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα το νέο.
Η σειρά αυτή ΔΕΝ γίνεται να μπει μεσημέρι.
Μπράβο πάντως στο Star, μακάρι να μην μας τα χαλάσει από άποψη προγραμματισμού.
Thanx Smallville!
Αλλη μια καλη κινηση απο πλευρας Σταρ.Την σειρα δεν την εχω δει ακομα, αλλα θα την παρακολουθησω οταν αρχισει στο Σταρ.
Κι εγω το ιδιο μαλλον Σπυρο.Για να δουμε ποτε και τι ωρα θα παιχτει.
Thanasis159
28-08-07, 14:46
Πολύ καλή κίνηση από το Star!!! Mακάρι να παραδειγματιστούν και οι άλλοι...
Εγω σας παω στοιχημα πως θα το χαντακωσουν μετα τις 12, θυμηθειτε με......και λογικο μου φαινεται, ειναι σειραρα (Supernatural Addicted Fan detected, oh yeaaaaah!!!!!!!), αλλα ειναι θριλερ! Θριλερ και μεσημερι ειναι σαν αγριογουρουνο για πρωινο....... :P
Παντως, το οτι θα το βαλει, σε συνδυασμο με το βαρβατο trailer των ταινιων που πηρε για τη νεα σεζον, το Star αξιζει μεταλλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanasis159
28-08-07, 14:50
Kαλά θρίλερ δεν το λες, αλλά και εγώ πιστεύω ότι μάλλον πάει για βραδινές ώρες!
Bravo Star!!!Mporei na einai to mono kanali pou eno ta alla exoun ektakta deltia eidiseon auto deixnei tis eidiseis tou gia to skulaki pou zei mes sti xlidi alla einai kai to mono pou deixnei polu kales ksenes tainies kai siga-siga vazei kai polles ksenes seires.
Kαλά θρίλερ δεν το λες, αλλά και εγώ πιστεύω ότι μάλλον πάει για βραδινές ώρες!
Το Supernatural δεν ειναι θριλερ? Ναι, καλα, και τα φιλαρακια δεν ειναι κωμωδια....:P
Τα εχω παιξει παμπολλες φορες με αυτη τη σειρα (εξου και περιμενω τον 3ο κυκλο8))
kskenteris
28-08-07, 14:57
Το Star κάνει φιλότιμες προσπάθειες στο θέμα ξένων σειρών και καλά κάνει αφού το target group του είναι το νεανικό κοινό, αλλα κατά την γνώμη μου θέλει καλύτερο promotion και καλύτερα ωράρια μπας και κάνουν κάνα νούμερο και παραδειγματιστούν και τα πιο μεγάλα κανάλια.
To star πάντα πρώτο στην προβολή νέων ξένων σειρών.
Θέλω να ακούσω το καλύτερο. Πως θα είναι η ελληνική απόδοση του τίτλου; Κυνηγοί του υπερφυσικού; :haha:
tonypapadovic
28-08-07, 15:18
"O Sam και o Dean πάνε για κυνήγι" :haha:
Πάντως πιστεύω έτσι θα το αφήσουνε
Να επιβεβαιώσω κ εγώ με την σειρά μου την είδηση (ναι καλά εμένα περιμένατε), και να πω πως στο διαφημιστικό σποτ που μόλις είδα, λέει και για άλλες σειρές.
Δεν το είδα από την αρχή (συγνώμη) αλλά προς το τέλος έδειχνε supernatural (http://www.imdb.com/title/tt0460681/),
Blade η σειρά (http://www.imdb.com/title/tt0823333/)
(http://img54.imageshack.us/img54/9853/14064712nq6.th.jpg (http://img54.imageshack.us/img54/9853/14064712nq6.jpg))
και Blink Justice (http://www.imdb.com/title/tt0424609/)
(http://img175.imageshack.us/img175/2830/64017100dg9.th.jpg (http://img175.imageshack.us/img175/2830/64017100dg9.jpg))
Δεν έγινε αναφορά σε μέρα και ώρα μετάδοσης.
Ελπίζω να μην την βάλει μεσημέρι (λόγω των περικοπών που θα γίνουν) και ελπίζω να μην την βάλει-χαντακώσει μετά τις 12 το βράδυ. Νομίζω πως κατά τις 23:00 είναι καλή ώρα.
Φιλικά
BEANhs.
ελεος αν αληθευει αυτη η μεταφραση του supernatural...σαν να ακουω ο Γουινι ο αρκουδος παει σινεμα ειναι...
lol, μα μπορείς να δεις σειρά με τέτοιο όνομα; Μου θυμίζει κάτι ταινίες της δεκαετίας του 80, κλασσικές ελλεϊνές παραγωγές με δύο φίλους, έναν χοντρό και ένα λεπτό ξανθό που μπαίνουν δε διάφορες περιπέτειες...:lol:
smallville
28-08-07, 15:23
Λογικά και το ξαναλέω λογικά η σειρά θα πρέπει να προβάλλεται κατα τησ 11-12 το βράδυ λόγω το ότι κάποια επεισόδια έχουν ακατάλληλες σκηνές για παιδιά.Το θέμα είναι αν το πραγματοποιήσει το κανάλι και δεν χαντακώσει ην σειρά γιατί θα είναι μεγάλο κρίμα να παίζεται μεσημεριάτικα,άσε που δεν θα έχει και τηλεθέαση κατά την γνώμη μου!
Supernatural ftw!!! Αρε ΣΤΑΡ μπορεί στις ειδήσεις να είσαι πέρα βρέχη αλλά στις σειρές....!
Supernatural ftw!!! Αρε ΣΤΑΡ μπορεί στις ειδήσεις να είσαι πέρα βρέχη αλλά στις σειρές....!
Εγώ πάντως θα το δω γιατί δεν την ξέρω την σειρά καθόλου...
An kai den tin exw dei tin eixa vali stin lista pou itan na paragkilo apo ton
8eio .
Apo esas pou tin exete dei exw diavasi poles fores kala logia gia tin seira elpizw na exete dikaio. :)
Oso giati wra kala 8a itan na einai giro stis 22:00 to poli 23:00 kai oxi deutera mias kai deutera ta alla kanalia 8a baloun kales seires pou logika 8a einai diskolo na sinagonisti.
Kai euxome oti ta episodia 8a einai me tin seira oxi opos palia me to smallville.
Mπραβο στο Star.προκειται για απιστευτη σειρα.παλι καλα που εχουμε το Σταρ
και βαζει καμια σειρα της προκοπης.
Ζητω το Σταρ και το εγκυρο δελτιο του!!!!!!
Δεν βομβαρδιζει λεω εγω το star Δευτέρα εως ΠΑρασκευη σειρές απο τις 21 00 μεχρί τις 23 00 . Να βαλει και κανα δυο ακομα καινουργιες και να βαραει καθε μερα. Μπας και ο κοσμος ξεκολήσει απο την Μαρια την Ασχημη και τις αλλες μαλ^%^&& :mad:
Kai euxome oti ta episodia 8a einai me tin seira oxi opos palia me to smallville.
τι εννοεις παλια με το smallville? οταν το ειχε κανονικα καθε Σαββατο ή Κυριακη τα επεισοδια τα εβαζε στη σειρα, τωρα δε ξερω αν εννοεις τις επαναληψεις γιατι δε τις εβλεπα...
Barba_Mpixlas
28-08-07, 16:24
Εγω παντως το κοβω να μπαινει απογευματινη ζωνη του Σαββατου. Τελευταια φορα που θυμαμαι ξενη σειρα του Star σε βραδινη ζωνη (με εξαιρεση τις επαναληψεις) ηταν τα X-Files και αυτο πριν κατι χρονια..
Παντως, μετα τον φετινο πανικο του nip/tuck και με τα νουμερα που κανει, πιστευω οτι μπορει να παιξει και καθημερινες... Ετσι και αλλιως ειπαν ότι η 4η σαιζον του nip/tuck, θα παιχτει μαλλον ιδιες ωρες προβολης με τωρα, αλλα οχι καθημερινα... και πιστεύω οτι αν το Star βαλει γυρω στις 11-12 το βραδυ σειρες που αξιζουν (οπως αυτο πχ), θα σπασει και το μονοπωλιο των Mega-Ant1, με τις ξενερωτες ελληνικες σειρες τους (αντε ισως τα ιχνη στο Mega, φετος)...
τι εννοεις παλια με το smallville? οταν το ειχε κανονικα καθε Σαββατο ή Κυριακη τα επεισοδια τα εβαζε στη σειρα, τωρα δε ξερω αν εννοεις τις επαναληψεις γιατι δε τις εβλεπα...
Prin 4-5 xronia evaze opos nane ta episodia sto star to 8imame giati eliona stin TV otan eimouna efimeria stin monada :)
Ps:Barba_Mpixlas :thumbsup1 exeis kai ga.......mo tin ipografi sinxaritiria :)
anthony_88
28-08-07, 17:06
Εγω παντως το κοβω να μπαινει απογευματινη ζωνη του Σαββατου. Τελευταια φορα που θυμαμαι ξενη σειρα του Star σε βραδινη ζωνη (με εξαιρεση τις επαναληψεις) ηταν τα X-Files και αυτο πριν κατι χρονια..
Πηραν τα x-files απο τον Ant1 και τα εβαλαν Παρασκευες στις 9. Τοτε εγινε το μπαμ με τα x-files και στην Ελλαδα. Ηταν 1996-1997. Κατι παρομοιο εκαναν και με τη Ζηνα εκει γυρω στο 1999-2000. Αυτες ηταν οι δυο σειρες που εχει βαλει βραδινη ζωνη το Star. Απο τοτε, μονο μεσημερια αν εξαιρεσουμε κατι ΣΚ που ειχε και Friends το βραδυ.
tonypapadovic
28-08-07, 17:08
Και φυσικά και την τωρινή κατάσταση όπως προαναφέρθηκε με Nip/Tuck, Cold Case, Threshold, The Closer.
anthony_88
28-08-07, 17:10
Τονυ αυτα που αναφερεις μπαινουν μετα τις 12. Εγω λεω για primetime (9-12)...
