Επιστροφή στο Forum : Hustle
http://img201.imageshack.us/img201/6089/home2rg6db4.jpg
Από τους δημιουργούς του Spooks (http://www.tv.com/spooks/show/10812/summary.html) και του γνωστού συγγραφέα Tony Jordan (http://www.tv.com/tony-jordan/person/94614/summary.html) έρχεται μια νέα έξυπνη και κομψή σειρά με κωμικά και δραματικά χαρακτηριστικά. Ένα πακέτο δράσης με χιούμορ και ίντριγκες, ακολουθώντας την τύχη μιας συμμορίας πέντε ειδημόνων απατεώνων χωρίς φραγμούς, στο Λονδίνο. Είναι σπεσιαλίστες στον τρόπο που εξαπατούν και όλοι τους θέλουν να πάρουν χρήματα από τους ανήθικους και τους από τους άδικους. Από το να "στήνουν" ψεύτικα γυρίσματα και να κατασκευάζουν πανάκριβους πίνακες μέχρι να ξεγελούν το διπρόσωπο "κεφάλι" του συστήματος ασφαλείας μιας τράπεζας...Η ΑΠΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Το Hustle έχει τον Adrian Lester, τον άνετο έγχρωμο νέο ηθοποιό στο ρόλο του Mickey Stone, έναν δεξιοτέχνη της "μεγάλης απάτης". Και τον Robert Vaughn, ο οποίος παίζει το ρόλο του μέντορα του Μίκι, τον Albert Stroller, που είναι ένας θαμώνας των ξενοδοχείων, των καζίνο και των λεσχών όπου βρίσκονται οι πιθανοί "στόχοι". Ακόμα ο Marc Warren στον ρόλο του Danny Blue, του επιβεβλημένου επιπόλαιου της ομάδας, η Jaime Murray στον ρόλο της Stacie Monroe, της επιβεβλημένης μοιραίας γυναίκας και ο Robert Glenister στο ρόλο του Ash Morgan, το στήριγμα της ομάδας. Κάθε επεισόδιο είναι μια ξεχωριστή απάτη, ένα άλλο συναρπαστικό κόλπο, που παρουσιάζεται στον θεατή σε αργή κίνηση, σαν χοντροκομμένη φάρσα.
http://img237.imageshack.us/img237/4049/groups3vh2oi0lk3.jpg
Και τα κόλπα συνεχίζονται: παραχάραξη έργων τέχνης, ψεύτικα ποσοστά μετοχών, ψεύτικες ταυτότητες, εξώφυλλα περιοδικών μονταρισμένα, "φτιαγμένα" μηχανήματα ΑΤΜ, και ειδικές εκπτώσεις στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά για τα λεφτά. Δεν κλέβουν στην πραγματικότητα, ή κλέβουν, εφόσον τα θύματά τους τούς δίνουν απλόχερα τα λεφτά τους από μόνοι τους; Μόνο "ταΐζουν την φιλαργυρία τους".
Η πρώτη σαιζόν θυμίζει ταινίες όπως τα Ocean’s Eleven, The Thomas Crown Affair, The Grifters, και το Catch Me If You Can. Η δεύτερη σεζόν είναι μακράν πολύ καλύτερη από την πρώτη και σίγουρα θα σας εκπλήξει πολλές φορές.
Η σειρά έχει συμπληρώσει τις τρείς σαιζόν στην Αγγλία και του χρόνου τον Απρίλη θα προβληθεί η τέταρτη πλέον, και αυτή από το BBC.
Βαθμολογία στο TV.com: 9,2/10
Ελληνικοί Υπότιτλοι (http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=216)
Hustle Themes (http://briefcase.pathfinder.gr/file/xhmikosr/46270/545058)
Πηγές:
Tv.com (http://www.tv.com/hustle/show/21390/summary.html?q=hustle&tag=search_results;title;0)
New York Magazine TV Review (http://nymag.com/nymetro/arts/tv/reviews/15485/index.html)
captain-cook
06-08-06, 20:49
Τώρα που τελείωσε η μετάφραση της πρώτης σεζόν ας πει όποιος το είδε πως του φάνηκε.
Βασικά να ενημερώσω ότι θα συνεχίσω την μετάφραση και της δεύτερης σεζόν, ίσως με τη βοήθεια και κάποιου άλλου, απλά θα είναι σε πιο αργό ρυθμό. Οπότε βρείτε τα επεισόδια. Και η δεύτερη σεζόν είναι σε DVDrip. Και πείτε μας και την άποψη σας για την σειρά όπως λέει και ο captain-cook.;)
τα 4 πρώτα επισόδεια που τα είδα με ελληνικούς υπότιτλους ήταν άψογα. μπράβο, πολύ καλή η μετάφραση.:thumbsup1 :thumbsup1 βέβαια μετά δεν άντεξα κι είδα τη συνέχεια με αγγλικούς subs.
Μόλις έλαβα το πεσκέσι από το θείο κάθησα και είδα 3 επεισόδια μονοκοπανιά (πράγμα πρωτόγνωρο για μένα). Είναι γεγονός, αυτοί οι Άγγλοι μπορεί να μην είναι πάντα στο προσκήνιο αλλά ξέρουν να τραβούν την προσοχή! :worthy:
Κορυφαία σειρά, και από σενάριο, αλλά και απο σκηνοθεσία (για να μην πω για το cast γιατί μπορεί να γίνω λίγο υποκειμενική ;) ). Πολύ ωραία προσέγγιση, σε κάνει να υποστηρίζεις τους "κακούς"...
Αυτά. Λέω να βοηθήσω κι εγώ στη μετάφραση :)
Μεταφραση το Hustle?Τρεχωωωωωωωωωωωωωω
Μπραβο ρε παιδια,πολυ καλη η σειρα!
Επίσης δημοσιοποιήθηκε ότι το Hustle, το οποίο προβάλλεται στην Αγγλία και έχει προβληθεί στην Αμερική ήδη, θα γίνει και ταινία του Hollywood για την Fox 2000...
Ο Τόνι Τζόρνταν που ήταν ένας από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς θα γράψει το σενάριο. Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης ή αν οι ίδιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν τους ρόλους στην ταινία.
Εδώ (http://filmforce.ign.com/articles/713/713954p1.html) είναι το ανάλογο άρθρο.
Καταπληκτική, πανέξυπνη σειρά. Κολλάς άσχημα!! Πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε... Και βέβαια, ΘΕΑ η Stacie!!!
Μήπως εχει βρει κανένας Αγγλικούς υπότιτλους για την τρίτη σαιζόν;
Καταπληκτική, πανέξυπνη σειρά. Κολλάς άσχημα!! Πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε... Και βέβαια, ΘΕΑ η Stacie!!!
Μήπως εχει βρει κανένας Αγγλικούς υπότιτλους για την τρίτη σαιζόν;
Μόνο κολλάς; :p
Εγώ χθες το βράδυ έβλεπα όνειρα ότι οργάνωνα κομπίνες, σε συνδυασμό με κάτι "Escape Room" Flash games που παίζω... Μεγάλο κάψιμο!!!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά οι υπότιτλοι. Προφανώς όλοι περιμένουν τα DVDRips....
Η σειρά φοβερή αλλά ακόμα καλύτερη η μετάφραση.
Αν θέλεται βοήθεια σε κανένα επεισόδειο pm me.
Πολυ καλή δουλειά...σα την σειρά...Classy.
Η σειρά φοβερή αλλά ακόμα καλύτερη η μετάφραση.
Αν θέλεται βοήθεια σε κανένα επεισόδειο pm me.
Πολυ καλή δουλειά...σα την σειρά...Classy. Προσφέρεις βοήθεια και θα σου πούμε όχι;;;;:P Ευχαρίστως να κάνεις το 2x04 μιας που τα 3 προηγούμενα έχουν ανέβει. Άντε άλλα 3 έχουν μείνει.
PS. (Δες τα pm σου;))
re paidia, gnwriste mou kapoios afto to theio se kana pm...den to vriskw to hustle... mipos xerete an mporw na ta vrw kapou allou ?
eimai sta misa gia to 204
pao arga giati proti mou fora einai (kai ponaei panta i proti fora)
alla kai giati oi aggloi me tous idiomatismous tous me mperdeuoun
kati bollocks kai tetoia ...
eimai sta misa gia to 204
pao arga giati proti mou fora einai (kai ponaei panta i proti fora)
alla kai giati oi aggloi me tous idiomatismous tous me mperdeuoun
kati bollocks kai tetoia ...
Πρόσεχε όμως γιατί "καμιά φορά... καμιά φορά... πονά για πάντα για πάντα η πρώτη φορά". :p
Όσο όμορφη είναι αυτή η γλώσσα, τόσο δύσκολη είναι στη μετάφρασή της. Ποιος θα το φανταζόταν; Φυσικό όμως είναι, όταν οι περισσότεροι έχουμε μάθει Αμερικάνικα και όχι Αγγλικά (έκανα και την αντι-αμερικανική μου κατάθεση). Κάνε κουράγιο, δεν είναι εύκολη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει :p
re paidia, gnwriste mou kapoios afto to theio se kana pm...den to vriskw to hustle... mipos xerete an mporw na ta vrw kapou allou ?
Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τη δευτερη σεζον.1η και 3η ΟΚ.Τη δευτερη ομως δεν τη βρισκω πουθενα
exeis tin 3i se agglikous?
giati to forom exei mono 1 kai 2
Όποιος έχει πρόβλημα στην εύρεση των βίντεο ας μου στείλει πμ μήπως:P μπορεί ο θείος μου να του τα στείλει;)
a ennoei ta video
ximike iparxoun agglikoi ipotitloi tis 3is?
mou menoun liges seires by the way gia to epeisodeio pou metafrazo
Οσο εχω ψαξει παιδια δεν εχω βρει πουθενα subs αγγλικους για την 3η σεζον.. Αν καποιος βρει ας το ποσταρει γιατι βλεποντας τα χωρις subs χανεις παρα πολλα λογο της περιεργης προφορας τους.. thnx
Οσο εχω ψαξει παιδια δεν εχω βρει πουθενα subs αγγλικους για την 3η σεζον.. Αν καποιος βρει ας το ποσταρει γιατι βλεποντας τα χωρις subs χανεις παρα πολλα λογο της περιεργης προφορας τους.. thnx
Αγγλικοί παιδιά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν απ'ότι έχω καταλάβει μέχρι να βγουν τα DVD. Είχαμε σκεφτεί να αρχίσουμε εξ ακοής αλλά δεν αξίζει ο κόπος και από αυτόν που θα βγάλει το script αλλά και από τον μεταφραστή. Οπότε θα περιμένουμε και απ' όσο ξέρω θα βγει η Τρίτη σεζόν μέχρι τέλη του έτους. Μέχρι τότε ίσως βγάλουμε κάνα 2 επεισόδια από την τρίτη σεζόν αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα ακόμα.:)
poli wraia h seira,basika to dynat ths shmeio einai oti einai poly diaforetikh...
asxeto me toys subs ths deyterhs saizon ti ginetai?tha bgoyn?
poli wraia h seira,basika to dynat ths shmeio einai oti einai poly diaforetikh...
asxeto me toys subs ths deyterhs saizon ti ginetai?tha bgoyn?
Θα βγουν σύντομα και τα 3 υπόλοιπα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Λίγη υπόμονη μόνο γιατί είναι δύσκολη περίοδος για όλους μας.;)
bill_viper
03-10-06, 08:05
Θα βγουν σύντομα και τα 3 υπόλοιπα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Λίγη υπόμονη μόνο γιατί είναι δύσκολη περίοδος για όλους μας.;)
Take your time, εκτιμούμε όλοι την προσπάθεια που κάνετε. :)
Οντως και για μενα η σειρα ηταν μεγαλη εκπληξη.Ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι εχω συνηθισει να βλεπω και ξυπναει τον απατεωνα μεσα μου...Εχω δει μονο την πρωτη σαιζον.Ξερει κανεις αν συνεχιζεται να παιζει στο εξωτερικο?3η σαιζον δεν ειναι αν δεν κανω λαθος?
captain-cook
06-10-06, 17:15
Οντως και για μενα η σειρα ηταν μεγαλη εκπληξη.Ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι εχω συνηθισει να βλεπω και ξυπναει τον απατεωνα μεσα μου...Εχω δει μονο την πρωτη σαιζον.Ξερει κανεις αν συνεχιζεται να παιζει στο εξωτερικο?3η σαιζον δεν ειναι αν δεν κανω λαθος?
Όπως λέει και ο Χhmikos στην πρώτη σελίδα στο review η τέταρτη σαιζόν θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.
Poli kali seira.
Proxoriste stin metafrasi, axizei.
bill_viper
13-10-06, 14:32
Καλησπέρα παίδες, ψάχνω απεγνωσμένα τον 2ο κύκλο του Hustle σε DVDRip εκδόσεις, μιας και γι'αυτές έχουν βγει οι υπότιτλοι.
Σε όσους "θείους" κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Κάπου υπάρχουν τα επεισόδια αλλά λείπουν μερικά κομμάτια καθώς και τα'χουν 2-3 άτομα μόνο.
Μπορείτε να κάνετε το καλό και να μου στείλετε ένα pm με κάποιον "θείο" όπου υπάρχουν τα επεισόδια;
Θενξ ιν αντβάνς! :)
Στο forom βγηκαν οι αγγλικοι υποτιτλοι ολης της 3ης σαιζον για τα TV-Rip.
Να σαι καλα eddie. Τους περιμενα εδω και καιρο.
Στο forom βγηκαν οι αγγλικοι υποτιτλοι ολης της 3ης σαιζον για τα TV-Rip.
Πολυ ευχαριστα νεα... :yes:
Ξερει κανεις τπτ για 4η σεζον?
Όπως γράφει και το review, η 4η σεζόν θα προβληθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Έχουμε καιρό ακόμα.
Όπως γράφει και το review, η 4η σεζόν θα προβληθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Έχουμε καιρό ακόμα.
Μαλιστα.. Νομιζω παντως πως η σειρα ειναι τοσο ποιοτικη ακριβως λογω του μικρου αριθμου επισοδειων καθε χρονο... Οσο κ αν αυτο μας ξενιζει λιγο επειδη θα θελαμε περισσοτερα επισοδεια να βλεπαμε... :grin:
Σίγουρα. Πόσες διαφορετικές κομπίνες να σκεφτούν? Και με την ευκαιρία, η αγαπημένη μου είναι αυτή με τον ιππόδρομο και τα στοιχήματα. Οι περισσότερες βέβαια είναι καλοδουλωμένες και σε εντυπωσιάζουν, αλλά αυτή μου έχει μείνει.
Υ.Γ. Και το 1ο αν δεν κάνω λάθος της δεύτερης σεζόν με την κομπίνα του Ντάνι ήταν αρκετά καλό, γιατί είχε ωραία ανατροπή.
η αγαπημένη μου είναι αυτή με τον ιππόδρομο και τα στοιχήματα. Οι περισσότερες βέβαια είναι καλοδουλωμένες και σε εντυπωσιάζουν, αλλά αυτή μου έχει μείνει.
Αυτο που με ξενερωσε με τη συγκεκριμενη κομπινα ειναι οτι ηταν πιστη κοπια απο το κεντρι.Απο την αρχη ως το τελος.
Τουλαχιστον το ανεφεραν στο επεισοδιο οτι το πηραν απο εκει.
Paidia mia poy bghkan oi ypotitloi ths 3hs saizon sto forom skeftestai na synexisete siga siga kai me thn trith?E?E?E?Rwtaw oxi pws biazomai alla gia na paraggeilw tis binteokassetes apo to 8eio moy.Eyxaristw
Ps H kalyterh moy kompina htan sto epeisodio me to mpatso poy phge na toys pagidepsei!!!
gia mena einai apo ti kaliteres seires poy exw dei.prwton skeftontai apisteytes kompines kai deyteron paizoyn apisteyta...eidika o dani!!perimenw pws kai pws toys ypoloipoys ypotiloys....
Έχει βρει κανένας τους αγγλικούς για το 3ο επισόδειο της 3ης σεζόν? Σε 2-3 site που βρηκα την 3η σεζόν το 3ο επισόδειο είχε μόνο τους χρόνους κι όχι τα λόγια.
edit: Τελικά υπάρχουν στο podnapisi.net
wraia twra perimenoyme th symponoia twn kalwn mas metafrastwn gia th synexeia ths metafrashs ayths ths teleias seiras
bill_viper
06-11-06, 20:14
wraia twra perimenoyme th symponoia twn kalwn mas metafrastwn gia th synexeia ths metafrashs ayths ths teleias seiras
Από το στόμα σου και στων αγαπημένων μεταφραστών μας το χέρι! :grin:
Μου έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον για το Hustle και βρήκα την 1η season και θα τη δω. Είναι και λίγα επεισόδια και αυτό δεν είναι καθόλου κακό...
Είναι και λίγα επεισόδια και αυτό δεν είναι καθόλου κακό...
Agaphte zlatko ayto den einai ka8oloy kalo:cry:,opws teleiwseis ta epeisodia 8a mpeis ki esy sto club twn sterhmenwn:p
Ουπς! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Χμ...
Ουπς! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Χμ...
Για ξανασκέψου το... :P
Εγώ είδα όλη τη Season 1 σε μία μέρα. Και μετά από κάθε επεισόδιο έλεγα "δε θα δω άλλο, δε θα δω άλλο" αλλά... ένιωθα μια έλξη, πέρα από τις δυνάμεις μου να δω και το επόμενο...
Στο τέλος κοίταζα τον κόσμο γύρω μου και σκεφτόμουν πώς να τους εξαπατήσω.