Παντως το STAR ειναι το μονο που εχει ενα υποτυπωδες εστω σχεδιο με τις ξενες σειρες και κανει σχετικα καλες επιλογες.
tonypapadovic
28-08-07, 17:15
Σωστός είσαι εσύ, εγώ δεν το πήγα τόσο τυπικά
κλαρκ κεντ
28-08-07, 17:22
ειναι μεγαλη αληθεια οτι το σταρ απο παλια καταφερνε και εβαζχε ωραιες σειρες στο προγραμμα του. πως σε ολα τα υπολοιπα δεν τα καταφερνει αποριας αξιον ειναι!
Παιδια, το charmed, οταν το εβαλε πρωτη φορα, prime time το ειχε, Παρασκευη βραδυ. Και μεχρι και αρχες 4ης σαιζον, βραδυ το εβαζε, μετα καταλαβε οτι εγινε πολυ μπεμπε, και το γυρισαν Σ/Κ... Επισης και το Friends εχει παιξει prime time, και δεν μιλαω για επαναληψεις ή καλοκαιρι...
Edit: Alter ego μου (LOL), το star περα απο τις φοβερες σειρες, εχει και (καποιες φορες) απιστευτες ταινιες...
tonypapadovic
28-08-07, 17:48
Παρασκευή στις 23.00 σωστά Kal; Το έβλεπα φανατικά τότε...
Και για το Supernatural τέτοια ώρα (αλλά και μέρα-γιατί όχι) μια χαρά θα είναι
Ego pisteuo kalitera tha itan na to evazan Sav/Kur mesimeri, diladi 4-5 kai meta opos panta vazei mia tainia.Alla kai kathe mera na to evazan de me xalaei!!Alla tis kathimerines tairiazei pio polu kata tis 12 pou oi perissoteroi einai sta spitia tous kai oxi Paras/Sav/Kur pou oi perissoteroi tis vradines ores einai ekso.
Edit:Apo oti thumamai stin arxi to Charmed to evazan kata tis 2-3 to Savvato kai meta to kathierosan os standar seira.
kakashi_hatake
28-08-07, 19:21
Μωρέ και αυτός καλός τίτλος θα είναι...μην βρουν κανένα τελείως άσχετο...ειδικά με τα τόσα μεξικάνικα που παίζουν έχουν χάσει το νόημα της μετάφρασης..."Sam και Dean υπερφυσικοί μπελάδες"...χαχααχχαχα
Πηραν τα x-files απο τον Ant1 και τα εβαλαν Παρασκευες στις 9. Τοτε εγινε το μπαμ με τα x-files και στην Ελλαδα. Ηταν 1996-1997. Κατι παρομοιο εκαναν και με τη Ζηνα εκει γυρω στο 1999-2000. Αυτες ηταν οι δυο σειρες που εχει βαλει βραδινη ζωνη το Star. Απο τοτε, μονο μεσημερια αν εξαιρεσουμε κατι ΣΚ που ειχε και Friends το βραδυ.
Τα xfiles τα είχε το mega μετά ο ant1, και στα δυο μετά τις 2, για να τα πάρει το star να τα βάλει στις 9 και τέταρτο ή 9 μιση μετά το pinky and the brain την ΔΕΥΤΕΡΑ, και να τα απογειώσει. Εύχομαι το star να αρχίσει πάλι τις βραδινές προβολές σειρών όπως έκανε τότε, και σε καμία περίπτωση μην πέσουν νέες σειρές σε άλλα κανάλια. Ακόμα περιμένω να δω επεισόδια του Millenium στο MEGA. Αν είχαν λίγο μυαλό, και σκέφτονταν εμάς και τις προτιμήσεις μας, να βλέπαμε αν θα παίρνανε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης οι ελληνικές μας σειρές, αν είχαν απέναντί τους μια τρανταχτή ξένη σειρά.
OFF TOPIC: Τo Xfiles δεν ειχε παιχτει ποτε στο Mega. O Ant1 την πρωτοεπαιξε (κυριολεκτικα ομως την... επαιξε) και μετα πηγε στο Star. Και τωρα πάλι προσφατα την ξαναεπαιζε (ΠΑΛΙ!!!) ο ΑΝΤ1. Αλλα, για να μην θαβουμε μονο τα αλλα, ας θαψω λιγο και το Star, που μου βαζει καθημερινες στις 5 το πρωι το Six Feet Under, καινουργια επεισοδια, συν τα West Wing, lois & Clark, OC, OTH. OFF TOPIC
Geodlord, το Charmed ειχε ξεκινησει prime time πρωτη προβολη...
και πανω που θα την ζητουσα απο τον "θειο" αλλα αφου θα την δειξει το star υπομονη κανα μηνα
kakashi_hatake
28-08-07, 20:51
OFF TOPIC: Τo Xfiles δεν ειχε παιχτει ποτε στο Mega. O Ant1 την πρωτοεπαιξε (κυριολεκτικα ομως την... επαιξε) και μετα πηγε στο Star. Και τωρα πάλι προσφατα την ξαναεπαιζε (ΠΑΛΙ!!!) ο ΑΝΤ1.
Σοβαρά; Ξέρω ότι το MEGA είχε πάρει τις δυο σειρές του Chris Carter Millennium και xfiles. Μετά όμως που την πήρε ο ΑΝΤ1 και την αποτελείωσε όπως και το mega, πήρε τα xfiles το star και το mega όταν είδε την απήχηση της σειράς έβαλε το Millennium που είχε...αλλά πάλι το έβαζε αν θυμάμαι 1 και πάλι δεν έκανε τίποτα.χαχαχα
leei paides auti i seira?exo akousei oti einai kali...exei endiaferon?iparxei kapoio review?
kakashi_hatake
28-08-07, 23:24
Είμαι ακόμα στην πρώτη season...αλλά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
spyros13 gwf
28-08-07, 23:41
iparxei kapoio review?
Δες εδω (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=1698&highlight=Supernatural)...
scorpion13
29-08-07, 00:08
Μόνο το Star θα τα κάνει αυτά..Μπράβο του:thumbsup1 :thumbsup1
Ασχετα οτι είναι απο μεριάς ενημέρωσης απαράδεκτο.:mad:
smallville
29-08-07, 01:18
Εγώ παντού το λέω,το Star σαν κανάλι ενημερωτικό έχει τα μαύρα του τα χάλια αλλά σε ταινίες και ειδικά σειρές είναι όλα τα λεφτά!Τον τίτλο δεν θα τον αλλάξουν μάλλον,όπως και σε άλλες σειρές που δεν τους αλλάζει ονομασίες!
tonypapadovic
29-08-07, 01:21
kakashi και στην δεύτερη σεζόν γίνεται ακόμη καλύτερο (αλλά και όσο προχωράει η πρώτη)
εγώ είχα δει πάντως τα τρία πρώτα επεισόδια και η σειρά δεν μου άρεσε και την σταμάτησα...
τώρα ίσως να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να την δω στο STAR όταν θα την έχει...
άλλωστε αξίζει να δίνεις τηλεθέαση σε τέτοιες προσπάθειες μπας και ξυπνήσουν τα κανάλια κάποια μέρα
OFF TOPICΠετυχα τωρα λιγο το τρεηλερ απο τις καινουργιες σειρες, και μερικες ειναι super. Men In Trees, NCIS, Medium, INVASION, Blade (μετρια η σειρα, αλλα το γκομενακι ειναι... γκρρρρ!!!). Παντως ειχε πολλες σειρες, και μαλλον θα παιζουν σε καθημερινη βαση, γιατι με τοσες σειρες που να χωρεσουν ολες το Σ/Κ. Οποτε λογικα, παμε για prime time... Και μπορει με αυτη τη λογικη, το Alter να παιξει και το Heroes και κανα Greys σαν αντιπαλος... Αν γινει κατι τετοιο.... OFF TOPIC
η σειρα ειναι απιστευτη και οσο προχωραει μας αφηνει με ερωτηματα!!
περιμενω να αρχισει ξανα να την απολαυσω!!!!
για να δουμε κατα ποσο "λεει" αυτη η σειρα
smallville
01-09-07, 12:18
Φίλε λέει και πολύ μάλιστα!
ε τοτε ας την παραγγειλω απο τον 8ειο......λολ
Θα πρότεινα σε όσους μπορούν, να την παραγγείλουν αντί να τη δουν στο Σταρ. Επειδή τη βλέπω να καταλήγει στην κλασσική μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, βλέπω τις μισές σκηνές να... "εξαφανίζονται"...
smallville
08-09-07, 12:46
Θέλω να πιστεύω ότι θα την βάλουν βράδυ την σειρά!
Πολύ δύσκολα θα μπει μεσημέρι ή απόγευμα.
Από το κόψιμο σκηνών θα βγει πολύ μικρό το κάθε επεισόδιο (σαν διαφημιστικό σποτ θα γίνει).
Λογικά βράδυ θα μπει.
Βέβαια άβυσσος η ψυχή των υπευθύνων εκεί στον Ταύρο. Υπομονή σε λίγο θα ξέρουμε.
Φιλικά
BEANhs.
Πάντως, αν και πιστεύω ότι εάν θα την παίξουν θα την παίξουν σίγουρα βράδυ, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν και κατά πόσο έγκυρη είναι η συγκεκριμένη πληροφορία...Υπάρχει επίσημη δήλωση του καναλιού για την σειρά των σειρών??:innocent:
Βγηκε η Λαμπιρη χθες στο δελτιο και το ειπε... Και το επιβεβαιωσε και ο Στεφανος Χιος-Μυτιληνη.
Παιζει το trailer των νεων σειρων του καναλιου, εδω και 2 εβδομαδες, και το περιλαμβανει. Επισημα το καινουργιο προγραμμα δεν εχει ανακοινωθει, αλλα ηδη ξεκινησε το Σ/Κ, με την προβολη καινουργιου επεισοδιου Gilmore Girls. Ειχε προγραμματιστει και η πρεμιερα της 6ης σαιζον του Smallville, αλλα λογω ομιλιας δεν προβληθηκε.
Πω πω..Γουστάρω! Δε θα μπορώ να το δώ αλλά γουστάρω!Χα χα!
Σειρες για το μεσημερι εχει, House, Gilmore, Smallville, αλλα πηρε τοσες πολλες που μαλλον παει να κανει καθημερινο προγραμμα με ξενες σειρες το βραδυ. Πολυ καλη κινηση κατα τη γνωμη μου.
:offtopic:Οσο για το ονομα το supernatural ειναι ενας τιτλος που τον καταλαβαινεις και ας μην ξερεις αγγλικα αρα δεν νομιζω να το αλλαξουν. Ετσι κι αλλιως οι αλλαγες που κανει το Σταρ ειναι λογικες
Friends=Φιλαρακια
Smallville= Σουπερμαν τα χρονια της νιοτης
House= Ιατρικες Υποθεσεις
Εκτος απο One tree hill=Φιλοι για παντα (αλλα τι να καταλαβει ενας ελληνας απο το one tree hill;;)
:offtopic:Οσο για το ονομα το supernatural ειναι ενας τιτλος που τον καταλαβαινεις και ας μην ξερεις αγγλικα αρα δεν νομιζω να το αλλαξουν. Ετσι κι αλλιως οι αλλαγες που κανει το Σταρ ειναι λογικες
Friends=Φιλαρακια
Smallville= Σουπερμαν τα χρονια της νιοτης
House= Ιατρικες Υποθεσεις
Εκτος απο One tree hill=Φιλοι για παντα (αλλα τι να καταλαβει ενας ελληνας απο το one tree hill;;)
:offtopic: Πάντως αν θες να διαβάσεις περισσότερες απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα της ελληνικής απόδοσης τίτλων ξένων σειρών και ταινιών υπάρχει και αυτό το θέμα:
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=10093&highlight=%EC%E5%F4%DC%F6%F1%E1%F3%E7+%F4%DF%F4%EB %F9%ED
:offtopic:
savvasferrari
21-09-07, 23:41
Πως και έτσι τo Star; Θα το βάλει λογικά στην θέση του Nip/Tuck.
smallville
22-09-07, 00:44
το Star πάντα είχε μια καλή παράδοση με της ξένες σειρές....και ήταν αναμενόμενο να φέρει κάποια στιγμή και το Supernatural.
me to smallville xerei kaneis ama 8a to sinexeisi na to dixni ??
Giati opou kitaxa den aneferne tipota gia auti tin seira :(
Kai to alter 8a dixni to Heroes ade na doume ti wra kai ti diafimisi 8a to kanei.
tonypapadovic
22-09-07, 10:26
Και η 6η σεζόν στο Star! (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=10704)
Και η 6η σεζόν στο Star! (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=10704)
Παρακαλώ, κάποιος υπεύθυνος! Ο άνωθεν κύριος σαμποτάρει το τόπικ :p
smallville
22-09-07, 14:59
ο συγκεκριμένος το κάνει επανειλημένα........:) :)
tonypapadovic
22-09-07, 15:05
Ε;
Εγώ απάντησα στον sikelo smallville
smallville
22-09-07, 15:12
γράψε λάθος.................
Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά;;
Την δείχνει αυτή τη σειρούλα το Σταρ;;
Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω δει κανένα επεισόδιο ακόμα...
Τώρα λέω να αρχίσω να τα κατεβάσω, μαζεμένα μαζεμένα... :)
smallville
04-03-08, 20:00
μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα το δείξει το Σταρ!
jack_sheph
30-03-08, 16:22
Εγώ παιδιά τώρα τελευταία ξεκίνησα τον 1ο κύκλο (ε sorry STAR αλλα έχασες εναν τηλεθεατή:grin::grin:) και ομολογώ οτι είναι παρα πολύ καλή σειρά!
Αν όντως το star το βάλει (πιθανότατα το καλοκαίρι όπως είχε βάλει και το Nip/Tuck θα τα πάει πολύ καλά!)
Αν όντως το star το βάλει (πιθανότατα το καλοκαίρι όπως είχε βάλει και το Nip/Tuck θα τα πάει πολύ καλά!)
Έστειλα email στο Star και μου απάντησαν ότι θα το βάλουν το καλοκαίρι.Άντε να δούμε (τα έχω δει βέβαια τα επεισόδια,αλλά δεν έχω πρόβλημα και δεύτερη φορά:) )
smallville
08-04-08, 19:53
Έστειλα email στο Star και μου απάντησαν ότι θα το βάλουν το καλοκαίρι.Άντε να δούμε (τα έχω δει βέβαια τα επεισόδια,αλλά δεν έχω πρόβλημα και δεύτερη φορά:) )
αφού σου απάντησαν πάλι καλά!
Βλέπω τώρα την 1η σεζόν... Καλή σειρά!!!!! Έχασε και 2ο τηλεθεατή...:lol::lol:
Αν το βάλει όπως το Nip/tac το καλοκαίρι πάντως την έβαψε, γιατί εκείνη την ώρα που το είχε ή έξω θα ήσουν ή θα κοιμόσουν....
Εμένα μ έχει χάσει εδώ και μια βδομάδα... :lol::lol:
Τρομερή σειρά είναι για μένα!
Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι ψιλομουφίτσα όπως "οι μάγισσες" (με την καλή έννοια...
Τελικά μ αρέσει πολύ!
Ειδικά το "Ματωμένη Μαίρυ"...
Έφερνα αρκετά με το "Ring", για τα Γιαπωνέζικα αναφέρομαι εννοείται...
Τα Αμερικάνικα ήταν τρελές μούφες Αμερικάνικες! :innocent::innocent:
Επιτελους σου απαντησανε, εμενα οχι ακομα αλλα δεν πειραζει.Παλι καλα που θα το βαλει.Ουτε και εγω εχω προβλημα να τα ξαναδω :P
Επιτελους σου απαντησανε, εμενα οχι ακομα αλλα δεν πειραζει.Παλι καλα που θα το βαλει.Ουτε και εγω εχω προβλημα να τα ξαναδω :P
Μάλλον μου απάντησαν λόγω του ότι στο email τους ρωτούσα και για το Οne Tree Hill.Αλλιώς και εγώ ακόμα θα περίμενα...:)
Μάλλον μου απάντησαν λόγω του ότι στο email τους ρωτούσα και για το Οne Tree Hill.Αλλιώς και εγώ ακόμα θα περίμενα...:)
A ρωτησες για One tree hill..
Tι ακριβως ρωτησες?
Πριν αποφασίσουν αν θα δείξουν τον 5ο κύκλο τους είχα ρωτήσει τι θα κάνουν...
Πριν αποφασίσουν αν θα δείξουν τον 5ο κύκλο τους είχα ρωτήσει τι θα κάνουν...
Α ωραια.Ειδες το βαλανε :P
Βγηκε το τρειλερ για την σειρα και θα παιζεται απο 1η Ιουλιου στη 1:00. Ετσι βραδυ να το βλεπουμε καλυτερα και με κλειστα φωτα φυσικα!:dance:
1 η ωρα το βραδυ?
Πολυ αργα τοτε...Αν θελει να πιασει κοινο,δεν κανουν καλα...
Ναι ειναι αργα αλλα καποιοι το καλοκαιρι σαπιζουν σε pc ή τηλεοραση το καλοκαιρι! Μπορει να πιασει! Ποτε δεν ξερεις...
Το τρειλερ ομως ρε παιδια λιγο μουφα! Στην αρχη λεει κατι η Σαμανθα, αλλα γενικοτερα δεν ειναι ετσι οπως το περιμενα: τρομαχτικο και γεματο σασπενς.
Βγηκε το τρειλερ για την σειρα και θα παιζεται απο 1η Ιουλιου στη 1:00. Ετσι βραδυ να το βλεπουμε καλυτερα και με κλειστα φωτα φυσικα!:dance:
1.00?? Tόσο αργά?? Βλακεία τους, επρεπε να το βάζαν στις 12!:thumbdown
Ναι παιδια! Προσεξα πολυ και ειναι στη 1! Εκτος και αν το αλλαξουν!
Ναι ειναι αργα αλλα καποιοι το καλοκαιρι σαπιζουν σε pc ή τηλεοραση το καλοκαιρι! Μπορει να πιασει! Ποτε δεν ξερεις...
Το τρειλερ ομως ρε παιδια λιγο μουφα! Στην αρχη λεει κατι η Σαμανθα, αλλα γενικοτερα δεν ειναι ετσι οπως το περιμενα: τρομαχτικο και γεματο σασπενς.
Ποια Σαμανθα?:???:
Ποια Σαμανθα?:???:
Ελα μου ντε! Ποια Σαμανθα?:???:
Τζεσικα εννοουσα αλλα βλεπω παραλληλα ταινια και δεν μπορω να κανω 2 πραγματα ταυτοχρονως! Ενα μου το δωσε ο Θεος!:innocent:
Ελα μου ντε! Ποια Σαμανθα?:???:
Τζεσικα εννοουσα αλλα βλεπω παραλληλα ταινια και δεν μπορω να κανω 2 πραγματα ταυτοχρονως! Ενα μου το δωσε ο Θεος!:innocent:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Ειπα κι εγω,μηπως απο την πολλη τρομαρα που εχει η σειρα,μου διεφυγε καποια Σαμανθα!:P
Εχω καψει περιπου το 10% του εγκεφαλου μου νομιζω απο το δεξιο ημισφαιριο!:innocent:
Παντως αν το δει κανενας αλλος το τρειλερ ας πει αποψεις!:grin:
Παντως αν το δει κανενας αλλος το τρειλερ ας πει αποψεις!:grin:
To είδα και εγώ το trailer...:P Δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.Όταν το έβλεπα έτρωγα... αλλά δεν μου φάνηκε να μιλάει η Jessica.Νομίζω πως ήταν η Meg.Έτσι δεν την λέγανε αυτήν την ξανθιά με τα αγορέ μαλλιά?
To είδα και εγώ το trailer...:P Δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.Και εγώ όταν το έβλεπα έτρωγα αλλά δεν μου φάνηκε να μιλάει η Jessica.Μου φάνηκε πως ήταν η Meg.Έτσι δεν την λέγανε αυτήν την ξανθιά με τα αγορέ μαλλιά?