Σκέψου καλά τι πας να κάνεις. Άμα αρχίσεις δεν υπάρχει επιστροφή! :lol:
Μα τι νομίζεις κάνω τόση ώρα; Το σκέφτομαι! Με τρομάζετε! Έχει χάρη που είναι στο δρόμο τα επεισόδια ήδη. Αλλιώς δεν θα τα καλούσα με τίποτα! Έχω πανικοβληθεί! LOL!
Θα την κάνω την αρχή, το αποφάσισα. Και αν γίνει κάτι και πάθω την έλξη της anarxaki, ξέρω ποιο site θα κατηγορήσω...
Θα την κάνω την αρχή, το αποφάσισα. Και αν γίνει κάτι και πάθω την έλξη της anarxaki, ξέρω ποιο site θα κατηγορήσω...
perimenoyme na mas peis tis entypwseis soy otan teleiwseis thn prwth xronia,dhladh ayrio:P
Έχω την σειρά σχεδόν ένα μήνα τώρα και χθές βρήκα χρόνο και είπα να ξεκινήσω βλέποντας το πρώτο επεισόδιο.....Αδύνατον όμως να δείς μόνο ένα, γι αυτό με πήγε ως το βράδυ βλέποντας όλο τον πρώτο κύκλο. Πάρα πολλή καλή σειρά, διαφορετική απο οτι έχω δει μέχρι σήμερα και άψογες κομπίνες.
Ελπίζω να βρώ χρόνο σύντομα για να δώ και τους άλλους δύο κύκλους. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Οντως ειναι πολυ καλη σειρα και εγω προσφατα τελειωσα τον 1ο κυκλω.Ευχαριστω για τους υποτιτλους και θελω να ρωτησω αν προκειται να μεταφραστουν και τα υπολοιπα επεισοδια της 2η season
Είναι μεταφρασμένα όμως χρειάζονται διορθώσεις. Μόλις βρω χρόνο μέσα στη βδομάδα θα κοιτάξω (ελπίζω) το 2x05.
de boro na vro ti seira giati o theios mou den exei "sporous" re gmt :/
mporei kaneis na mou pei se pm gia ton theio tou na mou steilei kai mena?
xhmike ειναι μεταφρασμενη ολη η δευτερη?γιατι τα γραφω σε dvd αυτην την βδομαδα.
Σου απάντησα 2 ποστ πιο πάνω. Θέλουν διορθώσεις και θα ανέβει πρώτα το 2x05 και μετα το 6 μαζί με το απαραίτητο μενού για τη συλλογή σας.
Παιδια ο θειος μου εφερε χθες την πρωτη σεζον και ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια.Δεν θελω να τα δω ολα μαζι μια και εξω για να τα ευχαριστηθω μιας και θ'αργησει λιγο να μου φερει την 2η.Παρα μα παρα πολυ καλη σειρα και πολυ εξυπνη.100% κολλητικη και σας ευχαριστω που μου "ανοιξατε" τα ματια γι'αυτην τη σειρα.:) Ελπιζω η δευετρη και η τριτη να ειναι το ιδιο καλες η φυσικα καλυτερες
Η δευέτερη φίλε Γιάννη είναι μακράν καλύτερη... Περίμενε να βγάλουμε και τα άλλα 2 επεισόδια και θα με θυμηθείς... Όσο για την τρίτη ένα επεισόδιο έχω δει μόνο, και πιστεύω ότι απλά κινήθηκε στα φυσιολογικά πλαίσια του Hustle χωρίς να είναι το φοβερό επεισόδιο.
egw perimenw pws kai pws toys ypotitloys.gia mena einai apo tis kaliteres seires , alla moy kanei entiposh poy den exei akoystei toso poly...eixa dei ligo apo ena episodio sthn trith seira kai kapoia stigmh poy den eixan doyleia o danni kai o miki ekanan ena diagwnismo,toys afisan gymnoys sto kentro ths polis kai xwris lefta...(apisteyto gelio)ta ypoloipa epi ths mikrhs othonis
Βασικά το 2x05 είναι έτοιμο απλά έχει μέσα όρους του πόκερ και δυσκολευόμαστε λίγο. Αλλά κάποια στιγμή θα τα βρούμε και θα το ανεβάσουμε.
egw perimenw pws kai pws toys ypotitloys.gia mena einai apo tis kaliteres seires , alla moy kanei entiposh poy den exei akoystei toso poly...
Οντως ετσι ειναι.Εγω εχω δει μεχρι τα 2 πρωτα επεισοδια της 2ης σεζον και ειμαι ενθουσιασμενος.Τα παιδια ειχαν απολυτο δικιο που ελεγαν οτι η 2η ειναι καλυτερη απο την 1η παρ'ολο που η 1η ειχε θεσει τα standards ψηλα.Οσο γι'αυτο που λες οτι δεν εχει ακουστει πολυ, εγω πιστευω οτι οφειλεται κυριως στο γεγονος οτι παντα οι αμερικανικες σειρες θα εχουν την μεριδα του λεοντος...Ευχαριστω για τους υποτιτλους παιδια.Πολυ καλοι και αντε με το καλο να ερθουν οι δυο τελευταιοι.
Συμφνώ κι εγώ με τον προλαλήσαντα:yes: .Κι εγω έχω δει ως και το δευτερο της σαιζον2 επεισόδιο και πιστεύω πως η σειρά είναι πολυ υποτιμημένη.Κρίμα που περιορίζονται σε μόνο 6 επεισόδια την σαιζον...:thumbdown .Πάντως αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι οτι τα 2 πρώτα επεισόδια στην 2η σαιζον βγάζουν απίστευτο γέλιο...Ειδικά ο νταννυ ειναι ατακα-μαν.ολα τα λεφτα...
E κοιτα ειναι και το ειδος της σειρας που το κανει λιγο απαγορευτικο για περισσοτερα επεισοδια.Ποσες κομπινες να σκεφτει ο σεναριογραφος οι οποιες να σε κραταν κιολας και σε αγωνια οπως οι υπολοιπες και να'ναι εξυπνες?
Μολις ειδα και το 4ο ep της 2ης season και πιστευω οτι παιζει να ειναι και το κορυφαιο απ'οσα εχω δει μεχρι τωρα.Το ευχαριστηθηκα με την ξανθια την σκυλα...Α και για να κανουμε και λιγο κουτσομπολιο :καλη κοπελα ρε γμτ η στεισι αλλα πολυ πλακα...δεν συμφωνειτε:grin: ???http://hustle.fan-sites.org/gallery/displayimage.php?album=random&cat=24&pos=-272
Καταπληκτική σειρά.
'Εχω δει όλα τα επεισόδια και μπορώ να πω δύο πράγματα,
Το καλό κρασί όσο παλιώνει γίνεται καλύτερο και
Τα καλά αρώματα είναι σε μικρο μπουκάλι...
Προχωρείστε και στις μεταφράσεις, αξίζει.
Είδα την 1η σεζόν και έχω να πω πως είναι σούπερ! Ανυπομονώ για τη 2η που από ότι ακούω είναι και καλύτερη. Hustle ολέ!
Ανέβηκε και το 2x05. Να ευχαριστήσω την anarxaki και b_minor23 για την πολυτιμότατη βοήθεια τους γιατί αλλιώς το 2007 θα το έφτιαχνα εγώ:P
Το 2x06 θα προσπαθήσω να το κοιτάξω μέσα στο ΣΚ και να ανέβει.
Πολλα μπραβο κι απο μενα στους συντελεστες...Αυτη η σειρα ειλικρινα την αξιζει αυτη την προσπαθεια:thumbsup1
χίλια μπράβο παιδιά και ευχαριστούμε.’ντε και όταν οργανώσω καμια κομπίνα και τα κονομήσω θα σας υπολογίσω στη μοιρασιά8)
Παιδια η προσπαθεια σας ειναι απλα καταπληκτικη! Συγχαρητηρια η σειρα ειναι απολευστικη και δε θα την ειχα παρει ειδηση αν δεν ηταν το GTVS και οι υποτιτλοι ειναι απλα α ψ ο γ ο ι !:yahoo:
Έρχεται κι άλλο δωράκι παιδιά:P Σχεδόν έτοιμο το 2x06 και να ευχαριστείτε τον fmayako και τον Αγ. Αντρέα που είναι πολιούχος της Πάτρας και είναι αργία σήμερα:P
Επίσης έχουν γίνει κάποιες διορθώσεις στα 4 πρώτα επεισόδια της πρώτης σαιζόν και έχουν ξανανέβει οπότε κατεβάστε τα όσοι θέλετε πάλι. Επίσης θα ανέβει και το δεύτερο μενού της δεύτερης σαιζόν για να ολοκληρώσετε τη μέχρι τώρα συλλογή σας.
Enjoy:grin:
Έρχεται κι άλλο δωράκι παιδιά Σχεδόν έτοιμο το 2x06 και να ευχαριστείτε τον fmayako και τον Αγ. Αντρέα που είναι πολιούχος της Πάτρας και είναι αργία σήμερα
Επίσης έχουν γίνει κάποιες διορθώσεις στα 4 πρώτα επεισόδια της πρώτης σαιζόν και έχουν ξανανέβει οπότε κατεβάστε τα όσοι θέλετε πάλι. Επίσης θα ανέβει και το δεύτερο μενού της δεύτερης σαιζόν για να ολοκληρώσετε τη μέχρι τώρα συλλογή σας.