Tωρα που το λες...αυτη ηταν! :lol: Καλα σκετο ραδιο αρβυλα ειμαι!:whip:
Καλά εννοείται θα το δούμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουμε!!Ε? Ε???
Να πάρουμε και τη... δόση μας!!
Dean..........:oops::oops:
Χμμμ... Το Nip Tuck πέρισυ πιο νωρίς το βάζανε... Anyway, θα ξεκινήσω να το βλέπω στο Star κι αν πέσει υπνηλία, θα πιάσει δουλειά το βίντεο :D :D :D
Ειναι για σκοτωμα οι ανθρωποι του Σταρ!!!
Απορω ποιος βγαζει τα προγραμματα...!!!!!
Καθε βραδυ απο 1η Ιουλιου στισ 01:00????????????????
Στις 23:00 ή στις 24:00 δεν μπορουσαν να το βαλουν?
Ηταν αναγκη να το χαντακωσουν τοσο?
Αν και είναι καλοκαίρι και μπορεί να σκεφτήκανε οτι ο κόσμος δε κοιμάται και τόσο νωρίς είναι βλακεία τους γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν οπότε μέχρι τις 2 που θα τελειώνει και αντε να κοιμηθούν και να ξυπνήσουν 7-8 να πάνε δουλειά.......Το χαντακώσανε κι αυτό.
Και τα νούμερα που θα κάνει εκείνη την ώρα δεν θα είναι ενδεικτικά της σειράς...
Nαι αλλα ρε παιδια,το Nip/Tuck που ειναι πιο ακαταλληλο,ανετα το εβαζαν κι απο τις 11 παρα!
Nαι αλλα ρε παιδια,το Nip/Tuck που ειναι πιο ακαταλληλο,ανετα το εβαζαν κι απο τις 11 παρα!
Οντως ρε συ.Καλυτερα στις 11 να το βαζουν δεν γινεται οσοι δουλευουν να ξενυχτανε ελεος δηλαδη.
Λοιπον εδρασα αμεσα πανω σ'αυτο το θεμα...
Μολις μπηκα στην σελιδα του Σταρ και αφησα ενα ωραιοτατο σχολιο σχετικα με την ωρα που θα βαλουν το Supernatural...
Τους τα πα πολυ ευγενικα αν και πιστευω οτι πολυ που θα το λαβουν υποψην τους!!!
Ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ας είμαστε ευτυχείς που ένα ελληνικό κανάλι παίζει κάποιες από τις ξένες σειρές. Εγώ θα αρχίσω να το βλέπω στο Star και αν μου αρέσει θα συνεχίσω αλλά με κατέβασμα αυτή τη φορά...
Χμμμ... Το Nip Tuck πέρισυ πιο νωρίς το βάζανε... Anyway, θα ξεκινήσω να το βλέπω στο Star κι αν πέσει υπνηλία, θα πιάσει δουλειά το βίντεο :D :D :D
Παλι το βιντεο!:rotfl:
Γιατι δεν τα παραγγελνεις ρε?
Λοιπον εδρασα αμεσα πανω σ'αυτο το θεμα...
Μολις μπηκα στην σελιδα του Σταρ και αφησα ενα ωραιοτατο σχολιο σχετικα με την ωρα που θα βαλουν το Supernatural...
Τους τα πα πολυ ευγενικα αν και πιστευω οτι πολυ που θα το λαβουν υποψην τους!!!
Τι τους ειπες ακριβως?
Ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ας είμαστε ευτυχείς που ένα ελληνικό κανάλι παίζει κάποιες από τις ξένες σειρές. Εγώ θα αρχίσω να το βλέπω στο Star και αν μου αρέσει θα συνεχίσω αλλά με κατέβασμα αυτή τη φορά...
Παρε τηλ τον θειο σου καλυτερα...Αξιζει,δεν θα περιμενεις κιολας απο το Star να τα δεις ολα!
Τελικά θα το χει στις 1.15 καθημερινά απο την Δευτέρα 1/7!
Έλεος...πολύ αργά...
Το καλό είναι ότι θα χει στις 9 NCIS και στις 12 Closer!:thumbsup1
http://www.star.gr/site/content.php?sel=20&day=1214859600&nextdate=1216684540
Παλι το βιντεο!:rotfl:
Γιατι δεν τα παραγγελνεις ρε?
Μου αρέσει να βασανίζομαι, δεν τα θέλω όλα στο πιάτο! :lol: :lol: :lol:
Τελικά θα το χει στις 1.15 καθημερινά απο την Δευτέρα 1/7!
Έλεος...πολύ αργά...
Το καλό είναι ότι θα χει στις 9 NCIS και στις 12 Closer!:thumbsup1
http://www.star.gr/site/content.php?sel=20&day=1214859600&nextdate=1216684540
Α,1 και 15 το εβαλαν τελικα...:thumbdown
Αντε,και το Supernatural θα κανει ενα αορατο περασμα...
Μου αρέσει να βασανίζομαι, δεν τα θέλω όλα στο πιάτο! :lol: :lol: :lol:
ΛΟΛ!
Κι εγω εχω βιντεο,αλλα τωρα ειναι στο χωριο!:grin:
ScottAndJean
21-06-08, 14:36
Α,1 και 15 το εβαλαν τελικα...:thumbdown
Αντε,και το Supernatural θα κανει ενα αορατο περασμα...
Aυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είναι καθόλου καλή ώρα. :thumbdown Να δω ποιος θα το βλέπει... Κρίμα :( γιατί είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ μου... :worthy:
pl kalh kinhsh to na valei to star supernatural alla 1.15???
dn 8a to parakolou8ei sxedon kaneis,,pfff
toulaxiston na mn to kopsoun opws ekanan kai me thn veronica...:mad:
Τι τους ειπες ακριβως?
Το μνμ ηταν ως εξης:
"Γεια σας...μολις ειδα το διαφημιστικο της σειρας Supernatural στο καναλι σας.Νιωθω πολυ ευγνωμων που θα βαλετε μια τοσο αξιολογη και επιτυχημενη σειρα..ειναι ωραιο να βλεπει κανεις τετοιες σειρες στην Ελλαδα ομως η ωρα που την βαζετε ειναι υπερβολικη...Ειμαι σιγουρη πως κατι θα μπορουσατε να κανετε μ'αυτο και να βαλετε την σειρα μιση η μια ωρα νωριτερα.Πιστευω πως ετσι θα εχει πολυ περισσοτερο τηλεθεαση.Ειναι κριμα να παει χαμενη τετοια σειρα,μην την χαντακωσετε.
Σας ευχαριστω..."
Αυτο ηταν το μνμ...δεν τους εβρισα μονο τους εκραξα λιγουλακι!
Μια χαρα μηνυμα ηταν, ετσι επρεπε να πεις:P
Τελικά θα το χει στις 1.15
Έλεος...πολύ αργά...
Και 15...
Αν το είχε στη 1 θα το έβλεπα αλλά και τέταρτο;
Ποιος κάθεται να περιμένει τόσο αργά... :P
Ευτυχώς υπάρχει και ο Θείος και οι επαναλήψεις γίνονται όποτε θέλουμε.
BEANhs
smallville
22-06-08, 03:37
αν είναι δυνατόν,πολύ αργά βρε αδερφέ!
ναι θα τo δειξει προσεχως..σιγουρα δεν θα εχει μεγαλη τηλεθεαση αφου θα το προβαλουν 1.30 το βραδυ..ας ειμαστε τουλαχιστον αισιοδοξοι οτι δεν θα το κοψουν οπως την veronica..αα κατι ασχετο που δεν μπορουσα να βρω το θεμα για να το γραψω..εκτος απο τα 4 40λεπτα επ friends θα βγει και ταινια μολις προβληθουν τα 4 επ.
:offtopic:Απλα φημες αυτο με τα Friends...:offtopic:
smallville
22-06-08, 18:57
:offtopic:αυτό το θέμα έχει χιλιοειπωθεί,μούφα είναι:offtopic:
Ρε παιδια ελεος!Ειδα διαφημιση για το Supernatural και η ωρα προβολης θα ειναι 1 το βραδυ!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Εdit:Moλις ειδα οτι εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες...:oops:
kala pou iparxi kai sto star alios......
Ειδα και εγω τη διαφημιση για το Supernatural στο ΣΤΑΡ.Τι ωρα ειναι αυτη που βαλανε τη σειρα(1:15)?Και ηθελα να δω αυτη τη σειρα.Καλυτερα να την περιμενω απο το ''θειο'' παρα απο το ΣΤΑΡ.
Ναι ειναι γεγονος...το Supernatural παιχτηκε στις 1 και 20 χτες στο Σταρ με 2 διαλειμματα για διαφημισεις...
Αντεξα και το ειδα...
Πιστευω να μας λυπηθουν λιγακι και να φτιαξουν στο μελλον την ωρα!
Ναι ειναι γεγονος...το Supernatural παιχτηκε στις 1 και 20 χτες στο Σταρ με 2 διαλειμματα για διαφημισεις...
Αντεξα και το ειδα...
Πιστευω να μας λυπηθουν λιγακι και να φτιαξουν στο μελλον την ωρα!
01.24 για την ακρίβεια...:P Έλεος δηλαδή...Είπα να το ξαναδώ αλλά άντεξα μέχρι τις 02.00.Και κάτι περίεργο συνέβαινε με τις φωνές τους.Ήταν λεπτές,ειδικά του Dean...:???:
Κάθισα και είδα όλο το επεισόδιο χθές γιατί δεν την είχα ξαναδεί την σειρά και μπορώ να πώ οτι με κέρδισε.
Kαι εγώ το είδα χθες αν και το χα ξαναδει το pilot.
Την είχα παρατήσει τη σειρά στο 1x15 αλλά λέω τώρα με το star να του δώσω άλλη μια ευκαιρία!
Η τηλεθέαση του δεν ήταν καλή. Μόλις 8,8% έκανε.
Το είδα και εγώ χτες. Δεν το είχα ξαναδεί και μου άρεσε πολύ ο πιλότος. Θα το συνεχίσω σίγουρα.
Την είχα παρατήσει τη σειρά στο 1x15 αλλά λέω τώρα με το star να του δώσω άλλη μια ευκαιρία!
Τέτοια ώρα που το βάλανε!!!
Οχι ρε γαμωτο...μονο 8.8%???
Πιστευω να παει καλυτερα στα επομενα επεισοδια...θα συνεχισω να το βλεπω γιατι μου χει λειψει φοβερα η σειρα!!!
lost_maniac
03-07-08, 00:02
Γειας σας παιδια...!!! Σκευτομαι να αρχισω να βλεπω την σειρα, χτες επαιξε το πρωτο επισοδιο στο Star...???
Σκεφτομαι να αρχισω να βλεπω την σειρα, χτες επαιξε το πρωτο επισοδιο στο Star...???
Ναι χτες έπαιξε.:)
Αντε ειδαμε και το Wentigo..
Το παιξε νωριτερα!!
Κοιταξα το προγραμμα του Σταρ και ειδα οτι απ αυτην την Παρασκευη και την επομενη εβδομαδα θα το βαζει στις 1 παρα τεταρτο...παλι καλα...
Αντε ειδαμε και το Wentigo..
Το παιξε νωριτερα!!
Κοιταξα το προγραμμα του Σταρ και ειδα οτι απ αυτην την Παρασκευη και την επομενη εβδομαδα θα το βαζει στις 1 παρα τεταρτο...παλι καλα...
Συνέχεια ώρες αλλάζουν και χάνουμε την αρχή
lost_maniac
03-07-08, 14:15
Συνέχεια ώρες αλλάζουν και χάνουμε την αρχή
Να σου πω, αυτο εξαρτατε απο το τη ωρα θα τελειωσει η ταινια που εχει πριν...;)
Και δεν κρατανε ολες οι ταινιες την ιδια ωρα, οπότε...!!!!
Το ειδα πολλη καλο:thumbsup1 Θα συνεχισω να το βλεπω8) , αλλα να ρωτησω κατι;) ποσους κυκλους εχει...???και ποτε αρχισε να γυριζετε...???:grin:
Να σου πω, αυτο εξαρτατε απο το τη ωρα θα τελειωσει η ταινια που εχει πριν...;)
Και δεν κρατανε ολες οι ταινιες την ιδια ωρα, οπότε...!!!!
Το ειδα πολλη καλο:thumbsup1 Θα συνεχισω να το βλεπω8) , αλλα να ρωτησω κατι;) ποσους κυκλους εχει...???και ποτε αρχισε να γυριζετε...???:grin:
Εχει 3 κυκλους και η σειρα ξεκινησε το 2005...και συνεχιζεται!!
Την τηλεθεαση της σειρας που την βρηκες?
Αν ειναι σε καποιο site please στειλε μου ενα link αν σου ειναι ευκολο...
lost_maniac
03-07-08, 15:42
Και σε μενα αν ειναι ευκολο...!!!;) :grin:
Σ'αυτό το site (http://www.enimerosi24.gr/index.asp?a_id=9) βάζουν καθημερινά τις τηλεθεάσεις των ξένων σειρών.
Χθες ανέβηκε λιγάκι...11,4%!
smallville
03-07-08, 16:48
αν κάνει πάνω απο 13% θαύμα θα είναι,την κατέστρεψαν την σειρά με αυτήν την ώρα προβολής!
Χθες ανέβηκε λιγάκι...11,4%!
Για την ώρα που παίζεται είναι μια χαρά.Πέρασε και το NCIS που παίζεται στις 21.00.
Με τέτοιες ώρες που τα προβάλουν, μετά τσαντίζονται που τα ζητάμε από τον "θείο".
Με τέτοιες ώρες που τα προβάλουν, μετά τσαντίζονται που τα ζητάμε από τον "θείο".
Σωστοςςςςςςς!
smallville
04-07-08, 00:15
Για την ώρα που παίζεται είναι μια χαρά.Πέρασε και το NCIS που παίζεται στις 21.00.
αν παιζόταν 00:00-01:00 θα πήγαινε καλύτερα!
Και κάτι περίεργο συνέβαινε με τις φωνές τους.Ήταν λεπτές,ειδικά του Dean...:???:
Δεν ξέρω αν με επηρέασες, μου φαίνεται έχεις δίκιο. Ότι είναι δλδ πιο λεπτές. Μυστήριο πράγμα. :???:
Ωραιο το χτεσινο επεισοδιο...ειχα ξεχασει το στορι του...
Αντε σημερα εχει αυτο με τα αεροπλανα!
Το χει και νωριτερα...αντε να δουμε...
Οι φωνες τους μου ακουγονται μια χαρα..
ex8es eixe polu wraio episode sta supenatural..epaize kai h faith apo ta angel polu xarhka pou thn eida...tote pou eixa dei ta supernatural den eixa dei to angel kai deh thn h3era
lost_maniac
04-07-08, 14:04
Επειδη εγω τωρα το βλεπω πρωτη φορα, μια ερωτηση...!!!
Τελικα θα βρουν τον μπαμπα τους...???
Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω να βαζω spoiler tags,δν ξερω κιολας αν θεωρειται spoiler επειδη η σειρα εχει παιχτει...
Αρα θα στο πω κ οτι γινει...τον βρισκουνε τον πατερα τους!
Καλα το χτεσινο επεισοδιο ειναι απ τα αγαπημενα...
Dean:"Dude,this can't be normal!"
Το γελιο...
Κ απ οτι ειδα και η τηλεθεαση αυξανεται!
smallville
05-07-08, 15:02
τι νούμερα έκανε το χθεσινό?
Για το χθεσινο ακομη δεν εχουν βγει αλλα το προχθεσινο εκανε 16,0%!
jack_sheph
05-07-08, 18:16
Για να ρωτάς παει να πει οτι σου αρέσουν τα spoilers :lol:
Λοιπόν,επειδη τον 1ο κύκλο τν έχω πρόσφατο σου λέω οτι
Επανεμφάνιση του πατέρα στις οθόνες έχουμε στο 1x09.
Tα παιδιά θα συναντηθούν αργότερα μαζί του.
Ο πατέρας θα παίξει...ιδιαίτερο ρόλο στο season finale ;)
lost_maniac
05-07-08, 20:27
[quote=jack_sheph;518989]Για να ρωτάς παει να πει οτι σου αρέσουν τα spoilers :lol:
http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/blush.gif http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/blush2.gif Ε...!!!!:innocent: Λιγο...!!! :grin:
Ξερετε σε ποσους κυκλους τελειωνει....????;) Ελπιζω να εχει αρκετους, ειναι :respect:
jack_sheph
05-07-08, 20:29
http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/blush.gif http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/blush2.gif Ε...!!!!:innocent: Λιγο...!!! :grin:
Ξερετε σε ποσους κυκλους τελειωνει....????;) Ελπιζω να εχει αρκετους, ειναι :respect:
Εχουν ήδη βγει 3 κύκλοι και απο την νεα σεζον βγαίνει ο 4ος :grin:
Όντως είναι :respect:
(και να δω πότε θα μπω στον 2ο!:mad:)
jack sheph τα λές αυτά χωρίς να έχεις δει τον 2ο κύκλο;:shock:
Δεν έχεις δει ακόμη τίποτα! Ο 1ος κύκλος είναι ο πιο χαλαρός. Στον 2ο είναι που θα υποκλιθείς στο μεγαλείο του supernatural.
Να τον ξεκινήσεις αμέσως :whip:
jack_sheph
05-07-08, 21:35
Δεν έχεις δει ακόμη τίποτα! Ο 1ος κύκλος είναι ο πιο χαλαρός. Στον 2ο είναι που θα υποκλιθείς στο μεγαλείο του supernatural.
Οταν είδα πριν καμια βδομαδα τον 1ο,σε μια μέρα ειδα 10 επεισόδια περίπου και είχα λιώσει!
Κάνω ενα διάλειμμα αυτες τις μέρες και ξανασυνεχίζω με νέα δόση κολλήματος! :grin:
lost_maniac
05-07-08, 23:08
Εχει βγει σε βιντεο παιχνιδι το Supernatural...???? Γιατι ειδα μια εικονα με Sam & Dean
και φαινοταν να ειναι απο παιχνιδι...!!!
Μη λέτε ρε παιδιά τι θα γίνει... Να κάτσουν να το δουν!
Αλλά ας πω και γω τίποτα... :P:P
Η σειρά είναι καταπληκτική από το πρώτο ως το τελευταίο επεισόδιο...
Με φοβερή πλοκή και συσχέτιση των επεισοδίων!
Ο πρώτος κύκλος είναι αναγνωριστικός με, κυρίως, αυτοτελείς αποστολές!
Αν πωρωθήκατε τόσο πολύ με τον πρώτο κύκλο (όπως εγώ) θα πάθετε ζημιά στους επόμενους που είναι συνέχειες!!
Στοπ.... :lipsseale:lipsseale Δεν λέω άλλο!!
Υ.Σ: Εγώ είδα όλους τους κύκλους σε δέκα μέρες το Πάσχα!! Σχεδόν ανυπομονούσα να γυρίσω την νύχτα να δω επεισόδια μέχρι το ξημέρωμα!!!
:respect: SuperNatural
:worthy::worthy::worthy:
jack_sheph
06-07-08, 06:00
Πω πω σήμερα είδα τα πρώτα 2 του 2ου κύκλου....:shock::shock::cry3::cry3::(:( :respect: :respect:
Αυτά τα χαρακτιρίζουν!!!
Χάρηκα που έμαθα οτι υπάρχει κανονικά η συνέχεια στην σειρά :grin:
Παιδιά πραγματικά στο 2x01 δεν το πίστευα,και γενικα το τέλος μέχρι και την τελευταία ατάκα νόμιζα οτι θα το σώσουν....:(
Με το που ακούω
*SPOILER!!*
Την άλλη να ανακοινώνει ώρα θανάτου έμεινα πραγματικά :shock::(
paidia egw eimai sto 1x10 AKOMA KAI EXW PORWTHEI..EINAI PRAGMATI FOVERH SEIRA!!!:respect:
Η σειρα ειναι κορυφαια...