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Το μονο που μενει να πω είναι καλως να μπουμε και στη 3η σαιζον:P
δυο επεισόδια σε δυο μέρες???:)Δηλαδή μέχρι την Κυριακή θα έχουμε τελειώσει και την τρίτη χρονια!!!:grin:
Μπράβο παιδιά, ευχαριστούμε πολύ :dance: :dance: :dance:
ευχαριστουμε παιδια πολυ καλη δουλεια
Molis teliosa ti 1i season, katapliktiki seira.
poiotita > posotita :D
Exo kai ti defteri alla o theios mou arxise na koutsenei sti triti re gmt :(
Εμένα την τριτη μου τη φυλαει για δωρο χριστουγεννων...
Μόλις πληροφορήθηκα ότι η Season 3 θα βγει σε DVD στην Αγγλία πάντα στις 19/02/2007.
Πληροφορίες: http://www.amazon.co.uk/ (http://www.amazon.co.uk/Hustle-Series-3/dp/B000K7LQOC/sr=1-5/qid=1163112999/ref=sr_1_5/026-7997981-8598834?ie=UTF8&s=dvd)
pantws oi agglikoi exoyn bgei....to lew gia osoys den to kseroyn kai anipomonoyn
μια ερώτηση προς τους μεταφραστές της σειράς:Σκέφτεστε έστω και με αργούς ρυθμούς να συνεχίσετε στην μετάφραση και της τρίτης χρονιας η δεν αξίζει ο κόπος με τόσο λίγα άτομα που τους ενδιαφέρει?
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε ήδη κάνει.:clapping:
lete o xontroulis o agios basilis na moy afisei katw apo to dentro dwraki me toys ypotitloys toy hustle?makari
Καλημέρα, μόλις τελείωσα την δεύτερη σαιζόν και έχω την εντύπωση πως η σειρά γίνεται όλο και καλύτερη.Χωρίς να θέλω να πιέσω κάποιον, μήπως υπάρχει κάποιο πλάνο για τους υπότιτλους της τρίτης σαιζόν?
Οι υπότιτλοι στις δύο πρώτες σαιζόν για αλλή μια φορά ήταν απλά άψογοι.:respect: :respect: :respect:
Exipni kai efxaristi.
Perimeno kai ego gia 3rd season:cry3:
θελω να ρωτησω εαν σκοπευετε να φτιαξετε υποτιτλους για την 3η σεζον!! απλα αν τους κανετε συντομα θα αντισταθω και δεν θα την δω με αγγλικους υποτιτλους!!
Ειμαι και γω φαν της σειρας (και καινουριος στο φορουμ) , πιστευω ο 2ος κυκλος ειναι πολυ καλυτερος απο τον πρωτο και περιμενω με αγωνια την μεταφραση του 3ου.Οπως και να εχει ευχαριστουμε παιδια για τον κοπο σας!
Foveri seira to Hustle. Liga episodia alla to kathena autoteles kai poli prosegmeno. Aristi skinothesia kai poli kales erminies. Teleioi kai oi ellinikoi ipotitloi pou kanoun tin parakolouthisi tis poli pio ksekourasth. Einai must see gia osous tous aresoun oi kompines - listies.
Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα και τη 2η σεζόν. Έχουν πολύ καλό επίπεδο και αυτά τα επεισόδια. Δε με απογοήτευσε σε κανένα σημείο. Ελπίζω να δω και την 3η...
pote tha yparksoyn ipotitloi gia 3 season??
Καλησπέρα.Μόλις είδα στο φορουμ το review του Hustle και μου φάνηκε τρομερά ενδιαφέρον.Απλά ειδα οτι υπάρχουν μόνο 12 υπότιτλοι για 1η και 2η σεζον συνολικά.Θέλω αν ρωτήσω σταμάτησε ο υπποτιτλισμός της σειράς?
Όχι tsabasid, απλά κάθε season έχει μόνο 6 επεισόδια. Και αυτό είναι ένα κομμάτι από τη μαγεία της σειράς...
Και σήμερα το βράδυ αρχίζει η 4η σαιζόν στην Αμερική.:yahoo: :yahoo:
Και σήμερα το βράδυ αρχίζει η 4η σαιζόν στην Αμερική.:yahoo: :yahoo:
Και εμεις ακομα περιμενουμε τους υποτιτλους της 3ης σαιζον! :cry:
Καταπληκτική σειρά! Είμαι κι εγω φανατικός και περιμένω εναγωνίως και την 3η σεζόν. Έχω βρει τα επεισόδια και τους συγχρονισμένους υπότιτλους στα αγγλικά και σκεφτόμουν να κάνω μια προσπάθεια, αλλά αφενός μου φάνηκε κάπως δύσκολη και αφετέρου θα ήθελα να ξέρω αν έχει ήδη ξεκινήσει η μετάφραση από άλλα παιδιά. Ευχαριστώ!
Καλησπέρα.Έχει καταφέρει κανεις να βρει απο κανένα ....θείο το καινουριο επεισόδιο?Αν ναι ας μου στειλει ενα pm
Τελικά, χωρίς να είναι σίγουρο, διάβασα ότι ξεκινάει στις 18 Απριλίου η 4η σαιζόν.
Σίγουρα?Γιατι στο www.tv.com λέει πως το 1ο της 4ης σαιζόν προβληθηκε.
Να, αλλά αν το προσέξεις δεν έχει ούτε βαθμολογία, ούτε review.
Οπότε μάλλον δεν έχει προβληθεί ακόμα.:(
Εδώ (http://www.imdb.com/title/tt0379632/episodes#season-4) λέει ότι η 4η σεζόν ξεκινάει στις 18 Απριλίου...
Πολύ όμορφη σειρά! Αξίζει!
Thanx για την ενημέρωση.Το tv.com προφανώς έκανε λαθος.Περιμένω με αγωνία. Μια από τις στυλάτες σειρές που εχω δει
Καλησπέρα παιδιά. Αν έχει βρεί κανείς το καινούριο επεισόδιο του Hustle, ας μου στείλει ενα pm να μου πει που. Please!!!!!:)
Thanx in advance
xoris na eimai sigouros nomizo oti se mia vdomada tha vgei to kainourio.
Στο tv.com έχεο βγάλειο μέχρι και rating αλλα και τη βαθμολοιγία του επεισοδίου
Nai ontos paixtike se ena kanali stin ameriki, alla i episimi premiera sto BBC einai 3 Maiou.
De ksero giati de vgike se kana theio akoma...
EDIT : Vgike telika to 4x01 alla mallon tha perimeno na paixtei sto BBC giati de provlithike se HD stin ameriki.
Tελικά το καινούριο επεισόδιο το βρήκα σε έναν μόνο... "Θείο" σε λίγο περίεργη ποιότητα.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ενα pm.Και μια παράκληση:Όποιος έχει invite για τον xxx και μπορεί να μου δώσει ενα θα το εκτιμούσα αν μου έστελνε ενα pm. :)
Προσωπικά εγώ θα περιμένω την επίσημη πρεμιέρα για να είναι στην βέλτιστη ποιότητα κι αν δω ότι δεν καταλαβαίνω πολλά θα περιμένω και τους αγγλικούς υπότιτλους. Ελπίζω να μην βγουν πάλι με το dvd.:cry3::(
bill_viper
29-04-07, 09:54
Καλημέρες συμφορουμίτες! :)
Υπάρχει κανά νέο για την μετάφραση της 3ης σεζόν; :)
I theia mou esteile se taperakia ta prota 2 episodia kai ligo pastitsio alla gamo ton Danny de katalaveno xristo me tetoia profora kai xathika meta ta prota 10 lepta opote stamatisa.
Episis de to kovo na vgenoun BBC rip... toulaxiston ego de vrika tpt.
Ama exei vrei kaneis agglikous gia 4i season plz as mas dosei ena link.
P.S. Spoiler : i Stacey einai se mia skini sto 1o episodio me bikini!!!!~!@#!%~@W$
http://rapidshare.com/files/28842549/Hustle.S03E01-6.PDTV-RiVER-GOTHiC.eng.zip
titlos --> Hustle.S03E01-6.PDTV-RiVER-GOTHiC.eng
k mesa to zip exei ta parakatw:
Hustle.S03E01.PDTV.XviD-RiVER.srt
Hustle.S03E02.PDTV.XviD-RiVER.srt
Hustle.S03E03.PDTV.XviD-GOTHiC.srt
Hustle.S03E04.PDTV.XviD-GOTHiC.srt
Hustle.S03E05.PDTV.XviD-GOTHiC.srt
Hustle.S03E06.PDTV.XviD-RiVER.srt
einai wraia seira... :)
Και εγώ σε όλα όσα έψαξα δεν καταφερα να βρω αγγλικούς subs για το Hustle 4th Season. Κορυφαια η ατακα του φιλου: Gamw ton Danny mou Gamw den katalabaina tipota. Και πραγματικα δικιο εχει. Ειναι απο τις πιο δυσνοητες προφορες που εχω ακουσει στη ζωη μου
Καλημέρες συμφορουμίτες! :)
Υπάρχει κανά νέο για την μετάφραση της 3ης σεζόν; :)
δεν το κόβω να μεταφραστεί η τρίτη χρονια.Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολη και χρονοβόρα η μετάφραση των 2 πρώτων χρόνιων χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από τους χρηστες του forum.