Κ γω αρχισα χαλαρα να την βλεπω αλλα μετα ηθελα κ αλλο κ αλλο...ωσπου στο τελος ειδα ολη την πρωτη σαιζον μεσα σε 5 μερες,και την 2η μεσα σε 7-8...
καλα η 3η ηταν ρεκορ...σε 3 μερες την ειχα τελειωσει και ξαναειδα και το τελευταιο επεισοδιο επειδη ηταν οοοοοολαααα τααα λεεφτααααα!!
Ετσι οσοι την αρχιζουν τωρα...συνεχιστε την,αξιζει τον κοπο!!!
Eγώ όπου να'ναι τελειώνω τον 1ο κύκλο(4 ακόμα) και θα πάω για τον 2ο. Η σειρά είναι σούπερ, αλλά την πάω επίτηδες σιγά γιατί είμαι σίγουρη ότι όταν τους τελειώσω όλους θα θέλω να δω και τον νέο κύκλο και θα :mad: άμα θα χει πολύ καιρό μπροστά του μέχρι την μέρα της προβολής.
lost_maniac
06-07-08, 14:24
Εγω το βλέπω απο το Star,δεν το λεω του θειου γιατι του εχω πει παρα πολλα και δεν προλαβενει και το Supernatural...!!!
Δεν πειραζει ειναι καλο να υπαρχη μια μερα αναμονης για το επομενο επεισοδειο σε κολλαει περισσοτερο:grin:
Τα Σαβατοκύριακα ειναι το προβλημα:(
Παντως η σειρα ειναι οτι καλυτερο:respect: (στην ατελείωτη αναμονη του Lost...!!!!:yawn: :mad: :*( :innocent: )
jack_sheph
06-07-08, 18:10
Παντως η σειρα ειναι οτι καλυτερο:respect: (στην ατελείωτη αναμονη του Lost...!!!!:yawn: :mad: :*( :innocent: )
Πίστεψε με,μετά το Lost είδα ή ξανασυνέχισα κάποιες σειρές και πλέον είμαι σε φάση "Lost;Α ναι,ε σιγα,απο Φεβρουάριο" :P:P:oops::oops:
Πραγματικά το κόλλημα του Λοστ μου έχει φύγει (οσο αφορά να δω άμεσα νεο επεισόδιο)
Δείτε τίποτα άλλο βρε,8 μήνες είναι αυτοί,δεν θα αντέξετε :P:P
Καλα το Bloody Mary ολα τα λεφτα...ειναι απ'τα αγαπημενα μ επεισοδια...
Εν τω μεταξυ εχω κανει φανατικες και τισ δυο κολλητες μ με τα αδερφια τους!Τους δανεισα ομως ολα τα επεισοδια που μου χε στειλει ο θειος γιατι δεν αντεχαν να περιμενουν το επομενο επεισοδιο!!! χιχιχι!
Τι να πω για την σειρα θεικη !!!Εμενα μ αρεσαν ολες οι σαιζον αλλα η 2η ειναι κορυφαια !!!Ειναι η ιδεα μ ή βαζουν τα επεισοδια μ αλλη σειρα????το bugs δεν ειναι πιο μετα απο το Hookman???
το bugs δεν ειναι πιο μετα απο το Hookman???
Eίναι αμέσως μετά το Hookman;)
smallville
10-07-08, 14:34
δείτε και την 3η σαιζόν και θα μείνετε!Απο νούμερα στο Star ξέρει κανείς πως τα πάει?
δείτε και την 3η σαιζόν και θα μείνετε!Απο νούμερα στο Star ξέρει κανείς πως τα πάει?
Tο μεγαλύτερο που έκανε ήταν 16% και το μικρότερο 8,8%!
Τις τελευταίες μέρες είναι γύρω στο 11%!
jack_sheph
10-07-08, 15:20
Tο μεγαλύτερο που έκανε ήταν 16% και το μικρότερο 8,8%!
Τις τελευταίες μέρες είναι γύρω στο 11%!
Κρίμα μια τέτοια σειρά να κάνει τέτοια νούμερα..
Ελεος,η μαρία η άσχημη τα 5πλάσια έκανε :thumbdown:P:P
Την χαντάκωσαν την σειρά
joel_barris
10-07-08, 15:42
Την χαντάκωσαν την σειρά
Δε νόμιζω ότι τη χαντακώσανε από άποψη ώρας. Και το Nip/Tuck πέρσι τέτοια επόχη και ώρα το ξεκινήσανε και έσκισε. Άπλα δεν το διαφημίσανε όσο το Nip/Tuck. Εγω έλεγα εδώ και καιρό να ξεκινήσω το supernatural και το πέτυχα πρόχτες στο σταρ να έχει ξεκίνησει εδώ και καμιά βδομάδα και έμεινα :shock:
Δεν είχα δει ούτε μια διαφήμιση ως τότε.
Κάλα για τη Μαριά την Άσχημη άστα. Όσο υπάρχουν γιαγιάδες όλη μέρα καρφωμένες στην tv τέτοια νούμερα θα κάνουν αυτές οι σειρές;)
kostassssst
10-07-08, 15:47
Την χαντάκωσαν την σειρά
Δεν την χαντάκωσαν ακριβώς... Τα νούμερα που κάνει είναι σχετικά καλά καθώς τα μεγαλύτερα νούμερα που κάνει ξένη σειρά στην ελληνική TV είναι 18%(Το L Word και το Las Vegas). Πρέπει να είναι σχετικά ικανοποιημένο το Star...;)
jack_sheph
10-07-08, 15:47
Δε νόμιζω ότι τη χαντακώσανε από άποψη ώρας. Και το Nip/Tuck πέρσι τέτοια επόχη και ώρα το ξεκινήσανε και έσκισε. Άπλα δεν το διαφημίσανε όσο το Nip/Tuck. Εγω έλεγα εδώ και καιρό να ξεκινήσω το supernatural και το πέτυχα πρόχτες στο σταρ να έχει ξεκίνησει εδώ και καμιά βδομάδα και έμεινα :shock:
Δεν είχα δει ούτε μια διαφήμιση ως τότε.
Κάλα για τη Μαριά την Άσχημη άστα. Όσο υπάρχουν γιαγιάδες όλη μέρα καρφωμένες στην tv τέτοια νούμερα θα κάνουν αυτές οι σειρές;)
Εγώ απο εδώ έμαθα οτι θα το παίξει το star το spn,ουτε καν ενα trailer δεν έχω δει !
Μην το λες για τις γιαγιαδες,εχε χαρη που κοιμούντε τέτοιες ώρες,αλλιως θα έβλεπαν τον Ντυν και θα χαιρόντουσαν:grin:
Ο/η jack_sheph έγραψε μετά από 4 λεπτό(ά) και 28 δευτερόλεπτο(α)...
Δεν την χαντάκωσαν ακριβώς... Τα νούμερα που κάνει είναι σχετικά καλά καθώς τα μεγαλύτερα νούμερα που κάνει ξένη σειρά στην ελληνική TV είναι 18%(Το L Word και το Las Vegas). Πρέπει να είναι σχετικά ικανοποιημένο το Star...;)
Παίζει το the L word στην ελληνική tv??:shock::shock:
Καλα κανενα Alpha που δεν πολυβλέπω θα το χει πάρει αλλιως λογικά θα το ξερα...
Πάντως και ο ant1 που θα βάλει το bones,που είναι εξαιρετική σειρά,απο την έλειψη διαφήμισης θα το χάσει....
Μακάρι να μην συμβεί βέβαια!
Εγώ απο εδώ έμαθα οτι θα το παίξει το star το spn,ουτε καν ενα trailer δεν έχω δει !
Μην το λες για τις γιαγιαδες,εχε χαρη που κοιμούντε τέτοιες ώρες,αλλιως θα έβλεπαν τον Ντυν και θα χαιρόντουσαν:grin:
μη το λες, οι γιαγιαδες θελουν Sam :P
βλεπε 3x06-Red Sky :lol:
:lol: :lol: κορυφαιο επεισοδιο!:haha:
lost_maniac
10-07-08, 16:48
Και εγω τον Sam θέλω αλλα δεν ειμαι γιαγια:P :P
Υ.Ρ. Απο τοτε που αρχισε δεν το εχω πετυχει να το διαφημιζει:*(
Παίζει το the L word στην ελληνική tv??:shock::shock:
Καλα κανενα Alpha που δεν πολυβλέπω θα το χει πάρει αλλιως λογικά θα το ξερα...
Πάντως και ο ant1 που θα βάλει το bones,που είναι εξαιρετική σειρά,απο την έλειψη διαφήμισης θα το χάσει....
Μακάρι να μην συμβεί βέβαια!
Μέσα έπεσες ο Alpha το έβαλε και νομίζω ότι ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή, μετά τις 01.00 (μετά το δελτίο ειδήσεων) και πριν από αυτό είχε το Dresden Files.
Όσο έχω δει ΑΝΤ1 και αυτό είναι ελάχιστο θα έλεγα, λιγο Alias, λίγο Las Vegas, δεν έχω δει ούτε μία διαφήμιση για την συγκεκριμένη σειρά
κι εγω εχω κολλησει..τελεια σειρα..ειμαι ακομα στο 2x3.αλλα δυστυχβως εμαθα το τελος τ 3ου κυκλου κατα τυχη στο youtube... α!το bones ποτε αρχιζει στον ant1?
Πολύ καλά νέα για όποιον βλέπει τη σειρά στο star!
Θα δείξει και τη 2η σεζόν του Supernatural από 31/07!
http://www.star.gr/site/content.php?sel=1&show_id=2249&prog_id=32470
Την Παρασκευή ανέβηκε αρκετά σε τηλεθέαση! Έκανε 17,9%!
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance:
Κριμα για μενα που δεν μπορω να το βλεπω αλλα ευτυχως το ειδα απο τον θειο :P
jack_sheph
14-07-08, 23:32
Πάλι καλά...
Ο 2ος κύκλος τα έσπασε!Σήμερα τον τέλειωσα και είναι απλά :respect:
Το φινάλε ολοκλήρωσε πάρα πολύ καλά την υπόθεση που ξέραμε μέχρι τώρα:grin:
Πάντως σας θαυμάζω που την συνεχίζεται απο σταρ :oops:
Εγώ αν μπορώ να την βρω σε θειο κάποια ορμάω :grin:
Σημέρα πάντως δείχνει το 1x10 αν δεν κάνω λάθος...ετοιμαστείτε για νέο αίμα:P
polu kala nea,,tnx stelbak:grin:gia mia akomh fora apodeiknyetai oti mono to star 3erei na provallei poiotikes seires,,8)
ante pali kala...na dei3ei kai veronica mexri thn deuterh toulaxiston kai 8a eimaste mia xara...
Στο προχθεσινό επεισόδιο με το σκιάχτρο τι έγινε στο τέλος με την κοπέλα γιατί δεν κατάλαβα.Θα παίξει και σε άλλα επεισόδια αυτή?
smallville
17-07-08, 13:36
Δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα άλλο επεισόδιο!
μαλλον την Meg εννοεις, την ξανθουλα...ναι θα ξαναπαιξει και μαλιστα εχει βασικο ρολο στην βασικη υποθεση της 1ης σεζον...περισσοτερα θα δεις στο 1x16-Shadow :)
μαλλον την Meg εννοεις, την ξανθουλα...ναι θα ξαναπαιξει και μαλιστα εχει βασικο ρολο στην βασικη υποθεση της 1ης σεζον...περισσοτερα θα δεις στο 1x16-Shadow :)
Ναι αυτήν εννοώ.Δεν κατάλαβα τι έκανε στο τέλος του επεισοδίου
Ναι αυτήν εννοώ.Δεν κατάλαβα τι έκανε στο τέλος του επεισοδίου
θυσιασε εκεινο τον τυπα για να επικοινωνησει με τον yellow-eyed demon
Κι εγώ στο STAR την ανακάλυψα.. αν και ήξερα για την ύπαρξή της αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντην από το SMALLVILLE. Ξέρω, ξέρω... φτου μου !!!! :P
Και... ΚΟΛΛΗΣΑ και έφαγα όλους τους συγγενείς που ξέρω για να βρω τα υπόλοιπα του πρώτου και δεύτερο και τρίτο κύκλο... Μέχρι στιγμής έχω τους δύο πρώτους και περιμένω το rip από την κυκλοφορία του τρίτου το Σεπτέμβρη.
Εχει πολλή φάση η σειρά, τα αδέρφια ουκ ολίγη χημεία και το κεντρικό concept με τον πατέρα κλπ. είναι αρκετά πιασάρικο !!!!
ΕΥΓΕ brothers !!!!! :respect:
jack_sheph
18-07-08, 17:30
Και κάνει κατα κάποιον τρόπο guest στον 2ο κύκλο :P
Υ.Γ Ειδα 3x01...προβλέπω κάψιμο!!!:grin::grin::grin:
Η Μεγκ παίζει βασικότατα ρόλο μετά την πρώτη Σεζόν...
Άσε που είναι προάγγελος γα το τι θα επακολουθήσει...
Πωπω τι βλεπω?Και 2η σαιζον στο Σταρ?
Αυτα ειναι...χαλαρουιτα!
Εγω το ξαναβλεπω στο σταρ καθημερινα και ξενυχταω καθε μερα,αλλα αξιζει τον κοπο,Dean ειναι αυτος!!
Ανυπομονω να βαλει το Hell House!!
Deanακο μ I love u!!!!!!!!
bana_girl5
20-07-08, 20:09
Μα είναι ώρα αυτή που το βάζει?!!!!!Και καλά εγώ που τα εχω δει όλα και ευχάριστα πάλι ξεκινάω και τα βλέπω πάλι από την αρχή!!!....αλλά πως θα εκτίμησει ο κόσμος κατι που το βάζει 1 το βράδυ!!!!
Πρέπει να είσαι ξενύχτης για να δεις καμία σειρά?????!!!!!!!:mad::*(
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο...και γω στην αρχη τα χα παρει αγρια που το βαλανε τετοια ωρα αλλα καθησα μια,καθησα δυο και το ειδα και μετα συνηθισα...τωρα ομως μιλαω προσωπικα γιατι γενικοτερα πιστευω πωε τουλαχιστον μια ωρα νωριτερα θα μπορουσαν να το χαν βαλει...και ας βαζανε το The closer αλλη μερα!!!
smallville
20-07-08, 21:08
To The Closer για εμένα δεν έπρεπε να το έβαζαν καν,έπρεπε να έβαζαν στην θέση στο το Supernatural,θα έκαν ακόμα καλύτερα νούμερα!
εμενα το the closer δν μ αρεσει καθολου.
δν συγκρινεται με SPN!:)
τι ωραιο που ηταν και το σημερινο επεισοδιο...!ειχε και αναφορα στη buffy,,:grin::oops:
Ποιο ειχε χτες?
Δεν βρηκα ποτε την ευκαιρια να δω εστω κι ενα επεισοδιο...:oops:
lost_maniac
24-07-08, 21:41
Eπαιζε το hellhouse, καπως ετσι νομιζω το ελεγαν.... Ολα τα λεφτα οι πλακες dean-sam οσο παει πορωνομε περισσοτερο με αυτην την σειρα...:lol:
Ειναι :respect: :respect: :respect:
smallville
25-07-08, 00:58
και έχεις να ακούσεις πολλές και τρελές ατάκες στην συνέχεια
Αντε κοντευει και η πρωτη σεζον...το χτεσινο με το στριγγα ηταν αρκετα καλο...
Ο Ντινακος εβγαλε πολυ συναισθημα!
Μα είναι ώρα αυτή που το βάζει?!!!!!Και καλά εγώ που τα εχω δει όλα και ευχάριστα πάλι ξεκινάω και τα βλέπω πάλι από την αρχή!!!....αλλά πως θα εκτίμησει ο κόσμος κατι που το βάζει 1 το βράδυ!!!!
Πρέπει να είσαι ξενύχτης για να δεις καμία σειρά?????!!!!!!!:mad::*(
Τι θα έπρεπε δηλαδή;; Να το βάζει 9 το βράδυ;;
Όπως είχε τις μάγισσες;; Η σειρά είναι σοβαρότατη, όχι όπως οι μάγισσες που ήταν μούφα... Έχει όμορφη δράση και σωστές σκηνές! Θέλει την κατάλληλη ώρα! Γιατί έχει κάνει κατά καιρούς παρόμοια το Σταρ... Κάτι X-Files Καλοκαιριάτικα στις 3,4 το μεσημέρι...
Μην στεναχωριέστε όσοι δεν προλαβαίνετε να το δείτε, θα το παίξει και επαναλήψεις σίγουρα!
Από την δεύτερη Σεζόν αρχίζουν τα μάχιμα επεισόδια... Η πρώτη Σεζόν περισσότερο αναγνωριστική - σαν εισαγωγή μου φάνηκε εμένα! Κάποια επεισόδια βέβαια ήταν αρκετά καλά!
Εγώ πάντως την συγκαταλέγω στις 5-7 καλύτερες σειρές που έχω δει!
:respect::worthy: SUPERNATURAL :worthy:
Ada_the_Mental
02-06-09, 00:30
Ξεκινούν την 3η σαιζόν σήμερα. Πήγαν και το έθαψαν πάλι στις 1.30 και όσο για promo...εγώ δεν πέτυχα κανένα, από μια φίλη μου που το είδε τυχαία στο teletext το έμαθα. :clapping:
lost_maniac
02-06-09, 01:18
Ουτε εγω προλαβα προμο....:cry3:
Νωρις το αρχιζουν μπορουσαν να περιμενουν λιγο, εχει και λιγα επισοδεια η σεζον....
και εγώ σήμερα είδα το πρόμο και είδα οτι παίζει σε 5 λεπτά!:lol:
Οντως πολύ νωρίς το αρχίσανε, αφού θα παίζει σχεδόν κάθε μέρα το πολύ 3 βδομάδες να κρατήσει.Ο 3ος κύκλος εχει πολυ λίγα επεισόδια..
Εκτός και αν μας κάνουν κανένα ξαφνικό και βάλουν 4ο κύκλο μετά! (πολλά θέλω ε?)
Xτες δηλαδη επαιξε επεισοδιο;
tonypapadovic
02-06-09, 12:30
Ναι, έπαιξε το 3x01 - The Magnificent Seven. :)
σήμερα έκατσα και είδα στο σταρ το A Very Supernatural Christmas.
και από ότι είδα έφαγε censoring.
εκεί πουβγαζουν το νύχι του σαμ και εκει που σκοτώνουν τους pagan gods δεν τα δείχνει καθόλου :???: :???: :???:
SleepingBitchy
11-06-09, 02:36
σήμερα έκατσα και είδα στο σταρ το A Very Supernatural Christmas.
και από ότι είδα έφαγε censoring.
εκεί πουβγαζουν το νύχι του σαμ και εκει που σκοτώνουν τους pagan gods δεν τα δείχνει καθόλου :???: :???: :???:
Kαλά, το δείχνουν τέτοια ώρα και παρόλα αυτά τρώει λογοκρισία ???
Δηλαδή άμα παιζόταν μετά το Gossip Girl θα ήταν 10λεπτα τα επεισόδια ???
Δεν πάμε καλά !!! :???:
^^
Καλα το καταλαβα,καπου το πετυχα,θυμηθηκα το επεισοδιο κι μετα λεω "α,εχει ακομα",κι μετα απο 2-3 λεπτα που το ξανακοιταξα,τελειωσε κι λεω,τι εγινε τωρα?
Πφ...
Ada_the_Mental
11-06-09, 13:48
Καλά, αυτό τo censorship (:thumbdown) να το καταπιούμε, πάει στα κομμάτια. Εμένα το μάτι μου γύρισε όταν συνειδητοποίησα ότι δεν έδειξαν* το Fresh Blood-από τα καλύτερα της σαιζόν. :mad: Σιγά δηλαδή, έναν αποκεφαλισμό είχε!
*(και πολύ αμφιβάλλω πως απλά προβάλλουν τα επεισόδια με άλλη σειρα)
και η πλάκα είναι οτι στην αμερική προβάλλεται 9-10 η ώρα το βράδυ χωρίς πρόβλημα, ενώ εδώ δεν το δείχνουν κανονικά ούτε στις 1.30...δεν καταλαβαίνω ποιον προσπαθούν να προστατέψουν τέτοια ώρα?τα παιδια βαμπίρ?