Δεν έχω καμια ενημέρωση από κανέναν για το αν θα ξαναρχίσει η μετάφραση,απλώς αυτό έχω καταλάβει.Μακάρι να βγω ψεύτης
Κοιτάξτε πώς έχει το θέμα. Δεν θέλω να λέω κάτι χωρίς να ξέρω ότι θα το κάνω. Μόνος μου δεν παίζει πια και όντως είναι μικρή η ανταπόκριση. Μου έχουν πει κάμποσα άτομα για μετάφραση, το 3χ01 το έχω από το Νοέμβρη αλλά έχει πρόβλημα συγχρονισμού και χρόνος δεν υπάρχει. Αν βρεθεί κάποιος που έχει κάνει και κάμποσες μεταφράσεις, καθότι είναι δύσκολη η μετάφραση, τότε μπορώ να κάνω έναν έλεγχο.
Όπως και να έχει υπομονή και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω.
thanks geitona XhmikosR k pali thanks k gia tis ypoloipes metafraseis p kaneis. se vlepw sta perissotera dvd m :p
o filos karolos exei analavei ti metafrasi tou 3x02 ki egw afti tou 3x04. Gia to 3x03 den exw vrei subs pou na mou anoigoun :(, opote eks akois de tha tin palepsw. Oson afora sto 3x01,opws eipe ki o Xhmikos, yparxoun alla einai asygxronistoi.
Opoios filos thelei na voithisei einai efprosdektos :dance:
o filos karolos exei analavei ti metafrasi tou 3x02 ki egw afti tou 3x04. Gia to 3x03 den exw vrei subs pou na mou anoigoun :(, opote eks akois de tha tin palepsw. Oson afora sto 3x01,opws eipe ki o Xhmikos, yparxoun alla einai asygxronistoi.
Opoios filos thelei na voithisei einai efprosdektos :dance:
Ευχάριστα τα νέα.:yahoo:
Τι εννοείς για τους υπότιτλους του 3; Δεν περιείχε το αρχείο υπότιτλους;
Για δοκίμασε αυτούς http://www.sendspace.com/file/buyvvl
thanx theok2005! epitelous ena arxeio pou anoikse! opote kati tha ginei ;)
Φανταστικά νέα,πάω να πάρω τηλέφωνο το θείο μου να μου τα στείλει σιγά σιγά.Χίλια μπράβο και ευχαριστώ σε όλους σας.
Γεια σας και από μένα.
Το Hustle είναι το μονό σήριαλ μαζί με το Prison Break που παρακολουθώ όταν προλαβαίνω. (περιμένω και το traveler!!!)
Ειλικρινά χάρηκα όταν είδα να υπάρχει κινητικότητα για την μετάφραση του 3ου κύκλου. Για να βοηθήσω όσο μπορώ, βρήκα τα idx/sub με αγγλικους υποτιτλους της 3ης season από το official DVD και τα ρίπαρα σε srt.
http://rapidshare.com/files/29327118/Hustle.S03.Subs.DVDRip.XviD-FoV.English.rar.html
Thanx guys....
Πολύ χαίρομαι που ξαναξεκίνησε αυτή η σειρά (4 season):yahoo: !!!!
Bλεπω τωρα τη 2η σαιζον και ειναι τρομερη. Καλυτερη απο την 1η. Καλα οι ψιλοαπατες που κανουν στον Εντι τον μπαρμαν ειναι απιστευτες.
το ξεθάβω,γιατί τώρα άρχισα να το βλέπω,κ με εντυπωσίασε! πολύ καλός ρυθμός,και έξυπνες ιδέες,τουλάχιστον στα αρχικά επεισόδια της 1ης σαιζόν, με έκαναν να ψιλοκολλήσω μαζί του...
το ξεθάβω,γιατί τώρα άρχισα να το βλέπω,κ με εντυπωσίασε! πολύ καλός ρυθμός,και έξυπνες ιδέες,τουλάχιστον στα αρχικά επεισόδια της 1ης σαιζόν, με έκαναν να ψιλοκολλήσω μαζί του...
kai oso proxwraei ginetai olo kai kalytero,krima poy ypotitloi yparxoyn mono mexri th 2h xronia
kai oso proxwraei ginetai olo kai kalytero,krima poy ypotitloi yparxoyn mono mexri th 2h xronia
pragmati poly krima giati einai foverh seira..
Γεια σας και από μένα.
Το Hustle είναι το μονό σήριαλ μαζί με το Prison Break που παρακολουθώ όταν προλαβαίνω. (περιμένω και το traveler!!!)
Ειλικρινά χάρηκα όταν είδα να υπάρχει κινητικότητα για την μετάφραση του 3ου κύκλου. Για να βοηθήσω όσο μπορώ, βρήκα τα idx/sub με αγγλικους υποτιτλους της 3ης season από το official DVD και τα ρίπαρα σε srt.
http://rapidshare.com/files/29327118/Hustle.S03.Subs.DVDRip.XviD-FoV.English.rar.html
Thanx guys....
Παιδια ασχοληθηκε κανεις με την μεταφραση των επισημων υποτιλων πιο πανω;
Thanx...
Paidia mias pou h syzhthsh gia to sygkekrimeno topic exei allaksh morfh kai tha mporouse na einai sto "Metafrase to", postarw edw gia na pw pws ki egw eimai apo autous pou parakolouthoun fanatika thn seira kai pws tha me endiefere h synexish ths. Apla to lew giati eida pws o filos xhmikos anefere pws den yparxei megalh zhthsh gia thn seira, etsi erxomai ki egw na shkwsw ena xeraki akoma sto plhthos autwn pou parakolouthoun thn seira kai dystyxws den exoun thn dynatothta na thn parkolouthsoun xwris ypotitlous.
Fantazomai einai katanohto apo to yfos mou oti den rwtaw, "pote tha vgoun oi ypotitloi.."
den yparxei megalh zhthsh? h seira ta spaei! molis teleiwsa tis 2 prwtes season k psssss koryfh! miki and dani rei! :)
Τα νέα για τη μετάφραση της σειρά είναι καλά. Έχει βρεθεί άτομο που έχει όρεξη, οπότε θα οργανωθούμε σιγά σιγά ώστε να βγάλουμε τους υπόλοιπους υπότιτλους. Κάντε υπομονή.
geitona mia xara. ypomonh yparxei terastia giati yparxoyn tooooosa k toooosa pragmata na doyme. kalio arga para pote k bravo sto paidi p 8a ta metafrasei. kalh synexeia ;)
άντε καταπληκτικά νέα,αναμένουμε στο ακουστικό μας!!!
είδα τις 2 πρώτες σεζόν σχεδόν "μονορούφι"
πολύ καλή σειρά :thumbsup1
φοβερό σενάριο :thumbsup1
πολύ καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία :thumbsup1
πραγματικά αξίζει
περιμένω από τον "θείο" την τρίτη σεζόν εναγωνίως
iasonkolak
24-10-07, 21:29
exw akousei apisteuta sxolia gia autin tn seira.8a tn dw sto mellon!!!!!!
Είδα το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε πολύ. Θα την μαζέψω σιγά σιγά για το καλοκαίρι... :)
Καλησπερα! Ο θειος μου ειναι λιγο χαζουλης και δεν μπορει να βρει τα επεισοδεια της πρωτης σεζον. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?
Καλησπερα! Ο θειος μου ειναι λιγο χαζουλης και δεν μπορει να βρει τα επεισοδεια της πρωτης σεζον. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?
δες τα μηνύματά σου :lipsseale
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Είδα το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε πολύ. Θα την μαζέψω σιγά σιγά για το καλοκαίρι... :)
Δεν έχει και τα πολλά επισόδεια για να μαζέψεις ;)
Παιδια απο εξι επεισοδεια δεν εχει η καθε σεζον? Ο θειος μου ειναι κομματι μπουμπουνας και επιμενει οτι στην δευτερη ειναι 9. Να τον πιστεψω?
Παιδια απο εξι επεισοδεια δεν εχει η καθε σεζον? Ο θειος μου ειναι κομματι μπουμπουνας και επιμενει οτι στην δευτερη ειναι 9. Να τον πιστεψω?
και η δεύτερη σεζόν έχει έξι επεισόδια
http://www.imdb.com/title/tt0379632/episodes#season-2
την έχει και ένας έλληνας "θείος" μου ;)
Μου δινεις το τηλ του θειου?