Μη το ψάχνετε παιδιά, λογική στα Ελληνικά κανάλια δε θα βρούμε.
Ετσι κι αλλιώς την ώρα που το προβάλλει το Σταρ είναι σα να μη το προβάλλει καθόλου.
Πάλι καλά να λέμε που έχουμε τον τρόπο να απολαμβάνουμε αυτές τις σειρές και χωρίς τη βοήθειά τους.
Ουστ...
SleepingBitchy
11-06-09, 17:02
Καλά, αυτό τo censorship (:thumbdown) να το καταπιούμε, πάει στα κομμάτια. Εμένα το μάτι μου γύρισε όταν συνειδητοποίησα ότι δεν έδειξαν* το Fresh Blood-από τα καλύτερα της σαιζόν. :mad: Σιγά δηλαδή, έναν αποκεφαλισμό είχε!
*(και πολύ αμφιβάλλω πως απλά προβάλλουν τα επεισόδια με άλλη σειρα)
Το "Μύθο του Ακέφαλου Καβαλάρη" όμως το βάζει κάθε τρεις και λίγο στις 9 το βράδυ και είχε και πολλούς αποκεφαλισμούς :lol:
Ο,τι να ναι αυτό το κανάλι, αν θες να χτίσεις ένα φιλονεανικό προφίλ, πάρε το παράδειγμα του CW και κάντο επιτέλους !!!
Ε,ναι ενω στην δεκατη εντολη πχ δεν εχουμε δει και χειροτερα..Κοσμο να σφαζεται..Ειχαν φαει στο σταρ πρστιμο πριν απο καιρο για ομοφυλοφιλικες,σεξουαλικες σκηνες που ειχε μια σειρα που προβαλλαν πριν τα μεσανυχτα και τωρα φοβουνται..Λενε οποιος καει απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι..Νομιζω υπερβαλλουν..Αν ηταν ετσι να κοψουμε ολα τα θριλερ..
Ρε παιδιά φταίει σίγουρα το κανάλι;;;
Εγώ νομίζω ότι φταίει εκείνη το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο...
Εκτός ότι όταν πρέπει δεν αντιδράνε, κάποιες φορές αντιδράνε και κατόπιν εορτής... Όπως για παράδειγμα με την "στιγμή της αλήθειας"... Πέρασε κάθε καρυδιάς καρύδι τόσους μήνες τώρα... Όπως η Αλβανίδα με τις σεξουαλικές ανησυχίες και τις καταχρήσεις...
Προβολή στις 9-10 το βράδυ και το κόψαν το Καλοκαίρι.. Τι να λέμε...
Τι να λέμε ρε μάγκες... Παντού μοντέλες και γυμνές που προσβάλλουν την καλαισθησία μας και την δημόσια αιδώ... Τώρα τους έπιασε ο πόνος με το σήριαλ... ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!
Ρε απέλαση ρεεεεε... Απέλαση λέμεεεεεε...
Προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας σε ένα χώρο που μπορεί να διαβαζουν και μικρά παιδιά...
Infraction given...
kakashi_hatake
23-06-09, 02:37
Οι υπότιτλοι τους είναι λίγο τριλαλιτριλαλο ή μου φαίνεται;
χαχα το πρόσεξα και εγώ χτες το βράδυ! από ένα σημείο και μετά οι υπότιτλοι έχανα 2-3 sec περίπου! ενώ κάποιες συνομιλίες δε μπήκαν καν στο κόπο να της μεταφράσουν!(εκεί που είναι στο μουσείο και λέει η κοπελιά, προχωρήστε,προχωρήστε..) ώσπου δε μπορούσα να το παρακολουθήσω και έπεσα για ύπνο.
χαχα το πρόσεξα και εγώ χτες το βράδυ! από ένα σημείο και μετά οι υπότιτλοι έχανα 2-3 sec περίπου! ενώ κάποιες συνομιλίες δε μπήκαν καν στο κόπο να της μεταφράσουν!(εκεί που είναι στο μουσείο και λέει η κοπελιά, προχωρήστε,προχωρήστε..) ώσπου δε μπορούσα να το παρακολουθήσω και έπεσα για ύπνο.
Το πρόσεξα κι εγώ...! Χρειαζόντουσαν λιγάκι συγχρονισμό! :P
kakashi_hatake
23-06-09, 13:05
Το πρόσεξα κι εγώ...! Χρειαζόντουσαν λιγάκι συγχρονισμό! :P
Λιγάκι; Εδώ αν το συνεχίζανε έτσι και δεν βάζανε διαφημίσεις για να το διορθώσουνε, παίζει να τους βλέπαμε και στην πρωινή εκπομπή της Μελέτη.
Λιγάκι; Εδώ αν το συνεχίζανε έτσι και δεν βάζανε διαφημίσεις για να το διορθώσουνε, παίζει να τους βλέπαμε και στην πρωινή εκπομπή της Μελέτη.
:lol: :lol: :lol:
Μην δίνεις ιδέες... Μην δίνεις ιδέες!! :P :haha:
Το ξεκινήσανε απο την αρχή σήμερα! Φαίνεται οτι θα δείξει και τις 3 σαιζον μεσα στο καλοκαίρι..
εγω τωρα βλεπω στο star το season 2. εχω παθει με την σειρα αυτη.
να ρωτησω. Το star μεχρι ποια season εχει δειξει? Και τον χειμωνα ποια θα δειξει?
lost_maniac
22-08-09, 19:29
να ρωτησω. Το star μεχρι ποια season εχει δειξει? Και τον χειμωνα ποια θα δειξει?
Εχει δειξει μεχρι την 3η...
Τωρα αν θα δειξει τον χειμωνα δεν ξερω, αλλα περιση δεν το εδειχνε τον Χειμωνα....Πιθανον το ιδιο και φετος....;)
επειδη εδω και 2 εβδομαδες το βλεπω στο star,μπορει καποιος να μου πει σε ποια σεζον ειμαστε:oops:
Έχω την εντύπωση ότι το star τώρα δείχνει την 3η. Αν κάνω λάθος διορθώστε με...:innocent: Στην Αμερική τώρα παίζεται η 5η σεζόν.
Πάντως αν άρχισες να το βλέπεις από 2η-3η θα σε συμβούλευα να το πιάσεις από την αρχή.
smallville
09-10-09, 10:46
το Star δείχνει την 4η σαιζόν!
αρα πριν 2-3 επεισοδια τελειωσε η 3η,ευχαριστω πολυ παιδια!!
αρα πριν 2-3 επεισοδια τελειωσε η 3η,ευχαριστω πολυ παιδια!!
Όχι ακριβώς...Την προηγούμενη βδομάδα πέτυχα το 4.13 (με το σχολείο) άρα το Star έχει δείξει ήδη την μισή 4η season.
Απ' ότι μου'πε μια φίλη μου που το παρακολουθούσε στο Σταρ, έδειχνε δεύτερη σαιζόν και με το που παίχτηκε το φινάλε της δεύτερης, την επόμενη μέρα άρχισε η 4η! :???:
Eιναι λιγο πριν το τελος ,στο 19 η 18 επεισοδιο της 4ης σεζον..Το ειδα χτες..
Απ' ότι μου'πε μια φίλη μου που το παρακολουθούσε στο Σταρ, έδειχνε δεύτερη σαιζόν και με το που παίχτηκε το φινάλε της δεύτερης, την επόμενη μέρα άρχισε η 4η! :???:
μαλλον αυτο εγινε,γιατι στο τελος αφιερωθηκε ο κυκλος σε καποιον,απλα υπεθεσα οτι ηταν η 3:shock:
Είδε μήπως κάποιος χτες το επεισόδιο 4.01 στο Star?Το πέτυχα κατά τύχη και πέρασε ένα crawl από πάνω που δεν το πρόλαβα ολόκληρο.Έλεγε..."σε μια προσπάθεια να έρθουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα"...Στο τέλος θα αρχίσω να απορώ αν το είδα στον ύπνο μου...
velvetmorning
16-04-10, 12:10
έκανα zapping χθές και όλο τυχαία έπεσα επάνω στο star όπου κατά διαβολική σύμπτωση guess what... είχε Supernatural!! :rotfl:
Βασικά το σκεφτόμουνα να το αναφέρω ότι τα επεισόδιο που έδειχνε χθές ήταν από την season 4 Episode 2 άμα δεν κάνω λάθος και δεν το έχω μπερδέψει με κανένα άλλο γιατί κάπου στις αρχές της season 4 εμφανίζεται και ο castiel...:)
πρόσεξε κανεις ότι περνούσε ένα moto που έλεγε join the fan page ''we want a conversation here in greece'' ?
smallville
16-04-10, 12:13
Βασικά ήταν το Season 4 Premiere!
velvetmorning
16-04-10, 12:19
Βασικά ήταν το Season 4 Premiere!
φυσικά!:) άρα δεν είμαι η μόνη που είδε το quote που πέρναγε από πάνω ε;ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε?έχει facebook και το στάρ? (πω πω τι ρωτάς και εγώ τώρα :lol: )
smallville
16-04-10, 12:21
Δεν το είδα καθόλου το επεισόδιο, απλά έκανα ζάπινγκ εκείνη την στιγμή!
velvetmorning
16-04-10, 12:26
Δεν το είδα καθόλου το επεισόδιο, απλά έκανα ζάπινγκ εκείνη την στιγμή!
μία από τα ίδια αλλά φυσικά όταν είδα τι είχε έκατσα και το είδα για άλλη μία φορά... :)
τι ωραίος που ήταν τότε ο Castiel :(
velvetmorning
16-04-10, 15:00
βρήκα και την σελίδα
http://www.facebook.com/search/?post_form_id=606c227edb176c1f73a8a804e485a6ec&q=We%20want%20a%20Supernatural%20Convention%20in%2 0Greece&init=quick&ref=search_loaded#!/group.php?gid=124412500994&ref=search&sid=513815604.978199181..1
:)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.