Μου δινεις το τηλ του θειου?
κοίταξε τα μηνύματά σου :)
Πολυ σε αγαπαω, συναδελφε..
και 'μας μας αφήνετε στην απ' έξω ε; καλάααααα...
hττp://www.tv.com/hustle/show/21390/episode_listings.html?season=2&tag=nav_bar;2
Έχω κι εγώ ένα προβληματάκι για όλες τις σαιζόν, πολύ μπέρδεμα...! Μπορεί κάποιος να μου πει και 'μενα τον "θείο" και τι να του ζητήσω?
gigo625913
12-11-07, 12:56
Polu kali seira.Aksizei na to deite.8umizei sumoria twn 11.
8umizei sumoria twn 11.
μονο που δεν ειναι μουφα.
Tι να μας πει η "Συμμορία των 11, 12" κλπ μπροστά στο HUSTLE :respect:
Κρίμα μόνο που βγαίνουν τόσο λίγα επεισόδια...
το Hustle ειναι καταλπηκτικη σειρα.... απο τις καλυτερες που παρακολουθω.... εκτος το οτι ειναι λιγα επισοδια δεν υπαρχουν κ υποτιτλοι απο season 3 κ πανω...:cry3::cry3:
[RIGHT] καλησπερα εχει καποιος υποτιτλους για Husltle season 3 ???? ειναι καταλπηκτικη σειρα κ δεν υπαρχουν υποτιτλοι... ευχαριστω προκαταβολικα...καλησπερα εχει καποιος υποτιτλους για Husltle season 3 ???? ειναι καταλπηκτικη σειρα κ δεν υπαρχουν υποτιτλοι... ευχαριστω προκαταβολικα...
Καλησπέρα!
Με τους φίλους karolo και chch ξεκινήσαμε να μετφράζουμε την 3η σεζόν. Προσωπικά σταμάτησα λόγω εξεταστικών και λόγω του γεγονότος ότι τα είχα στείλει στους αρμοδίους, αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ. Δεν τον εννοώ αρνητικά, ούτε θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά. Απλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι κι εγώ αποθαρρύνθηκα.
Παρατήρησα, λοιπόν, μια σχετική αναθέρμανση του ζητήματος, οπότε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν μετέφρασμένα τα 3x01, 3x04, ενώ με τα παιδία ξεκινήσαμε και τα υπόλοιπα.
Το θέμα είναι ότι, έχοντας μετονομάσει τα αρχεία, δε θυμάμαι τα σχετικά στοιχεία. Επίσης, δε γνωρίζω το κατά πόσο έχουν προοδεύσει ο karolos κι ο chch.
Ελπίζω να προχωρήσει το θέμα αυτή τη φορά, γιατί πρόκειται για εξαιρετική σειρά!
makari na ta metafrasete man. ;) polloi eimaste sthn anamonh ;)
andrek1982
13-11-07, 02:04
Eπικροτω και εγω!
Προμηθευτηκα την πρωτη σεζον και θα κατσω να την δω καποια στιγμη την αλλη βδομαδα...
Ελπιζω να αξιζαν οι υπερωριες του υπολογιστη και η μειωση του ratio!
kostasm13 eisai anhpsios mou dhladh?
kostasm13 eisai anhpsios mou dhladh?
Πειραζει που δεν καταλαβα??? :???:
Πειραζει που δεν καταλαβα??? :???:
είναι ένας από τους "θείους" που σου έκαναν δώρο τη σειρά ;)
Καλησπέρα!
Με τους φίλους karolo και chch ξεκινήσαμε να μετφράζουμε την 3η σεζόν. Προσωπικά σταμάτησα λόγω εξεταστικών και λόγω του γεγονότος ότι τα είχα στείλει στους αρμοδίους, αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ. Δεν τον εννοώ αρνητικά, ούτε θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά. Απλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι κι εγώ αποθαρρύνθηκα.
Παρατήρησα, λοιπόν, μια σχετική αναθέρμανση του ζητήματος, οπότε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν μετέφρασμένα τα 3x01, 3x04, ενώ με τα παιδία ξεκινήσαμε και τα υπόλοιπα.
Το θέμα είναι ότι, έχοντας μετονομάσει τα αρχεία, δε θυμάμαι τα σχετικά στοιχεία. Επίσης, δε γνωρίζω το κατά πόσο έχουν προοδεύσει ο karolos κι ο chch.
Ελπίζω να προχωρήσει το θέμα αυτή τη φορά, γιατί πρόκειται για εξαιρετική σειρά!
paidia eixa ksekinhsei me ton skolix metafrash.prepei na exw kanei 2 'h 3 arxeia(den thimamai kai den exw prosbash twra). ta eixa steilei sto site gia na aneboun all ayto den egine pote giati den htan "kali douleia". anyway, egw den ksanaasxoloumai me to thema. bebaia skolix an thes tous ypotitlous gia tpt diorthoseis ktl tha tous exeis.
Παιδιά έχω επιτέλους και τις 2 πρώτες σαιζόν στα χέρια μου, δεν τις έχω δει ακόμα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον "θείο" μου που βοήθησε στην ολοκλήρωση τους!:)
"Θείε" χίλια ευχαριστώ!!! :clapping::respect::clapping:
μήπως ξέρει κανείς κάποιον αξιόπιστο "θείο" που να έχει την 4η σεζόν;
οι έλληνες θείοι μου δεν την έχουν και οι ξένοι δεν μου την στέλνουν :confused:
μήπως ξέρει κανείς κάποιον αξιόπιστο "θείο" που να έχει την 4η σεζόν;
οι έλληνες θείοι μου δεν την έχουν και οι ξένοι δεν μου την στέλνουν :confused:
Τις προαλλες ημουν στο χωριο και ειδα ενα γαιδουρακι να κουβαλαει την τεταρτη σεζον..
Ελπίζω κάποια στιγμή να έχουμε υπότιτλους και για την 3 ;)
μέχρι να βγουν οι ελληνικοί υπότιτλοι, στο forom μπορείς να βρεις τους αγγλικούς
μέχρι να βγουν οι ελληνικοί υπότιτλοι, στο forom μπορείς να βρεις τους αγγλικούς
Για να μην παιδευεσαι, παρτους απο εδω:
http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=84811&postcount=113
ifigeneiavip
13-12-07, 15:04
Aυτές τις μέρες άρχισα να την βλέπω την σειρά και έχω ενθουσιαστεί ,,είναι πάρα πολύ καλή και έχει έξυπνα "κόλπα"
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η 3 σαιζόν κυκλοφορεί σε DVD.
Εχεί δει κανείς κάτι παρόμοιο;
Ξεκινησα σιγα σιγα την πρωτη σεζον! Ειμαι στο 3ο επεισοδιο! Η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!!
Πολυ εξυπνα αυτα τα κολπα που κανουν!
Αλλα 6 επεισοδια μονο...??? Α ρε Αγγλοι... Παντα αναποδοι ανθρωποι!
Χhmiko ευχαριστώ για το review.Δεν την ήξερα τη σειρά.Αλλά ψήθηκα με το review και θα τη δώ.
Φοβερη ειναι, 4 σαιζον, 24 επεισοδιακια, το καθενα σαν μινι ταινια. Η καλυτερη σαιζον για μενα η 2η.
δεν την είχα δει την σειρά ποτέ και μου στείλαν την δεύτερη season χθες δώρο σε DVD και την είδα ευχάριστα...άλλωστε 6 επεισόδια είναι οποτε δεν βαριέσαι καθόλου...θα δω και τις υπόλοιπες
Πάντως το Heist για μένα παραμένει καλύτερο και αδικο-κομένο
:???: Παίδες ψήθηκα και εγώ από τα σχετικά σχόλια να την παραγγείλω από το θείο.Έτσι παρέλαβα ενα πακέτο για την πρώτη σεζόν από 8 επεισόδια και όχι 6.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά υπότιτλους ακόμη και αγγλικούς.Θεωρώ ότι δεν είναι πρόβλημα συγχρονισμού αλλά μάλλον διαφορετικής έκδοσης πακέτου....Κάποιος διαβασμένος μήπως επί του θέματος??Ευχαριστώ.
6 επεισόδια έχει η κάθε σαιζόν.
Ειδα το πρωτο επεισοδειο και η σειρα τα σπαει πραγματικα.Αν ολα τα υπολοιπα επεισοδια ειναι απλως τοσο καλα οσο το πρωτο τοτε η σειρα θα μπει στο τοπ 10 μου, χαλαρα.:yahoo:
Η δευτερη σαιζον ειναι αρκετα ανωτερη και η τριτη επισης.
phgmalionas
22-01-08, 03:22
Για όσους σχολιάζουν τον αριθμό επισοδίων, συνηθίζεται στη Βρετανία οι σειρές να έχουν 6 επείσοδια.Το μάξιμουν που έχουν φθάσει είναι 12(doctor who).Μην ξεχνάτε ότι το κάθε επισόδιο διαρκεί 1 ώρα και όχι 45λ όπως στην αμερική.
ifigeneiavip
22-01-08, 07:50
Αυτές τις μέρες τελείωσα και την 4 season.H σειρά είναι απο τις καλύτερες που έχω δει.Αν εξαιρέσεις μερικά επεισόδια,η γενική αίσθηση που σου αφήνει είναι πολύ θετική,απο όλες τις απόψεις.Γρήγορη πλοκή και ευστροφία χαρακτηρίζει το σενάριο...Τη συστήνω ανεπιφύλακτα :yes:
Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και πραγματικά μου άρεσε
Πολύ καλή σειρά και σίγουρα θα την συννεχίσω
ifigeneiavip
30-01-08, 00:34
Ξέρουμε πότε θα βγεί η 5 season?
Γιατί τρομοκρατείς τον κόσμο ρε; LoL.
Θα υπάρξει και 5η σαιζόν, και κάτι ακούγεται για ταινία που θέλει να κάνει η 20thCenturyFox.
Που το διαβασες οτι θα υπαρξει 5η σαιζον;
Στη Wikipedia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hustle_(TV_series)
On January 14th 2008 the Mirror newspaper reported that the BBC had axed Hustle after four series due to a lot of the cast doing other projects. Marc Warren is quoted as saying "I'd certainly be surprised if I were involved with more episodes of Hustle.
LΟL. Κρίμα πάντως. Από τις σειρές που θα μου λείψουν.
chrisdavebut
30-01-08, 08:31
τι?? δεν εχει δηλαδη 5η σεζον? κριμα!! και μολις εχω τελειωσει την 1η σεζον!! πολυ καλη σειρα!!
Wx Wx Wx... Apo to ena post sto allo pou diavaza, allaze h psychologia mou 180moires.. ante na doume kai na aktastalaksoume en telei ti mellei gnesthai..
On January 14th 2008 the Mirror newspaper reported that the BBC had axed Hustle after four series due to a lot of the cast doing other projects. Marc Warren is quoted as saying "I'd certainly be surprised if I were involved with more episodes of Hustle.
Λογικό μου ακούγετε, ειδικα στην 4η με την
φυγή του Mickey η σειρα έπεσε παρα πολυ και δεν ειχε καλα επεισόδια...φαντάζομαι θα φεύγαν και αλλοι απο την 5η οποτε σου λεει καλυτερα τελος.
Λογικό μου ακούγετε, ειδικα στην 4η με την
φυγή του Mickey η σειρα έπεσε παρα πολυ και δεν ειχε καλα επεισόδια...φαντάζομαι θα φεύγαν και αλλοι απο την 5η οποτε σου λεει καλυτερα τελος.
έχεις δίκιο
και από το να χάσει η σειρά την αξία και την ποιότητά της ίσως να είναι καλύτερο που τελείωσε
ifigeneiavip
30-01-08, 16:35
Ε δεν ήταν και τόσο χάλια η 4.Και ας μην έπαιζε ο Μίκι.Προσωπικά δεν θα με πείραζε να δω και 5 season απο την συγκεκριμένη σειρά.Είναι απο τις πιο καλές σειρές που έχω δει :yes:
ifi mazepse ligo to spoiler milame se reviw topic... tha mas paroun me tis ntomates.. :P
season4 spoiler
Ase giati egw kapws etsi ematha oti feugei kapoios apo thn seira kai frikara.. nomiza oti feugei o Albert Stroller alla telika diapseusthka... eimai sto 4x02 kai mexri stigmhs exei plaka h arxhgeia tou Danny Blue...
γιατί ρε μίκυ; γιατί μας παρατάς έτσι; ξενέρωσα κι εγώ αφάνταστα. βασικά γιατί δεν με προειδοποίησε κανεις. απλά περίμενα περίμενα αλλά τίποτα :(
chrisdavebut
03-02-08, 17:31
μολις τωρα τελειωσα την 1η σεζον!!! τελεια σειρα με πολυ καλους ηθοποιους!! σιγουρα θα δω και την συνεχεια!!!
Εμενα παντως μου φαινεται μια χαρα η τεταρτη σεζον, και ειναι κριμα αν τελικα κοπει..
Καλησπερα παιδιά,
Αρκετά καλή σειρά αν και σύντομη, πρόσφατα την ξεκίνησα και έχω φτάσει την 3η season :dance:
Υπότιτλοι δεν υπάρχουν?Ή είναι απενεργοποιημένοι?Το λινκ υπάρχει...
δεν θα υπαρξει πεμπτη δηλαδη?τωρα τελειωσα την τεταρτη!
η σειρα ειναι φανταστικη και εγω θεωρω οτι η ταταρτη ηταν η καλυτερη απο ολες.
κριμα που σταματαει
Είδα τις 2 πρώτες σαιζόν και έχω πάθει πλάκα! Φανταστική σειρά. Οι χαρακτήρες ένας κι ένας και οι ιστορίες εξαιρετικές... :respect:
Γουστάρω τρελά. :yes:
Είδα τις 2 πρώτες σαιζόν και έχω πάθει πλάκα! Φανταστική σειρά. Οι χαρακτήρες ένας κι ένας και οι ιστορίες εξαιρετικές... :respect:
Γουστάρω τρελά. :yes:
Κι εγω μια απ'τα ιδια! Τελειωσε προχθες την δευτερη! Ελιωσα ενα απογευμα μεχρι το βραδυ και την ειδα ολη!
Καταπληκτικες οι απατες που κανουν! Τον σεναριογραφο πρεπει να τον προσεχουν οι αστυνομικοι γιατι εχει δαιμονιο μυαλο! :twisted:
ΥΓ: Χημικε θελουμε και το υπολοιπο Huslte στο γαλανολευκο μαγαζακι διπλα! ;)
Ευχάριστα νέα για τους fan της σειράς.
Το ξετρύπωσε η mimika και το αναφέρω και εγώ εδώ ότι το Hustle τελικά θα γυρίσει και για 5η season :yahoo: :yahoo:
Περισσότερα εδώ: Οι νέες σειρές της season 2008-2009 (http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=535209&postcount=212)
Ευχάριστα νέα για τους fan της σειράς.
Το ξετρύπωσε η mimika και το αναφέρω και εγώ εδώ ότι το Hustle τελικά θα γυρίσει και για 5η season :yahoo: :yahoo:
Περισσότερα εδώ: Οι νέες σειρές της season 2008-2009 (http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=535209&postcount=212)
Οχι απλά ευχάριστα, εξαιρετικά θα έλεγα :yes:
Με δυσαρέστησε όμως αυτό:
However, Marc Warren, who played Danny Blue in the first four series, will not be back for series five.Οι χαρακτήρες είναι όλοι αναντικατάστατοι. Όπως και η 4η σεζόν έχασε από την απουσία του Μίκι, έτσι και θα γίνει και με την 5η και τον Ντάνι. Κρίμα...
Πολύ ευχάριστα νέα είμαι στα μισά της 3ης season και μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά :grin: :grin:
Οι χαρακτήρες είναι όλοι αναντικατάστατοι. Όπως και η 4η σεζόν έχασε από την απουσία του Μίκι, έτσι και θα γίνει και με την 5η και τον Ντάνι. Κρίμα...
spoiler στα μούτρα μου...:shock:
ναι κρίμα για το Danny είναι και ο αγαπημένος μου μαζί με τον Ash
Γαμώτο, ποιος θα κάνει τις γκάφες τώρα; :p
Φέρτε Hustle στο λαό. Πολύ χάρηκα για τη 5η season. :D
ifigeneiavip
05-08-08, 17:57
Tέλεια τα νέα, ελπίζω να μην απογοητεύσει μόνο η συνέχεια και μας χαλάσει την ολική εικόνα που έχουμε.
Mόλις τέλειωσα και την 4η πραγματικά πολύ καλή σειρά. Για μένα η 4η seas ήταν η αγαπημένη μου. Μου άρεσαν πολύ όλα τα επεισόδια.
Εν αναμονή της 5ης λοιπόν :D
Mόλις τέλειωσα και την 4η πραγματικά πολύ καλή σειρά. Για μένα η 4η seas ήταν η αγαπημένη μου. Μου άρεσαν πολύ όλα τα επεισόδια.
Εν αναμονή της 5ης λοιπόν :D
Αληθεια σου αρεσε η 4η σεζον πιο πολυ απο ολες?????
Για μενα ηταν η χειροτερη.....Κουραστικα επεισοδια χωρις εμπνευση και της ελειπε και κατι ε???
Ο Mickey!!!!!!!!!!
Και για μένα ήταν από τις πιο αγαπημένες μου σειρές με διαφορετική αισθητική από τις Αμερικάνικες γενικότερα με μέσο όρο βαθμολογίας επεισοδίων 9/10 (και μερικά 10/10)
Σαφώς όμως η 4η σεζόν έχανε λόγω της απουσίας του Μίκυ πολύ κάτω του 9, για την 5η αν πράγματι αποχωρήσει και ο Ντάνυ δεν ξέρω τι αναμένουμε να δούμε...
to hustle ta spaei kai eimai ki egw para poly xaroumenos pou tha exoume kai 5h season,an kai opws diavasa parapanw i tetarti mas ksenerwse ligo, afou eixan arketes apotyxies.par ola ayta hustle ftw
georgek4265
11-09-08, 20:57
οι 3πρωτεs καταπληκτικεs μονο σε ενα επεισοδειο αντιγραψαν το κεντρι η 4 κατωτερη ωs συνηθωs ανυπομονω για 5
Tην τελιωσα κι εγω τη σειρα τα λογια ειναι περιττα!Η πιο ευφανταση,εξυπνη και προτοτυπη σειρα!:thumbsup1
Μαρεσε που παγωναν τις σκηνες και που οι πρωταγωνιστες "μας κοιτουσαν" πανεξυπνο ενιωθες σαν να επαιζες κι εσυ!
Περιμενω την 5 σεζον αλλα οχι και με τρελη ανυπομονησια πλεον αφου θα φυγει και ο Danny...:( ...ηδη στην 4 μου ελειψε πολυ ο Mickie!
Ηταν αγαπημενος χαρακτηρας!Anyway ειδωμεν!:)
Αυτό που μου αρέσει στη σειρά (εκτός φυσικά απο το στορι της) είναι το στιλ της. Φυσικά έχει και backround ένα Λονδίνο, ιδανικό για τέτοιες κομπίνες, στιλάτους ανθρώπους κλπ. Όπως και οι πρωταγωνιστές έτσι και η σειρά έχει έναν ''αέρα'' που σε κανει να κολλάς!
Όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας, ο κάθε ένας εξαιρετικός στο ''πόστο'' του.
Ο Ντάνι μου την έδινε αρκετά στο 1ο κύκλο αλλά μετά τον συμπάθησα και αυτόν.
Πάω για 3η σεζόν τώρα! :yahoo:
Guyz, η 5η σεζόν πότε ξεκινάει;
Το θέμα δεν είναι πότε ξεκινάει αλλά -απ'όσο έχω δει- ότι θα απουσιάζουν σίγουρα οι 2 βασικοί πρωταγωνιστές (Danny & Mickey-για τους υπόλοιπους δεν ξέρω) οπότε μήπως να φτιάχναν μια εντελώς καινούργια να μην υπάρχουν και συγκρίσεις?
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Σύμφωνα με αυτό το ποστ της Μιμικας (http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=535214&postcount=162) (πρωτο pulldown), στην 5η σεζόν θα συμμετέχει εκ νεου ο Μικυ (και όντως όχι ο Ντανι). Βεβαια το άρθρο-πηγή είναι αρκετά παλιό (Ιούνιος) οπότε αν έχει κανεις κάποια πιο πρόσφατη πληροφορία σχετικά με την σύνθεση της ομάδας ή με την ημερομηνία έναρξης, ας ποστάρει.
Guyz, η 5η σεζόν πότε ξεκινάει;
Έχουμε ημερομηνία έναρξης του Hustle.
4 seasons ολοκληρωμένες και συνεχίζουν
Hustle (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=1137) 5 Ιανουαρίου 2009 ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος, δείτε εδώ (http://www.anonym.to/?http://www.bbc.co.uk/pressoffice/proginfo/tv/2009/wk1/mon.shtml#mon_hustle).http://img141.imageshack.us/img141/5595/newrq9ye7se2ln2hh5.gifOn 4 December 2008, the BBC confirmed that the 5th series would begin transmission on 5 January 2009.wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Hustle_%28BBC%29)
Mickey Bricks returns in this new series of the popular drama about a team of con artists. Following his stint in Australia, selling the Sydney Opera House to an unsuspecting punter, Mickey has returned to a "new" London. The credit crunch has hit Britain and, while the nation tightens its belt, there are still a scurrilous and greedy few who are getting ever richer. Mickey is keen to put new plans into action to extract their cash.
However, it's not just the financial state of the nation that has changed; Mickey's crew is looking somewhat depleted too. Local know-all Cyclops reveals that Ash is back to short cons, while Danny and Stacey are "grifting" their way across America. And the law has finally caught up with Mickey's old friend and mentor, Albert, currently detained at Her Majesty's pleasure.
Far from being desperate to get out of prison, Albert is living the high life. The art of the long con is in his blood and, naturally, he already has a "mark" lined up for Mickey.
Albert's tip off involves an obnoxious pair of developers, Sara Naismith and her assistant, Aaron, who have made a killing in dubious property deals and are benefitting from recession and repossessions. They bribe, batter and bully to ensure they get their own way. Keen to make a quick buck on the Stock Exchange, Sara and Aaron have no qualms about investing their million-pound fortune.
Enter Mickey, posing as a ruthless stockbroker who uses his insider trading to make a killing on the money markets. Keen to take advantage of Mickey's knowledge, Sara and Aaron are quick to latch on to the almost "risk-free" investment he offers. They seem ready and primed to fall into his trap. Surely it's a done deal?
Mickey Bricks is played by Adrian Lester, Ash Morgan by Robert Glenister, Albert Stroller by Robert Vaughn, Sara Naismith by Kelly Adams, Aaron by Matt Di Angelo and Cyclops by Bill Bailey.
Πηγή (http://www.bbc.co.uk/pressoffice/proginfo/tv/2009/wk1/mon.shtml)
Το πόσταρα και στο άλλο thread αλλά για να το δείτε σίγουρα το έβαλα και εδώ.:grin:
Η ημερομηνία για την έναρξη του Hustle άλλαξε. Ξεκινάει τελικά στις 8 Ιανουαρίου 2009 και όχι στις 5 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.:grin:
Δείτε εδώ (http://www.bbc.co.uk/pressoffice/proginfo/tv/2009/wk1/thu.shtml).
Hustle.S05E01.HDTV.XviD-BiA :D
Thanasis159
09-01-09, 01:59
Μόλις το πήρα κι εγώ χαμπάρι! Ούτε που ήξερα ότι έβγαινε!!! Nice :)
Hustle.S05E01.HDTV.XviD-BiA :D
Oh yeaah!!! :thumbsup1
ifigeneiavip
11-01-09, 05:41
Καλούτσικο το 5x01, αν αναλογιστούμε και το κενό που μεσολάβησε ανάμεσα στην 4 και 5 season. Λίγο πολύ το κόλπο το έχουμε ξαναδεί, παρόλα αυτά είναι ωραίο που η παρέα ξαναγύρισε...έστω και με νέα πρόσωπα. Περιμένοντας την συνέχεια τώρα.
Λείπουν όμως η αγαπημένη μου Stacie και ο φοβερός Danny! Ξέρουμε μήπως αν θα εμφανιστούν αργότερα?
Χμ... Άνοστη η εισαγωγή.
- Δεν είχε πολλά έξυπνα τρικ στο επεισόδιο, και δυστυχώς τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί.
- Λείπει η Stacie (και το χειρότερο είναι οτι η απώλεια της χτυπάει πολύ άσχημα).
- Οι νέοι αντικαταστάτες, στα βήματα του περσινού (τι απέγινε αυτός νοιάζεται κανείς; ), δείχνουν...λίγοι.
- Ο Albert παίζει ελάχιστα. Ναι κινεί τα νήματα, αλλά αυτός ο τύπος είναι απόλαυση στις ερμηνείες του.
- Για κάποιο λόγο έχεις ψιλιαστεί το end game κάπου λίγο πριν τη μέση του επεισοδίου.
+ Εντάξει για τον Danny δεν με χάλασε που δεν τον είδα.
+/- Και χάρηκα για την επιστροφή του Mickey, που όμως φαίνεται λιγότερο έξυπνος από ότι πριν (πριν γυάλιζε το μάτι του και ήξερες ότι τα έχει όλα σχεδιασμένα και τριπλοτσεκαρισμένα, και εδώ την πατάει σαν πρωτάρης ;;; )
+/- Αλλάξαν τους τίτλους εισαγωγής. Δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτή η αλλαγή, ειδικά όταν διατήρησαν το στυλ, αλλά το έκαναν να βγάζει λιγότερο νόημα.
Ελπίζω για comeback από Stacie στο μέλλον.
εχω δει 2 σεζον..η 1η αρκετα καλη...η 2η τρομερη..
εχω συνηθισει και τα παγωματα και τα κοιταγματα στην καμερα που στα αρχικα επεισοδια μου την εσπαγαν..
φαση εχει και αυτα που κανουν στον Eddie:rotfl:
αγαπημενος ο Danny..αλλα ολη η παρεα ειναι:respect:
Λοιπόννννννν... τη γνώρισα φέτος από το cine+ (god damm!). Λόγια περιττά, φαντάζομαι τα έχετε πει όλα, μόνο για τα κοιτάγματα στην κάμερα... μαμάτα:D
Φίλε μου απαγορεύονται αυτές οι αναφορές πια, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.